Amsterdam
Museumtickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Amsterdam

Möchten Sie alle Aktivitäten in Amsterdam entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 29.976 beoordelingen

Het was goed verzorgd en ik heb genoten. Maar één ouder echtpaar wist niet hoe te handelen met de audio gids. Ik heb even gewacht of het gezien en opgepakt werd door de suppoosten. Die waren niet voorhanden. Ik heb beide geholpen met de instructies. Ze waren samen er heel blij mee. Uitleg aan ouderen zou iets meer aandacht moeten hebben. Ik zag dat dit met jonge kinderen uitgebreid en rustig gedaan werd.

Dit is inderdaad fantastisch om met opa en oma en kleinzoon van 12 jaar jaar. ( as. september naar de middelbare school) te bezoeken. Een Heel dagje uit met rondvaart , lunch en dan dit museum van 6 verdiepingen. Kijk op google en Uw verwachtingen worden méér dan beloond!!!

Leuke middag vol leuke weetjes en goede uitleg met een audio gids buiten Nog de tuinen bewonderd en achter nog de water geschiedenis van Muiden en omgeving bewonderd leuk dagje uit

Het was heel erg leuk! We hebben er 1,5 uur gedaan. Alleen jammer dat sommige elektrische dingen niet werken. Maar desondanks top vermaakt.

Ik was er met 2 kleinzonen van 9 en 10 jaar. Voor deze leeftijd is t erg leuk en leerzaam. We hebben een superdag gehad.