Datums kiezen

White IslandNatuur & avontuur

White Island Natuur & avontuur: onze aanbevelingen

Van Tauranga: skydive over de berg Maunganui

1. Van Tauranga: skydive over de berg Maunganui

Begin je avontuur met een vlucht die het adembenemende uitzicht op Mount Maunganui en zijn gouden stranden vastlegt zover het oog reikt. Hogerop kun je White Island, Mount Ruapehu, de Rotorua Lakes, The Coromandel en Mount Taranaki zien. De vlucht duurt 20-25 minuten, dus er is genoeg tijd om alles in je op te nemen. Eenmaal op 12.000 of 15.000 voet in de lucht, spring je uit het vliegtuig op een tandem-skydive en val je met meer dan 200 km/uur op de aarde. Na enige tijd om de adrenaline te voelen terwijl je een vrije val maakt, geniet je van een vredige parachuterit terug naar de basis.

White Island & Whale Island: vlucht over vulkaan van 1 uur

2. White Island & Whale Island: vlucht over vulkaan van 1 uur

Ga de lucht in om de zeevulkaan White Island van boven te bewonderen. De vriendelijke en professionele bemanning vermaakt je volop tijdens je ervaring. Je krijgt informatie over de vlucht en een veiligheidsinstructie voordat je richting het vliegtuig gaat. Zorg dat je je camera meeneemt, want iedereen kan bij het raam zitten. Geniet van het geweldige uitzicht terwijl de enthousiaste piloot zijn lokale kennis deelt. Je vliegt over het dorp Whakatane en verlaat daarna het vasteland. Je komt over Moutohora (Walvis) Island, een uitgedoofde vulkaan die nu een toevluchtsoord voor wilde dieren is. Je vliegt verder naar White Island en kunt proberen vanuit je vogelperspectief dolfijnen en grote scholen vissen te spotten. Je vliegt diverse keren over het eiland en kunt zo de vulkaan van alle kanten bekijken en veel prachtige foto's maken. Je komt telkens dichterbij en de piloot laat de vleugel zakken zodat je een onbelemmerd uitzicht hebt. De piloot geeft je tips voor het maken van de beste foto's en laat het je weten als er een goede mogelijkheid is. Je kunt direct in de krater kijken, ruikt de vulkanische gassen en kunt de schitterende uitzichten bewonderen op zwavelopeningen, bubbelende modder en zure meren. Je krijgt de meeste tijd boven de krater van alle lokale vluchtaanbieders. Daarna vlieg je weer terug naar de luchthaven Whakatane.

2 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Veelgestelde vragen over White Island-Natuur & avontuur

Welke andere activiteiten dan White Island-Natuur & avontuur zijn de moeite waard in Bay of Plenty?

Wat zijn de beste White Island Natuur & avontuur?

Welke White Island-Natuur & avontuur nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze White Island-Natuur & avontuur nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Andere activiteiten in White Island

Wil je alle activiteiten in White Island bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over White Island

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 74 beoordelingen

Nadat het weer 's ochtends niet ideaal was, stelde de piloot voor om het twee uur later te proberen om een mooi uitzicht op de vulkaan te krijgen. Dat is precies hoe het toen was. Absoluut vriendelijke ondersteuning, ongelooflijk veilig en bekwaam. Een van mijn beste ervaringen die ik ooit heb gehad. Sterk aanbevolen!