Kies data

Ferrari World Abu Dhabi

13 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Ferrari World Abu Dhabi

Wil je alle activiteiten in Ferrari World Abu Dhabi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ferrari World Abu Dhabi

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.477 beoordelingen

Mijn gezin van acht was op bezoek in Dubai vanuit de VS en we voelen ons zo gelukkig dat we Zeeshan een dag als onze gids naar Abu Dhabi hebben gehad. We begonnen de reis vanuit Dubai en Zeeshan gaf informatie over alles wat we tijdens de rit zagen. We hebben tijdens de rit veel geleerd over de VAE. De grote moskee in Abu Dhabi was onze eerste stop en Zeeshan deed er alles aan om ons te helpen meer te weten te komen over de geschiedenis en het belang van de moskee. Zeeshan hielp onze zeer grote groep ook met het maken van foto's. Hij wist precies waar hij ons moest positioneren en welke hoeken het beste waren. Ik weet dat we die foto's de komende jaren allemaal zullen delen. Vervolgens bezochten we het erfgoeddorp om te zien hoe de VAE was voordat het de VAE van vandaag was. Zeeshan loodste ons door deze halte en leerde ons opnieuw veel over het land. Uiteindelijk zijn we gestopt bij Ferrari World. Nogmaals, Zeeshan hielp ons door het incheckproces te vliegen en onze tijd in he

Geweldige tour met verschillende attracties, coole en leuke gids Zeeshan. Helaas was er in het begin een misverstand over de ophaaltijd (we werden al een uur eerder opgehaald, zoals ons van te voren was verteld), maar dat viel niet mee. De rondleiding begint bij de moskee, daar is alles heel ordelijk (minder druk in de ochtend). Daarna een stadstour met de auto, je krijgt ook de paleizen en huizen van de koninklijke familie te zien, tot aan het Emirates Hotel, tegenover de Tower of Fast & Furious (zeer indrukwekkend, let op: de hoteltour is niet mogelijk voor VIP-gasten) . Hoogtepunt van de tour is de Ferarri World (met 3 grote achtbanen en andere attracties). Last but not least is er ook een stop bij het Formule 1-circuit, waar je vanaf een boventerras een deel van het circuit kunt zien en fotograferen. Al met al een geweldige reis en een echte aanrader!

Meer dan een bezoek kunnen we spreken van een ontmoeting. Mounir kent de Emiraten op zijn duimpje. Gedurende de dag zal hij zijn ervaringen delen. U kunt de wachtrijen vergeten en u de hele dag door laten leiden. De moskee is magnifiek Het paleis is enorm En 4 uur in Ferrari Land zijn genoeg om te genieten van de beste attracties (de snelste formule rossa ter wereld en de meest sensationele vliegende toegang). Het bezoek aan het circuit van Abu Dhabi is een pluspunt! Kortom een mooie dag in perspectief, die wij 200% aanbevelen.

Deze reis is zeer comfortabel in plaats van alleen te gaan vanuit Dubai. Omdat het ook gescheiden is van de Ferrari-wereld, is het geen hele dag cultuur, vooral als er kinderen in de tour zijn. Onze gids Zeeshan gaf ons veel informatie en maakte mooie foto's.

Een mooie en geweldige dag gehad, veel gezien. Onze gids Zeeshan Aziz heeft veel laten zien en heeft veel uitgelegd. Bedankt Zeeshan!