Willemstad, Curaçao Natuur & avontuur

Willemstad, Curaçao Natuur & avontuur: Onze meest aanbevolen

Willemstad: begeleide jetski-tour

1. Willemstad: begeleide jetski-tour

Bekijk de oostkust van Curaçao vanaf de zee tijdens een begeleide jetski-excursie vanuit Willemstad. Ontdek interessante feiten over het gebied in je gids. Ga naar de jachthaven en spring, na een beetje instructie, op een jetski en ga het water op. Verken de kust en kijk uit voor de lokale flora en fauna. Leer meer over het gebied vanuit je gids terwijl je geniet van een schilderachtig uitzicht op de kust.

Willemstad: schildpaddenexcursie en snorkelsafari

2. Willemstad: schildpaddenexcursie en snorkelsafari

Zwem en snorkel in het prachtige heldere water van de kust van Curaçao, bewonder de prachtige vissen en schildpadden en ga op zoek naar andere waterdieren. Bezoek de woestijn van Curaçao en geniet van een safari-excursie door de woestijn. Grijp de kans om te zwemmen met kleurrijke vissen en schildpadden terwijl je geniet van de schoonheid van de saffierblauwe zee van Curaçao aan de noordkant van het eiland. Kijk hoe de wind de zee tegen de kust duwt en verbluffende voetafdrukken creëert. Geniet van het uitzicht op de adembenemende landschappen van de kust voordat je verder gaat met de woestijnsafari. Reis op een safari-excursie door wijd open woestijnvlaktes, verrassend genoeg waar Curaçao's meest natuurlijk zoete water zich bevindt. Laat je verfrissen door het water van verschillende afgelegen baaien terwijl je de krachtige golven tegen de koraalkliffen ziet slaan en kijk uit voor exotische soorten zoals reigers, fregatvogels en caracaras. Steek over naar de zuidwestkust van Curaçao en kijk hoe het landschap dramatisch verandert van een droog, droog klimaat in een groene, heuvelachtige kustlijn en bewonder de ongerepte witte stranden en de turquoise wateren die hier te vinden zijn. Ga verder naar Playa Piskado, waar je een grote verscheidenheid aan vissen kunt zien en natuurlijk naast schildpadden kunt zwemmen, en geniet van de tijd om te snorkelen totdat het tijd is om terug te keren naar je accommodatie.

Vanuit Willemstad: 2 uur kajakken in Curaçao

3. Vanuit Willemstad: 2 uur kajakken in Curaçao

Peddel over Caracasbaai en ga naar Curaçaos populairste snorkelgebied tijdens deze 2 uur durende kajaktocht vanuit Willemstad. Na een veiligheidsbriefing stap je in de kajak en volg je je gids naar afgelegen gebieden vol tropische flora en fauna. Je peddelt een keer over de baai en brengt ongeveer 20 minuten door op open zee. Daarna peddel je verder langs de kust door beschermde wateren, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op het pittoreske Fort Beekenburg, een goed bewaard gebleven fort gebouwd in 1703 om de baai te beveiligen. Meer aan op een verlaten stuk strand voor de beste snorkelplekken op het eiland. Geniet van de natuurlijke onderwaterschoonheid en de afgelegen ligging. Zie het onderwaterleven zoals kleurrijk koraal, murenen, schorpioenvissen en kreeften. Voordat je aan de terugreis begint, kun je een duik nemen in de ongerepte tropische wateren op het strand. Hier zie je ook het Quarantainehuis, dat in 1700 werd gebouwd om matrozen te behandelen. Na het strand peddel je in 30 minuten weer terug langs de baai.

  • Wateractiviteiten
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Willemstad, Curaçao

Wil je alle activiteiten in Willemstad, Curaçao ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Willemstad, Curaçao

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 21 beoordelingen

Goede introductie, kajaks in topconditie, super leuke gidsen, mooie bestemming

Nadat er wat problemen waren met het ophalen aan het schip (verschillende tijden over het ophalen) werden we per taxi naar de aanlegplaats gebracht, er waren toiletten en opslagfaciliteiten voor de bagage. Na een korte introductie zijn we begonnen. We waren een internationale groep met ongeveer 15 kajaks. Interessant rijden langs een training olieplatform en een boorschip naar een baai om te snorkelen of zwemmen. Dan terug naar de steiger. Ons met de bus naar de haven. Water werd aangeboden, er was geen snack. Was een geweldige tour, zou het meteen weer doen, hoewel het weer niet optimaal was.

Heel grappig

Het was uitstekend. Hoewel we niet werden opgehaald en gebeld, voegden we ons bij een andere groep, maar we hadden een geweldige tijd. Alle super attente gidsen en zowel de kajakrit en snorkelen op het strand vonden we erg leuk. Mis deze rit niet echt. Het is zuinig en ze hebben een geweldige tijd. Ze hoeven geen expert te zijn in kajakken, de gidsen zijn zeer attent!

Het was heel erg leuk. Vergeet stevige badschoenen niet. Het strand is rotsachtig.

Zeker de moeite waard! aardige mensen en veel moois gezien en gedaan. Aanrader!

Zeer prettige ervaring Aan aanrader. Voor iedereen leuk