Krakau
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 4.978 beoordelingen

Was erg goed met het openbaar vervoer. Alleen hadden we de pech dat sommige musea gesloten waren i.v.m renovatie. En op het vliegveld zouden we de kaart kunnen activeren maar ze hadden daar bij het info punt geen idee waar dat kon. Dus gewoon in het centrum de kaart verzilverd. Een taxi rit(Uber) naar het centrum koste maar vijf euro.

Bij aankomst op airport stond chauffeur ons op te wachten. Prima. Vervoer van hotel naar airport op zich was goed. Alleen haalde men ons erg vroeg bij het hotel op. Men zei dat we 3 uur voor vertrek op airport moeren zijn. Dat is veel te vroeg. Op de airport was alleen security check en geen rij wachtenden.

Handige kaart waarmee je gratis toegang krijgt tot diverse musea en openbaar vervoer. Handig boekje met daarin uitleg per museum. Ik miste enkel een plannetje met daarop de musea erop aangeduid...

Chauffeur stond bij de gate van het vliegveld al te wachten. Kon hem meteen zien en was erg vriendelijk. Heeft netjes zijn busje gehaald en ons naar bestemming gebracht. Bus was schoon en groot.

super goed geregeld. Vliegtuig kwam een half uur eerder aan en de chauffeur stond al te wachten met een bordje met daarop onze naam. Echt superfijn. Hij reed veilig en rustig.