Malaga
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Malaga

Wil je alle activiteiten in Malaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Malaga

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.491 beoordelingen

Helaas is een van de weinige manieren om op korte termijn kaartjes voor de Caminito del Rey te krijgen via aanbieders zoals deze ... dus we hadden een reis vanuit Malaga en een zeer toegewijde jongedame als gids bij ons. De toegevoegde waarde van de informatie was vrij laag, maar het was beschikbaar in elke taal die in de bus vertegenwoordigd was :-) De Caminito del Rey zelf is geweldig en als een wandeling niet bijzonder lang of inspannend. Voor degenen die problemen hebben met hoogte, is het misschien een grotere uitdaging, maar voor ons (die ook af en toe een beetje ongemakkelijk worden op grote hoogte) was het pad gemakkelijk te begaan. Het pas gerenoveerde pad maakt veel indruk, is breed en geeft een veilig gevoel. Je wordt zeker beloond met een spectaculaire wandeling!

Goed geregeld allemaal en duidelijk. Wat wij erg fijn vonden was het feit dat je de camino zelf doorgaat op eigen tempo en je info vooraf in de bus krijgt en eenmaal daar dus nergens op hoeft te wachten.

Leuke en interessante tour die 1,5-2uur in beslag neemt. Je kan het zonder gids bewandelen, maar de geschiedenis en de informatie maakt het net interessant. De tour was goed geregeld.

1 woord wauw! Super mooie tocht wat je echt gedaan moet hebben als je in de buurt van Malaga bent.

De avond rondleiding is super leuk geweest! Op vier locaties heerlijke tapas en wijnen gehad.