Belevingen in

New Orleans

Zorg dat je de spectaculaire jazz, de fantastische Cajunkeuken en het bruisende French Quarter in The Big Easy niet mist.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

10 hoogtepunten in New Orleans

New Orleans is een van de meest karakteristieke steden in Amerika, met een mengelmoes aan culturen, een legendarische muziekscene, bijzondere cuisine en beroemde zonen. Hier de hoogtepunten!

 • 1. S.S. Natchez

  Geen betere manier om over de Mississippi te varen dan per stoomboot! De oorspronkelijke Natchez is verwoest in een brand, maar de huidige versie heeft diners en jazztours!

 • 2. French Quarter

  Je kunt New Orleans niet bezoeken zonder het French Quarter te zien. Hier staan de meest elegante gebouwen en monumenten van de stad.

 • 3. Lake Pontchartrain

  Het Pontchartrainmeer is een geweldige plek om te zwemmen en picknicken, vooral bij de Mardi Gras-fontein!

 • 4. Garden District

  De 19de-eeuwse villa's in deze wijk hebben nog altijd een grote aantrekkingskracht op de rijken van New Orleans. Boek een tour van de hoogtepunten of wandel simpelweg rond!

 • 5. Bourbon Street

  Bourbon Street staat vooral bekend om de bars en clubs, maar overdag kun je hier nog altijd in het koloniale verleden van New Orleans duiken.

 • 6. The Cabildo

  In dit voormalig regeringsgebouw aan Jackson Square werd de Louisiana Purchase ondertekend. Tegenwoordig is het met zijn mix van Spaanse en Franse koloniale architectuur een museum.

 • 7. Audubon Butterfly Garden and Insectarium

  Het Audubon Institute heeft ook een dierentuin en een aquarium, maar de vlindertuin is één van de beste gezinsuitjes in Amerika. Er is zelfs een snackbar!

 • 8. Mardi Gras World

  In dit reusachtige pakhuis ontdek je hoe de praalwagens van Mardi Gras worden gemaakt. Je kunt er 7 dagen per week heen, behalve op grote feestdagen - en Mardi Gras!

 • 9. Louisiana State Museum

  De geschiedenis van Louisiana is relatief kort, maar bewogen genoeg voor 9 staatsmusea! Het Cabildo is er één, het hoofdmuseum The Presbytère ligt er tegenover.

 • 10. The Old US Mint

  Nog een niet te missen onderdeel van het Louisiana State Museum: een gigantisch jazzmuseum in een voormalige muntslagerij, met oude opnamen, foto's en livemuziek!

Plan je bezoek

 • Wanneer gaan?

  Tussen juni en augustus kan het intens warm worden in New Orleans, dus het is een goed idee om te kijken wat voor evenementen er de rest van het jaar op het programma staan. Mardi Gras is op de dag voor Aswoensdag (in februari of maart). In november vindt het Oak Street Po-Boy Festival plaats, waar je de beste sandwiches van de stad kunt proeven.

 • Hoelang blijven?

  Vier dagen zijn genoeg om de bezienswaardigheden in het French Quarter en Garden District te zien. New Orleans is echter een stad vol leven en rijk aan een cultuur die tot ver onder de oppervlakte reikt. Als je wat extra dagen boekt en je programma losjes houdt, zou je zomaar op een aantal aangename verrassingen kunnen stuiten.

 • Vervoer in de stad

  De beste manier om New Orleans te zien is wandelend, maar als het regent is het makkelijk om een taxi aan te houden. Er zijn veel betaalbare taxi's, maar ook veel duurdere, en op speciale dagen zul je meer moeite hebben er één te vinden. Je kunt ook de bus pakken, maar helemaal leuk zijn de trams waar de stad om bekend staat. De St. Charles Avenue route, tussen downtown en Uptown, is een 'National Historic Landmark'!

Goed om te weten

 • Taal
  Engels
 • Valuta
  Australische Dollar ($)
 • Tijdzone
  UTC (-06:00)
 • Landnummer
  +1
 • De beste periode voor een bezoek
  De lente, herfst en zomer zijn aangename tijden om de stad te bezoeken. Niet alleen is het weer dan dragelijk; er vinden ook allerlei festivals plaats. Check de evenementenkalenders bij het boeken van je trip!

Sitemap New Orleans

Wil je alle activiteiten in New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New Orleans

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 12.438 beoordelingen

De cruise was leuk. We hebben het lunchpakket niet gedaan, maar we zaten de hele tijd op het dek en genoten van de zon en de geschiedenis samen met een drankje of twee. Ik beveel het ten zeerste aan als je een ontspannende en oude cruise wilt maken, van de geschiedenis wilt genieten en wilt kunnen zeggen dat je op een originele stoomboot zat! De enige aanbeveling die ik zou doen is dat misschien een leukere tourdocumentaire beter zou zijn. De gids was een beetje eentonig en na een tijdje verloren we de aandacht. Vooral voor degenen onder ons die geen maaltijd hebben en op de boot zijn voor de geschiedenis en kennis van de rivier.

Dit was een leuke manier om het rivierperspectief te ervaren en een beetje te leren over de Mississippi-rivier, de Steamboat Natchez en New Orleans. Het was gemakkelijk toegankelijk voor een rolstoelgebruiker, met uitzondering van de badkamer, die krap was met een aanzienlijke helling. Hoewel nog steeds w / c toegankelijk, was het gemakkelijker met wandelstokken.

Informatieve tour, aangename band met een mooie dansvloer, ruime zitplaatsen zowel binnen als buiten, vriendelijk personeel. Fascinerende machinekamer open voor bezichtiging, met bewegwijzering met uitleg over de stoommachine, het roersysteem en het hekwiel.

De excursie was geweldig. De gids was deskundig en grappig. Het eten was geweldig en muziek droeg bij tot de sfeer.

We zagen tientallen kleine gators en Captain Tom was leuk terwijl hij ons onderwees!