Amsterdam
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Amsterdam Hop on, hop off-tours: Onze meest aanbevolen

Vanuit Amsterdam: dagticket bus Zaanse Schans & Zaanstreek

1. Vanuit Amsterdam: dagticket bus Zaanse Schans & Zaanstreek

Ga naar de bushaltes op Amsterdam Centraal Station en neem de rood-grijze openbaar vervoer-bus 391. Laat je ticket zien aan de buschauffeur en ga lekker zitten. Geniet van de prachtige stad Amsterdam en ga dan de IJ-tunnel door. Je verlaat Amsterdam en bent dan omgeven door indrukwekkende landschappen. Al snel kom je de stad Zaandam binnen. Je kunt hier uitstappen, of in de bus blijven zitten en direct naar de Zaanse Schans rijden, een van de hoogtepunten van de Nederlandse geschiedenis. De Zaanse Schans is een woongebied waar de 18e en 19e eeuwen tot leven komen. Wandel langs het bakkersmuseum en geniet van de geur van verse koekjes, of bekijk de loods waar klompen worden gemaakt. Zorg dat je de kaasfabriek, de tin-gieterij, en de verscheidene windmolens niet mist.

...
Den Haag: hop on, hop off toeristische tram

2. Den Haag: hop on, hop off toeristische tram

Bekijk de bezienswaardigheden van Den Haag met een hele dag toegang tot een hop on, hop off-tram. Stap op en uit de tram zo vaak je maar wilt, en stop bij het Binnenhof, het stadhuis, het Kinderboekenmuseum en nog veel meer. Je kunt opstappen bij een van de 16 haltes. Blijf even zitten voor de Scheveningseslag en Beelden aan Zee. Volledige lijst van tramhaltes: Halte 1: Kerkplein / Gravenstraat Halte 2: Centrum Halte 3: Centraal Station Halte 4: Korte Voorhout Halte 5: Kneuterdijk Halte 6: Mauritskade Halte 7: Vredespaleis Halte 8: Wereldforum / Madurodam Halte 9: Keizerstraat Halte 10: Scheveningseslag / Beelden aan Zee Halte 11: Kurhaus (strand van Scheveningen) Halte 12: Zwarte Pad Halte 13: Statenlaan (Scheveningen-Haven) Halte 14: Kunstmuseum Den Haag / Museon Halte 15: Van Speijkstraat Halte 16: Noordwal

...

Sitemap Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 2.214 beoordelingen

Een leuke manier om een eerste indruk van Den Haag te krijgen. Je bespaart jezelf ook nog een extra dagkaart voor het openbaar vervoer. Alleen op het hoofdstation was het niet zo eenvoudig om de juiste halte of het juiste perron te vinden, aangezien slechts een klein bordje helemaal aan het einde van het perron aangaf dat dit de bijbehorende halte voor de toeristentram was.

Hele leuke (maar helaas maar de helft) rondrit door Den Haag met uitleg via knop in het oor... Ik zou ook graag een avondtocht aanbieden. 16.45 uur, als je wilt eten en chillen op het strand in Scheveningen, het was te kort voor mij ... toen namen we een taxi terug naar Den Haag.

Goede verbinding, prima uitleg.over bezienswaardigheden, zeer behulpzame medewerkers

Je ziet heel veel bijzondere gebouwen wn alles wordt goed uitgekegd

Op deze manier kun je meer bezoeken op kortere tijd.