Lima
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Lima

Wil je alle activiteiten in Lima ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lima

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 74 beoordelingen

Lekker eten, fantastische gids en goed gezelschap

Aangezien ik een aantal dagen alleen in Lima verbleef, leek het mij een goed idee om een leuke tour te boeken om Lima beter te verkennen. Meteen bij het boeken, werd ik zeer vriendelijk benaderd per mail en hebben ze mij ook met veel andere dingen naast de tour geholpen. De tour zelf was heel vermakelijk! Ik was samen met een stel uit Australië door Lima aan het lopen met onze lieve gids. Ze heeft ons heel veel uitgelegd en leuke zaakjes in Lima laten zien. We hebben verschillende drankjes, gerechten en toetjes gehad en op het einde van de avond zaten we helemaal vol. Ik vond het vooral prettig dat ik werd opgehaald van mijn hotel en ook weer werd teruggebracht! Deze tour is zeker een aanrader en het geld zeker waard! Leuk om Lima ook op deze manier te leren kennen!

Het was een leuke toer, waarbij je op een aantal locaties plaatselijke gerechten krijgt aangeboden. Tevens wordt er iets verteld over de gerechten en geschiedenis bv de chocolade en koffie speciaal zaak waar met producten van lokale boeren wordt gewerkt. Een bezoekje aan de markt was interessant om enkele zeer regio gebonden vruchten te proeven. Ook het demonstreren van de bereiding van de ceviche, pisco sour en lomo saltado is ontspannend en leerzaam. We hadden met Desiree een goed Engels sprekende gids.

We hadden een hele leuke enthousiaste gids. We hebben de locale markt bezocht en zijn ook op bezoek geweest bij enkele gezinnen die in de wijk wonen . De organisatie doet goed werk. Van ons geld dat we voor deze Tour betaald hebben gaat het grootste deel naar projecten in de wijk. Wij hebben samen met de gids fruit gekocht en aan kinderen uitgedeeld. Zeker een aanrader als je meer wilt zien dan alleen de toeristische bezienswaardigheden.