Kies data

Tenerife Cultuur & geschiedenis

Veelgestelde vragen over Tenerife

Welke topattracties zijn een must-see in Tenerife?

Andere activiteiten in Tenerife

Wil je alle activiteiten in Tenerife ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tenerife

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 492 beoordelingen

Een zeer goed georganiseerde excursie met heerlijke wijn en heerlijke lunch. Je neemt de bus naar het noorden van het eiland, het is aan te raden een jas in te pakken, het is fris en winderig op de markt. Daarna slenter je door de stad en krijg je een kleine historische rondleiding. Daarna leidt de excursie naar een kleine en mooie plek waar wijn te proeven is. Daarna lunchen we, die erg lekker en overvloedig is, met nog een kans om de wijnen van het eiland te proeven. Na een rondleiding door de wijnkelder keert u 's middags tevreden, vol en licht aangeschoten terug. Een absoluut geslaagde dag! De gids is in zijn element en een zeer aangenaam, grappig persoon met een breed scala aan kennis.

Our tour guide was such an amazing person, spoke 5 languages so he was very entertaining towards everybody. The tour itself was putt together very well, the food is actually really good, worth way more than we paid. The wines are very nice as well. You also get enough time to see the beauty of the north of Tenerife. We went to the 2 churches in la Laguna, it's really worth it. For us it was a definite repeat if we are coming here again. My tip: in the north of Tenerife the climate is completely different than the south. I would suggest you take a jacket and/or a longer pants with you.

Leuke en interessante dag ....

Het was zeer goed georganiseerd, vanaf het ophalen tot het einde ... De tour was zeer goed samengesteld ... Historic Town ... marktplein, en natuurlijk het wijnmuseum en de wijnkelder .... en geweldig was de smaak van de Wijnen en Kaas Spätzialitäten ... De lunch smaakte erg goed en er was meer wijn om te proberen .... :-) al met al een geweldige tour ...

Erg leuke wijntour, de lunch was erg lekker. De rondleiding door la laguna was ook erg leuk. We hadden een goede gids.

The guide is so good and so funny The food was excellent and so was the wine