Amsterdam
Top 10

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Amsterdam: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a Amsterdam? Clicca qui per la lista completa.

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 13.377 beoordelingen

Mijn vrouw had voor de 15e verjaardag van onze dochter dit uitje voor ons (vader-dochter) geregeld. Onze dochter is naast voetballiefhebber een groot Ajax fan dus dit uitje was een schot in de roos! Na afloop heeft ze het mooie nieuwe Ajax uit tenue gekregen wat we ter plekke op naam hebben personaliseren. Ivm met Corona werd bij iedere bezoeker de temperatuur gemeten, top!

Erg leuk. Wij zijn hier speciaal voor onze dochter heen gegaan omdat zij groot fan is. Ondanks dat mijn man elke thuiswedstrijd in het stadion zit, heeft hij ook delen van t stadion gezien waar je normaal niet komt (op t veld, in de kleedkamer etc). Leuke ervaring vooral voor onze dochter.

Met 2 pubers (14 en 16) de stadiontour gedaan. Goed bevallen. We hadden een audio-tour ivm vakantieseizoen. Was goed te doen, maar lijkt me nog leuker met een gids erbij. Wel leuke gesprekken gehad met de enthousiaste jongens en meiden die verspreid over het stadion stonden.

Super enthousiaste gidsen Alessandro en Santiago en chauffeur Stef zorgde ook goed voor de mensen. Hij liet niemand sjouwen met de gekochte souvenirs en bracht tussendoor van alles naar de bus. We hebben een mooie dag gehad, toerist in eigen land.

Prachtig museum met gerenommeerde collectie ! Absoluut de moeite om te bezichtigen. Reken echter minimaal een volledige dag om alles te kunnen bekijken.