Krakau
Couleur locale & buurttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.923 beoordelingen

Op het afgesproken uur opgehaald aan hotel en ook weer afgezet. Het was met een personenbusje. We waren met 7 personen en hadden dus een gids voor ons met 7, dus bijna privé en we konden veel vragen stellen. Super, enkel onze chauffeur was een cowboy in het verkeer, wat als voordeel had, we waren altijd de eerste en waren snel terug in Krakau.

We hadden een hele goeie chauffeur. Verwittigde tijdig dat hij later zou zijn. Tijdens de rit van zowat anderhalf uur wist hij vanalles te vertellen, heel interessante weetjes, zowel over de te bezoeken plaatsen als over Polen en Krakau. @Bartek : tnx!!! Ook goeie gids in Auschwitz en Birkenau. @Ada : tnx!!!

De chauffeur was goed op tijd en was een goede chauffeur. Alleen spijtig een net iets té kleine bus voor het aantal deelnemers (als sardienen in een blik). Ter plaatse werden we in een grotere groep onderverdeeld met gids (die er iets te snel doorging voor ons).

We were picked up at the hotel at the time that was given to us. The driver was nice and the trip was very well arranged. The guide was super and very nice. The guide told stories about the pictures that were displayed and made it really interesting.

Wat een prachtige manier van een stad ontdekken. Je komt overal dichtbij. Hele vriendelijke chauffeur die overal tijd voor nam en alles nog eens uitgebreider dan onze Nederlandstalige uitleg beschreef. Echt een aanrader.