Kies data
Noord-Brabant

Tickets

Noord-Brabant Tickets: Onze meest aanbevolen

Eindhoven: Motion Imagination Experience

1. Eindhoven: Motion Imagination Experience

Versteld staan Motion Imagination Experience is een immersieve ervaring die de bezoeker meeneemt in een denkbeeldige wereld van beeld, geluid en interactie. Deze unieke combinatie prikkelt je zintuigen en laat je even ontsnappen aan de realiteit. Ontdek, lach en sta versteld. Ontdek deze nieuwe ervaring en laat je verrassen door lichtshows met meeslepende muziek en enorme vloerprojecties. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur?

Vanuit Amsterdam: nachtelijke trip naar attractiepark de Efteling

2. Vanuit Amsterdam: nachtelijke trip naar attractiepark de Efteling

De Efteling bestaat dit jaar 70 jaar. Bezoek de wereld van wonderen. Deze zomer hebben we een hele speciale aanbieding. Reis met ons mee vanuit Amsterdam naar de Wereld der Wonderen voor een bijzondere Efteling-avond. Veel minder druk dan overdag, en alle attracties open en veel optredens en entertainment. Dit alles in een sprookjesachtige sfeer. Kom en maak een ritje in de Baron 1898 die je met een snelheid van 90 km/u in een vrije val van 37,5 m in de mijnschacht stort. Vergeet de Vliegende Hollander en de stalen achtbaan Python niet De Efteling is een leuk dagje uit voor het hele gezin. Bezoek het Sprookjesbos met sprookjes als Doornroosje, Sneeuwwitje, De Kikkerprins, De Magische Klok, De Chinese Nachtegaal, De Stoute Prinses, De Zes Dienaren, Het Kabouterdorp, Lady Hollow en Kleine Boodschap. Reis je met ons mee? Onze Efteling verjaardagsreis is inclusief: Entreeticket Efteling Vervoer per luxe touringcar Geen dure parkeerkosten U arriveert rond 17.30 uur in de Efteling. U kunt tot sluitingstijd (22.00 uur) in de Efteling blijven. We rijden rond 22.30 uur terug naar het centrum van Amsterdam.

Eindhoven: Zelfgeleide Vincent van Gogh Fietstocht

3. Eindhoven: Zelfgeleide Vincent van Gogh Fietstocht

Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh terwijl je tussen Eindhoven en Nuenen rijdt op een zelfgeleide fietstocht langs locaties die belangrijk waren voor de beroemde Nederlandse kunstenaar. Bezoek het Vincente Museum in Nuenen en ontdek nog meer over de schilder. De tour start in het centrum van Eindhoven op het historische NRE-terrein waar de ophaalservice is voor de fietsverhuur indien gehuurd. Volg de route die Vincent liep vanaf het station in Eindhoven naar zijn ouders in Nuenen. De route is beschikbaar in een speciaal ontworpen webapp (Nederlands en automatisch vertaald in 8 talen) te volgen op je telefoon. Ervaar de plekken (zichtbaar en onzichtbaar) waar zijn schildervrienden Antoon Hermans, Anton Kerssemakers, Willem van de Wakker en Dimmen Gestel woonden en waar hij zijn schilderspullen kocht. Je ziet het huis van zijn vriend Anton Hermans en de Catharinakerk die Van Gogh schetste vanuit de achtertuin van Hermans, maar ook de wijk Tongelre met de Collse watermolen en het Van Gogh-Roosegaarde fietspad. Daarna fiets je Nuenen binnen en drink je koffie/thee met gebak bij de Watermolen van Opwetten, geschilderd door van Gogh. Via de Clemenskerk, molen de Roosdonck, de plaats waar het aardappeletershuis stond, de Van Goghkerk en het Vincentiusmuseum. Onderdeel van deze tour is het Vincentre museum, waar je na het fietsen even op adem kunt komen in de koffiecorner. Na de rust heb je de mogelijkheid om het museum te bezoeken inclusief een audiosysteem (met dezelfde talen als de webapp). Nergens in Nederland kun je zo dicht bij de schilder komen. Nuenen alleen al heeft 14 locaties geschilderd of geschetst door Vincent van Gogh en Eindhoven heeft 4 officiële locaties. Na het museumbezoek fiets je langs een aantal belangrijke punten zoals het domineehuis, Nune Ville, de Begemannfabriek, het natuurgebied Broek en enkele monumenten. Fiets terug naar Eindhoven via een mooie landelijke route en kijk terug op een mooie rondreis waarbij je echt dichter bij Van Gogh kwam.

Eindhoven: stadswandeling door het centrum

4. Eindhoven: stadswandeling door het centrum

Ontdek het rijke industriële verleden van Eindhoven , de moderne en transparante architectuur van het Blob en van Abbemuseum en de algemene geest van creatief ondernemerschap tijdens een begeleide wandeling door de binnenstad. Wat maakt Eindhoven zo uniek? Het hergebruik van rauwe industriële erfgoedfabrieken, de creativiteit op het gebied van design en de opwindende transformatie van deze vriendelijke stad. Ontdek onder leiding van een ervaren en enthousiaste stadsgids de veelzijdigheid van deze moderne, maar tegelijk historische stad. Bekijk getransformeerde gebouwen zoals de Stadsbrouwerij (brouwerij) en de Kazerne (design hotspot), de eerste gloeilampenfabriek van Philips en de prachtige St. Catharinakerk. Krijg een echt gevoel voor Eindhoven, bekend als het centrum van de Brainport-regio.

Nuenen: toegangsbewijs Museum Vincentre met audiotour

5. Nuenen: toegangsbewijs Museum Vincentre met audiotour

Vincent van Gogh woonde en werkte twee jaar in Nuenen, van 1883 tot 1885. Tijdens zijn verblijf produceerde hij bijna 25% van zijn totale werk en schilderde hij zijn eerste wereldberoemde meesterwerk de "Aardappeleters". In het Vincentre Museum hoor je alles over Van Gogh en lees je zijn eigen verhalen over Nuenen. Begrijp waarom hij zo gepassioneerd was over deze stad en de omgeving van Eindhoven. Ook gaf Vincent tijdens zijn tijd in Nuenen les. Ontdek een unieke collectie originele kunstwerken van vier leerlingen van Vincent. Profiteer van een audiogids in maar liefst acht talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans en Chinees. In het dorp zelf zijn 23 locaties die een directe link hebben met Van Gogh. Samen vormen ze een wandel- en fietsroute met interactieve informatieborden in het Nederlands en Engels.

Zundert: entreeticket voor het Vincent van Goghhuis

6. Zundert: entreeticket voor het Vincent van Goghhuis

Treed in de voetsporen van de Hollandse meester Vincent van Gogh bij interactief museum het Van Goghhuis in de kleine plaats Zundert. Van Gogh werd geboren en groeide op in het pittoreske plaatsje in Noord-Brabant, dat bekend staat vanwege de aardbeien- en tuinbouwindustrie die er te vinden is. Het museum werd gebouwd op de plek waar de kunstenaar geboren werd en biedt een wereld aan actieve ervaringen. Zie de permanente tentoonstelling 'Vincent van Gogh: de wortels van een meester' om de kindertijd van Vincent te verkennen en bekijk ook tijdelijke tentoonstellingen van kunstenaars uit de 20e en 21e eeuw die zich door Van Gogh en zijn technieken lieten inspireren. Studenten en wetenschappers kunnen toegang krijgen tot het archief en de uitgebreide boekencollectie in het Van Gogh Documentatiecentrum. Het onderzoeksteam geeft een korte presentatie over hun werk, dat steeds in ontwikkeling is. Het fijne café met tuin en terras is daarna de perfecte plek voor een kop koffie of een maaltijd.

Vught: Rondleiding met kleine groepen van het WWII National Memorial Camp

7. Vught: Rondleiding met kleine groepen van het WWII National Memorial Camp

Tijdens deze kleine groepsreis bezoeken we de overblijfselen van het concentratiekamp met zijn gereconstrueerde wachttorens, kazernes, crematorium en kindermonument. Dit indrukwekkende monument, dat centraal op de campings staat, vermeldt de namen en leeftijden van de 1.269 Joodse kinderen die in juni 1943 zijn gedeporteerd. Na een bezoek aan het herdenkingscentrum en museum is er tijd om naar het executiegebied te lopen, gelegen in de omliggende bossen. Hier is een gedenkteken opgericht met de namen van de gevangenen die op deze plek zijn geëxecuteerd.

Amsterdam: Van Gogh Tour & Museum Entry Plus één attractie

8. Amsterdam: Van Gogh Tour & Museum Entry Plus één attractie

Duik in het leven en werk van Vincent van Gogh terwijl je de voetstappen van deze wereldberoemde kunstenaar volgt. Ontmoet je gids in Amsterdam en ontspan tijdens de 2 uur durende rit naar Nuenen. Bezoek verschillende locaties die de kunstenaar tijdens zijn 2 jaar in het dorp inspireerden, waar hij meer dan 500 schilderijen en tekeningen voltooide. Geniet van toegang tot het Vincentre en verken de exposities met een audiogids. Ontdek enkele van de 23 Van Gogh-locaties in het dorp op de fiets of te voet, waaronder de hervormde kerk die in zijn schilderij te zien was. Geniet van de beroemde Brabantse gastvrijheid in de winkels en cafés in het dorp. Ga terug naar Amsterdam om het Van Gogh Museum te bezoeken. Bekijk 's werelds grootste verzameling werken van de kunstenaar terwijl je door het museum dwaalt. Sluit daarna je dag af met je keuze uit twee ongelooflijke attracties. Kies voor een 5D VR-vluchtervaring over het Nederlandse platteland of een ontspannende rondvaart door de grachten. Met de 5D-vlucht, adembenemende film en speciale effecten neem je je mee over de must-see locaties van Nederland. Tijdens de rondvaart kunt u de beroemdste bezienswaardigheden van Amsterdam vanaf het water bewonderen.

Veelgestelde vragen over Tickets in Noord-Brabant

Welke andere activiteiten dan Tickets zijn de moeite waard in Noord-Brabant?

Andere onmisbare dingen om te doen in Noord-Brabant:

Sitemap Noord-Brabant

Wil je alle activiteiten in Noord-Brabant ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.