Amsterdam
Nachttours

Sitemap Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 9.258 beoordelingen

Heel gezellige bootvaart. Met al de verlichting ‘s avonds mooi om aanzien. Fijne gidsing van de kapitein, met leuke anekdotes over de stad. De ogen de kost gegeven met leuke info, muziek op de achtergrond en een lekker hapje en drankje erbij. Op 1,5uur tijd zie je veel van wat Amsterdam te bieden heeft. Aanrader!

heel interessante rondvaart met de geschiedenis van Amsterdam. vriendelijk meisje die u verwelkomde aan boord en rondkwam voor een drankje. kapitein gaf goede uitleg. enkel een beetje te warm op de boot. maar super ervaring! heel mooi!

Mooie rondvaart, goede uitleg deels via oortjes en deels persoonlijk van de bestuurder. De zonsondergang geeft er nog net iets extra aan, zeker interessant om te doen bij een bezoek aan Amsterdam.

Het was super op zo'n bootje door de grachten varen. Leuke manier om achter de geschiedenis van AMS te komen. Alleen bleven de oordopjes niet in m'n oren zitten; klein verbeterpuntje.

Super aangenaam en lekker warm. De kapitein was erg attent tijdens onze vaart. Hij zorgde ervoor dat zowel de linker- als rechterkant steeds de bezienswaardigheden konden zien.