Turijn
Museumtickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Turijn Museumtickets: Onze meest aanbevolen

 • Turijn: Koninklijk Paleis Skip-the-Line rondleiding

  1. Turijn: Koninklijk Paleis Skip-the-Line rondleiding

  Sla de lange wachtrijen over naar het prachtige Koninklijk Paleis van Turijn met fast-track tickets tijdens deze rondleiding. Ontmoet je gids bij de ingang van het Koninklijk Paleis. Treed in de voetsporen van de koninklijke familie Savoye die hier woonde tijdens hun bewind in de jaren 1800 en vroege jaren 1900. Stel je voor hoe het leven hier zou kunnen zijn geweest terwijl je door de troonzaal, slaapkamers, balzaal en meer reist. Bewonder de indrukwekkende architectuur en ingewikkelde details van het paleis terwijl u meer te weten komt over de geschiedenis, die teruggaat tot de 16e eeuw. Luister naar verhalen over de evenementen en ceremonies die plaatsvonden in het paleis van Turijn. Kom meer te weten over de periode die ertoe leidde dat Italië in 1946 een republiek werd. Ga verder naar de Kapel van de Heilige Lijkwade, een prachtige kapel in barokstijl gebouwd om de Lijkwade te hu...

 • Turijn: rondleiding door het Koninklijk Paleis en het Egyptisch museum

  2. Turijn: rondleiding door het Koninklijk Paleis en het Egyptisch museum

  Doe mee met deze kleine groepsreis om de lange rijen naar de top 2 musea van Turijn, het majestueuze Koninklijk Paleis en het fascinerende Egyptisch Museum over te slaan. Ontmoet je gids bij de ingang van het Koninklijk Paleis. Verken de voormalige residentie van de familie Savoye, die over Italië regeerde totdat het in 1946 een republiek werd. Loop langs hun kamers en leer over hun leven. Ga verder naar de Kapel van de Heilige Lijkwade, de oorspronkelijke locatie van de Lijkwade. Bezoek vervolgens het Egyptisch Museum. Lees meer over de bevindingen die zijn gebruikt om het oude Egypte te bestuderen, waaronder mummies, sarcofaag, sfinx, potten, sieraden en meer. Je gids zal uitleggen waarom dit museum in Turijn is. Hoor hoe het het op één na belangrijkste museum ter wereld voor Egyptologie werd.

 • Turijn: toegangsticket Koninklijk Paleis en rondleiding

  3. Turijn: toegangsticket Koninklijk Paleis en rondleiding

  Ontmoet je gids en ga vervolgens naar het Koninklijk Paleis van Turijn, een UNESCO-werelderfgoed. Begin met een inleiding tot de koninklijke familie van Savoye, die hier ooit woonde. Geniet van een rondleiding door de Mirror Room en de Ballroom, waar de Savoys de meeste tijd doorbrachten. Bewonder het rijkelijk gedecoreerde interieur en de luxe meubels terwijl je luistert naar verhalen over het leven in de Royal Apartments. Wandel vervolgens door de Royal Armory, die een van 's werelds grootste wapenverzamelingen herbergt. Bezoek ten slotte de Koninklijke Bibliotheek, de thuisbasis van meer dan 200.000 boeken, kaarten, gravures en tekeningen.

 • Turijn: rondleiding door Egyptisch museum zonder wachtrij

  4. Turijn: rondleiding door Egyptisch museum zonder wachtrij

  Verken het oudste Egyptische museum ter wereld tijdens een rondleiding van 2 uur met skip-the-line toegang. Met 37.000 stukken bevat het Egyptisch Museum van Turijn de meest uitgebreide collectie Egyptische kunstvoorwerpen buiten Caïro.

  De vier verdiepingen van het Palazzo dell'Accademia delle Scienze, waar het museum zich bevindt, vertellen verhalen over de Egyptische koninkrijken in al hun glorie - van de predynastiek tot de late oudheid. Na meer dan drie jaar werk is het nieuwe tentoonstellingspad, ingehuldigd in 2015, klaar om te verdwalen tussen de rijen gouden sarcofagen.

  Ontdek samen met uw professionele gids 4.000 jaar geschiedenis en ontdek de geschiedenis en mythen van deze oude beschaving.

 • Turijn: rondleiding door het Paleis van Venaria

  5. Turijn: rondleiding door het Paleis van Venaria

  Ontmoet je gids buiten het paleis van Venaria en begin je verkenning van de historische residentie van het Huis van Savoye. Sta versteld van de elegante en luxueuze barokke interieurs van het paleis. Loop door de betoverende Hall of Diana en bewonder de pracht van de Great Gallery. Ga verder naar de kerk van Sant'Uberto en de bekende Bucentaur. Bewonder de spectaculaire Fountain of the Stag in het Court of Honor. Leer tijdens de rondleiding door het paleis meer over de geschiedenis van de Savoy-dynastie die er ooit woonde, en het latere gebruik van het paleis door de eeuwen heen.

 • Turijn: begeleide ervaring Egyptisch museum en stadstour

  6. Turijn: begeleide ervaring Egyptisch museum en stadstour

  Ontdek het Egyptisch Museum van Turijn en bezoek de stad tijdens een rondleiding. Verken het oudste museum ter wereld, volledig gewijd aan de Egyptische beschaving en beschouwd als het belangrijkste ter wereld na dat van Caïro. Unieke collecties, papyri, mummies, verhalen en intriges van de oude beschaving van de farao's zullen aan je worden onthuld. Bewonder spectaculaire vondsten zoals oude mummies en de prachtige sieraden van de farao's. Leer de anekdotes van eeuwenlange Egyptische beschaving van je deskundige gids. Geniet ten slotte van een stadstour van een uur door Tourin, waarbij u het San Lorenzo-plein, het San Carlo-plein en de Subalpine Gallery verkent.

 • Turijn: 1,5 uur durende rondleiding door het Koninklijk Paleis

  7. Turijn: 1,5 uur durende rondleiding door het Koninklijk Paleis

  Begin je rondleiding op de binnenplaats van het paleis en ga verder naar de koninklijke appartementen. Loop hier van kamer naar kamer en bewonder de tijdloze schoonheid van de barokke interieurs. Leer tijdens uw wandeling de gebruiken en tradities van het Savoyaardse hof kennen van uw deskundige gids. Ontdek hoe een audiëntie bij de koning plaatsvond en hoe de eetzaal werd voorbereid. Bezoek de paltskapel, een barok meesterwerk van Guarino Guarini, ontworpen als elegante kist voor de Heilige Lijkwade. Rond je tour af in de koninklijke tuinen en bewonder het adembenemende werk van architect André Le Nôtre die ook aan het hof van Versailles werkte.

 • Turijn: Egyptisch museum Skip-the-Line privérondleiding

  8. Turijn: Egyptisch museum Skip-the-Line privérondleiding

  Ontmoet je gids op Piazza Carignano en sla dan de lange rijen over om het Egyptisch Museum van Turijn binnen te gaan. Ophalen van je hotel is ook mogelijk als het centraal gelegen is, maar houd er rekening mee dat je dan naar het museum loopt. Het Egyptisch Museum in Turijn is na dat in Caïro het belangrijkste in zijn soort ter wereld. De collectie bevat meer dan 30.000 artefacten die 5.000 jaar oude Egyptische geschiedenis vertellen en omvat kunst, religieuze relikwieën en voorwerpen uit het dagelijks leven in de tijd van de grote farao's. Als rondleiding met een privégids kunt u uw gewenste datum en starttijd kiezen. Je gids staat klaar om je mee te nemen op een spannende reis door de exposities van het museum.

 • Turijn: Nationaal Filmmuseum Skip-the-line rondleiding

  9. Turijn: Nationaal Filmmuseum Skip-the-line rondleiding

  Bezoek het National Museum of Cinema in de Mole Antonelliana. Bewonder buitengewone collecties terwijl je rondloopt in een architectonisch monument van de stad Turijn. Leer van je lokale gids alles over de geschiedenis van de cinema terwijl je door verschillende tentoonstellingsniveaus dwaalt. Ontdek pre-cinematografische optische apparaten, huidige filmtechnologieën, toneelitems uit vroege Italiaanse films en andere memorabilia. Neem dan de panoramische lift met transparante glazen wanden. Geniet vanaf het balkon van een panoramisch uitzicht over de stad en de omliggende heuvels en bergen.

 • Turijn: het automuseum Skip-the-Line privétour

  10. Turijn: het automuseum Skip-the-Line privétour

  Verken het wereldberoemde Nationale Automobielmuseum met een van de zeldzaamste en interessantste collecties in zijn soort. Ontdek meer dan 200 originele auto's van 80 merken van over de hele wereld.

  Van het genie van Leonardo Da Vinci tot de verbazingwekkende reeks Ferrari-auto's die allemaal voor je worden tentoongesteld, het National Automobile Museum zal je aandacht trekken met verbluffende displays die de waardevolle stukken binnen zijn uitgebreide collectie laten zien.

Sitemap Turijn

Wil je alle activiteiten in Turijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.