Kies data
Amsterdam

Als je er al eerder bent geweest

Amsterdam Als je er al eerder bent geweest: Onze meest aanbevolen

Amsterdam: avondrondvaart door de grachten

1. Amsterdam: avondrondvaart door de grachten

Geniet van een avondrondvaart die je 's avonds laat kennismaken met de unieke sfeer van Amsterdam. Bekijk de stad in een ander licht terwijl je langs de grachten vaart om de oude koopmanshuizen, pittoreske bruggen en de bruisende sfeer van de stad 's nachts te ontdekken. Word verwelkomd aan boord en bestel een lekker koud of warm drankje. Kies uit een van de 19 beschikbare talen op een persoonlijk audiogidssysteem. Kom meer te weten over de fascinerende geschiedenis van de stad en haar levendige hedendaagse karakter. Of leun achterover en geniet van het uitzicht dat door je raam rolt terwijl de avond over Amsterdam valt. Vaar onder de Magere Brug en rond de Gouden Bocht terwijl je ontdekt waar de lokale hotspots zijn. Je kunt ook een snackbox aan je boeking toevoegen, bestaande uit frites, popcorn, stroopwafels, gezouten pinda's en een drankje naar keuze.

Icebar Amsterdam: cocktails

2. Icebar Amsterdam: cocktails

Geniet van een verfrissende cocktail bij 10 graden onder nul in Icebar Amsterdam, de coolste bar van de stad! Bewonder, nadat je je voucher voor een uitgekozen tijdstip hebt omgewisseld, een watergrot die bijna volledig uit ijs bestaat. Alles, van de muren tot de meubels en zelfs het glas waar je uit drinkt, is van natuurlijk ijs gemaakt. Als je de bar inkomt, dan zie je eerst de loungeruimte, waar je een welkomstcocktail of een biertje kunt krijgen, als je dat wilt. De eerste ruimte van de Amsterdam Icebar is lekker warm. Trek daarna de beschikbare warme winterkleding aan en bewonder de sfeervolle verlichting en de ijssculpturen in de Icebar. Kies uit 2 verschillende soorten smaken wodka, gewone wodka, sambuca, rum, Heineken, of sinaasappelsap. Je kunt uiterlijk 20 minuten binnen in de Icebar blijven. Je kunt zo lang als je wilt in de lounge blijven en een selectie van heerlijke cocktails proeven. De 'ijzige' factor is meer dan alleen de temperatuur; sfeervolle verlichting en dansbare muziek maken het helemaal compleet.

Vanuit Amsterdam: daguitstap Giethoorn & Afsluitdijk

3. Vanuit Amsterdam: daguitstap Giethoorn & Afsluitdijk

In Amsterdam stap je in een comfortabele bus en rijd je 1,5 uur lang door het Nederlandse landschap richting Giethoorn, een plaatsje in Overijssel. In Giethoorn zijn auto's nagenoeg verboden, en het stadje is rijk aan waterwegen. Zie hoe de mensen hier leven op het water en ontdek het traditionele dorp te voet en per boot. In Giethoorn zie je allerlei soorten boten door de grachten varen, van gondels tot punters. Maak een rondvaart van 1 uur en vaar langs indrukwekkend gerestaureerde boerderijen. Krijg tips van je gids over wat je kunt zien en waar je kunt eten. De tocht gaat verder naar de Afsluitdijk, de 32 kilometer lange dijk die de provincies Noord-Holland en Friesland met elkaar verbindt. Nederland is in de hele wereld beroemd om de manier waarop het met waterbeheer omgaat. Maak vanuit Amsterdam een trip naar het bijzondere plaatsje Giethoorn, ook wel het Venetië van Nederland genoemd.

Amsterdam: toegangsticket museum The Upside Down

4. Amsterdam: toegangsticket museum The Upside Down

Laat je fantasie de vrije loop in het grootste interactieve Instagrammuseum. Ga naar binnen op het tijdstip dat op je ticket staat en blijf zo lang je maar wilt.Neem alle poses aan die je maar kunt bedenken, maak digitale foto's met de camera's die rond het museum hangen en deel al je ontdekkingen. Ervaar de unieke mix van museum, pretpark, nachtclub en een paar achtergronden die 'picture-perfect' zijn. Ga op reis naar een geheel nieuwe dimensie die de grenzen van je eigen creativiteit verlegt. Bedrieg je hersenen, prikkel je zintuigen, verruim je geest en verrijk je kennis.

Amsterdam: toegangskaarten Moco Museum met Banksy en meer

5. Amsterdam: toegangskaarten Moco Museum met Banksy en meer

Het Moco Museum in Amsterdam richt zich op het presenteren van moderne en hedendaagse kunst aan het grote publiek. Sinds de opening in 2016 toont Moco een iconische kunstcollectie, met unieke street art-werken een moderne en hedendaagse kunst van Arsham, Banksy, Basquiat, Haring, Hirst, JR, Koons, Kusama, KAWS en meer. Een bezoek Moco is een onvergetelijke ervaring en een ware eye-opener. Actuele tentoonstellingen: • Studio Irma: Reflecting Forward (Digital Immersive Art-tentoonstelling) • Adam Parker Smith • Banksy - Laugh now • JR Room (met het Emmy-genomineerde “The Gun Chronicles”) • Kusama Room Lopende tentoonstellingen: • Moco Masters: een afwisselende presentatie van werken • Daniel Arsham: Amethyst Ball Cavern • Moco Garden: een afwisselende outdoor expositie

Amsterdam: Glow-in-the-Dark Minigolf

6. Amsterdam: Glow-in-the-Dark Minigolf

Speel een spelletje glow-in-the-dark minigolf van 45 minuten in Amsterdam. Betreed de wereld van Michiel de Ruyter, piraten en baldadigen en ontdek hoe leuk het is om in het donker minigolf te spelen. Stel je voor; een middag in de wereld van Michiel de Ruyter met piraten en baldadigen terwijl magische zwarte lichten een spannend effect creëren.  Glow-in-the-dark minigolf is leuk voor iedereen, of je nu jong of oud bent, voor een kinderfeestje of voor een evenement van een bedrijf of een vrijgezellenfeest.

Vanuit Amsterdam: daguitstap Brugge

7. Vanuit Amsterdam: daguitstap Brugge

Ga aan boord van een bus met airco voor een dagtour naar Brugge in de Belgische regio West-Vlaanderen en ontdek de hoofdstad van de chocolade met haar vele grachten, met veel vrije tijd om te wandelen. Vertrek in de ochtend in Amsterdam en steek de grens over. Bewonder bij aankomst in Brugge de schilderachtige straatjes en de grachten die Brugge zijn bijnaam "Het Venetië van het noorden" gaven. Een gids neemt je mee op een 3-uur durende busrit door het centrum van de stad en laat je hoogtepunten zien zoals de Onze-Lieve-Vrouwe Kerk aan de oevers van het Dijverkanaal, de Sint Salvator Kathedraal en het Burgplein met zijn indrukwekkende stadhuis. Vervolgens kun je ongeveer 30 minuten rondwandelen en deelnemen aan een optionele 1 uur durende rondvaart voordat je terug naar Amsterdam rijdt.

Body Worlds Amsterdam: ticket voor The Happiness Project

8. Body Worlds Amsterdam: ticket voor The Happiness Project

Ontdek hoe geluk de gezondheid van het menselijk lichaam beïnvloedt met andere mysteries van het menselijk leven bij Body Worlds: The Happiness Project. Deze fascinerende nieuwe tentoonstelling van Dr. Gunther von Hagens, centraal gelegen aan het Damrak in Amsterdam, toont meer dan 200 anatomische exemplaren van authentieke menselijke lichamen, zo neergezet om de complexiteit, weerstand en kwetsbaarheid van de menselijke vorm weer te geven. Geschikt voor volwassen en kinderen, de interactieve show bevat ook een 18+ tentoonstelling in de kelder , en heeft wereldwijd al meer dan 40 miljoen bezoekers getrokken. De enige soortgelijke tentoonstelling die gebruikt maakt van donoren, Body Worlds is een wetenschappelijke verkenning hoe geluk zowel lichaam als geest kan beïnvloeden.

Amsterdam: Museum Rembrandthuis Toegangsticket

9. Amsterdam: Museum Rembrandthuis Toegangsticket

Verken het leven en werk van de Nederlandse meester, Rembrandt Harmenszoon van Rijn, in zijn Amsterdamse huis waar hij 20 jaar woonde en werkte voordat hij in 1656 failliet ging, met dit toegangsticket voor het Museum Rembrandthuis in het centrum van Amsterdam. Bij het ticket is een audiogids inbegrepen, waarmee je het huis, gerestaureerd naar de 17e-eeuwse glorie, zelf van binnen kunt verkennen. Ontdek de kamers waar Rembrandt werkte, en zie kunstwerken, meubels, en andere objecten uit de tijd van Rembrandt. Het museum bezit ook een bijna volledige collectie van Rembrandt's etsen, en een deel daarvan wordt permanent tentoongesteld. Er zijn regelmatig tijdelijke tentoonstellingen die werken tonen van zijn voorgangers en tijdsgenoten, alsmede moderne kunstwerken in de nieuwe vleugel van het museum. In Rembrandt's gereconstueerde studio kun je een demonstratie verfpreparatie bijwonen, en zien hoe er met pigmenten en olie prachtige kleurrijke verf gemaakt werd.

Vanuit Amsterdam: Countryside Bike Tour

10. Vanuit Amsterdam: Countryside Bike Tour

Ontsnap aan de drukte van Amsterdam voor een dag en ontdek het Nederlandse platteland op de fiets. Vertrekkend vanuit het stadscentrum neemt u de veerboot over het prachtige IJ-meer. Fiets over dammen en dijken, langs pittoreske dorpjes en door schilderachtige landschappen. Je gids vertelt je over de geschiedenis van dit land en de dorpen die je zult zien. Je leert over waterbeheer tijdens het fietsen over de taluds die de Nederlandse voeten droog houden. Halverwege de tour stop je voor koffie in een leuk klein restaurant in Holysloot, een klein dorpje in de landerijen van Holland. Stel al uw vragen aan uw gids en geniet van een ontspannen vakantie op deze rustige plek. De zelfgemaakte appeltaart die hier wordt geserveerd, is wereldberoemd en de perfecte brandstof om je op gang te houden. Ga na de verfrissing door naar Ransdorp. Wees getuige van de schoonheid van deze voormalige hoofdstad van de regio Waterland met zijn iconische platte kerktoren en fascinerende geschiedenis. Begin later aan de reis terug naar de stad. Voordat je terugkeert, stop je om de laatste krijtmolen van Nederland te zien voor nog een iconische fotomoment. Leer meer over het functioneren van windmolens en de molenindustrie van Holland in de 17e en 18e eeuw. Al snel na het achterlaten van de windmolen komt u weer terug in Amsterdam.

  • Rondleidingen
  • Toegangstickets
  • Dagtochten
  • Wateractiviteiten
  • Workshops en cursussen
17 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 17

Veelgestelde vragen over Als je er al eerder bent geweest in Amsterdam

Welke andere activiteiten dan Als je er al eerder bent geweest zijn de moeite waard in Amsterdam?

Sitemap Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Deze tentoonstelling zette me aan het denken. Het is dus allereerst een duidelijke aanbeveling en zeker een bezoek waard. Voor mij persoonlijk was het een emotionele dag omdat mijn oma zichzelf liet exposeren en ik haar na 30 jaar weer zag. Met dank aan het Body world team in Amsterdam om dit mogelijk te maken. Ook een grote dank aan mijn grootmoeder voor de 20.000, je hebt het goed volgehouden. Rust in vrede. Ps: mijn oma heeft een tepelpiercing, deze was voorzien van een klein echt diamantje, mocht dit verschijnen stuur het dan naar mijn adres. Bedankt :)

Zeker een bezoek waard als je interesse hebt in architectuur, kunst en geschiedenis. De verzameling van Rembrandt was tof om te zien, het was een slimme meneer.

Goede uitleg in veel verschillende talen (d.m.v. oortjes), Je ziet echt die schoonheid van de stad!

De moeite waard. Je leert veel dingen bij van het menselijk lichaam…

Tickets lagen klaar, duidelijke informatie. Mooie rondvaart.