Malaga
Cultuur & geschiedenis

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Malaga

Wil je alle activiteiten in Malaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Malaga

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.460 beoordelingen

Onze superenthousiaste Nederlandse gids Nicolette nam ons op sleeptouw langs het industriële verleden van Malaga, waarna we vervolgens in een natuurreservaat terechtkwamen waar we zowaar flamingo's konden spotten, naast een boel andere vogels. Vervolgens keerden we terug om ons te vergapen aan spectaculaire murals en streetart. Het was een heerlijke fietstocht en nadien kregen we ook nog eens goede tips mee.

Heel interessant en heel leuk om eens in Gibraltar te zijn. Vooral omdat Gibraltar een beetje speciaal is vanwege die rots, de apen die daar vrij rondleven en het een Brits overzees gebied is. Ik had er nooit bij stilgestaan dat ze daar de eigen munt hebben maar dat was een leuk extraatje voor mij omdat ik munten verzamel.

We had a great 3 hour cycling tour through Malaga, by our professional guide Elly. We visited a lot of parts in the centre, but also the harbour and Pedrogalego, a trendy beach just North of the harbour.

Hele leuke dag gehad, reisleidster vertelde veel over de geschiedenis . We kregen genoeg tijd om op eigen kracht alles te bekijken. Zeker de moeite waard.

Super goede gids. Zeer kundig. Geweldige plek om te bezoeken. Met een gids zie je zover meer en zoveel interessante en vooral leuke informatie.