White Island
Natuur & avontuur

Natuur & avontuur
2 activiteiten gevonden

Topactiviteiten in Bay of Plenty

109 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Bay of Plenty

Bay of Plenty

White Island Natuur & avontuur: onze aanbevelingen

Van Tauranga: skydive over de berg Maunganui

Van Tauranga: skydive over de berg Maunganui

Begin je avontuur met een vlucht die het adembenemende uitzicht op Mount Maunganui en zijn gouden stranden vastlegt zover het oog reikt. Hogerop kun je White Island, Mount Ruapehu, de Rotorua Lakes, The Coromandel en Mount Taranaki zien. De vlucht duurt 20-25 minuten, dus er is genoeg tijd om alles in je op te nemen. Eenmaal op 12.000 of 15.000 voet in de lucht, spring je uit het vliegtuig op een tandem-skydive en val je met meer dan 200 km/uur op de aarde. Na enige tijd om de adrenaline te voelen terwijl je een vrije val maakt, geniet je van een vredige parachuterit terug naar de basis.

White Island & Whale Island: vlucht over vulkaan van 1 uur

White Island & Whale Island: vlucht over vulkaan van 1 uur

Ga de lucht in om de zeevulkaan White Island van boven te bewonderen. De vriendelijke en professionele bemanning vermaakt je volop tijdens je ervaring. Je krijgt informatie over de vlucht en een veiligheidsinstructie voordat je richting het vliegtuig gaat. Zorg dat je je camera meeneemt, want iedereen kan bij het raam zitten. Geniet van het geweldige uitzicht terwijl de enthousiaste piloot zijn lokale kennis deelt. Je vliegt over het dorp Whakatane en verlaat daarna het vasteland. Je komt over Moutohora (Walvis) Island, een uitgedoofde vulkaan die nu een toevluchtsoord voor wilde dieren is. Je vliegt verder naar White Island en kunt proberen vanuit je vogelperspectief dolfijnen en grote scholen vissen te spotten. Je vliegt diverse keren over het eiland en kunt zo de vulkaan van alle kanten bekijken en veel prachtige foto's maken. Je komt telkens dichterbij en de piloot laat de vleugel zakken zodat je een onbelemmerd uitzicht hebt. De piloot geeft je tips voor het maken van de beste foto's en laat het je weten als er een goede mogelijkheid is. Je kunt direct in de krater kijken, ruikt de vulkanische gassen en kunt de schitterende uitzichten bewonderen op zwavelopeningen, bubbelende modder en zure meren. Je krijgt de meeste tijd boven de krater van alle lokale vluchtaanbieders. Daarna vlieg je weer terug naar de luchthaven Whakatane.

Veelgestelde vragen over White Island-Natuur & avontuur

Welke andere activiteiten dan White Island-Natuur & avontuur zijn de moeite waard in Bay of Plenty?

Andere onmisbare dingen om te doen in Bay of Plenty:

Wat zijn de beste White Island Natuur & avontuur?

White Island: de beste Natuur & avontuur

De topbezienswaardigheden in Bay of Plenty

Activiteiten in White Island

Steden in Nieuw-Zeeland

Andere activiteiten in White Island

Wil je alle activiteiten in White Island bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over White Island

Gemiddelde beoordeling

4.8
(74 beoordelingen)

Zeer charmante piloot "Jo" leidde een vrouw en mij naar de Cessna na het wegen, het aantrekken van de reddingsvesten en een korte briefing. Instappen, gordels om, een paar instructies en we rolden naar de start. Fantastisch weer zonder wind of bewolking na een korte rol de lucht in noordwaarts langs schildpaddeneiland naar wit eiland. Fantastisch uitzicht op de rokende krater, 2-3 circuits en dan terug naar de kust, langs de kust van west naar oost via Whakatane terug naar het vliegveld. Vlieghoogte ongeveer 300 voet (900 m). Grondsnelheid (snelheid over de grond) ongeveer 100 kn/u (ca. 160 km/u). Onvergetelijke ervaring met de zeer ervaren piloot.

We vlogen met Joanna en zij is een geweldige piloot en heeft uitstekend werk geleverd door de vulkaan voor ons te laten zien. Het had niet beter kunnen gaan. Nogmaals bedankt voor de geweldige ervaring

De piloot kent haar vak, kan op verzoek als een soort ‘reisleider’ optreden en reageert ook op verzoeken. Zeer mooie kleuren voor geweldige foto's/video's. Ongecompliceerd en vriendelijk.

Het was een heel leuke ervaring. Eerste vlucht in een klein vliegtuig en ontdek dit beruchte vulkanische eiland. Gewoon magisch. Plus een charmante en zeer vriendelijke piloot.

Geweldig, zo simpel is het, en onze piloot Jo was zo deskundig en maakte de reis speciaal