Kies data
Amsterdam

Sightseeing op wielen

  • Rondleidingen
  • Privétours
63 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 63

Sitemap Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Heel handige manier om het openbaar vervoer te gebruiken in Amsterdam. Het ticket was makkelijk op te halen aan het GVB loket aan de overkant van het centraal station. Daar krijg je ook de uitleg over het gebruik van je ticket. Tip: download de gappie app, dat is de app van de GVB. Hier zie je alle haltes en uren van bus, metro of tram, zeer makkelijk in gebruik.

Super handig om Amsterdam te bezoeken. We hebben onze kaartjes afgehaald in Station Zuid, die lag het dichtste bij ons hotel. In het GVB infopunt waren ze zeer vriendelijk en kregen we de nodige uitleg hoe we onze kaart moesten gebruiken. Op het plannetje kan je gemakkelijk alle lijnen volgen. Zeker een aanrader als je een paar dagen in Amsterdam verblijft.

Nadat u uw bagage heeft opgehaald op de luchthaven, is er al een ticketbalie waar u uw gepresenteerde ticket kunt ophalen... Het is mogelijk om uw ticket in meerdere talen te laten afdrukken... Het is gemakkelijk te gebruiken. Probleemloos reizen met de aankomst en vertrek op de treinstations, bussen en trams...

Had 3 dagen ticket geboekt. Het werkte ook wonderwel - alleen het kaartje halen bij de GVB-balie op het treinstation duurde meer dan een half uur.

Dit is zeer makkelijk als je graag een deel van Amsterdam wilt zien, het komt ook voordeliger uit.