Kreta
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kreta

Wil je alle activiteiten in Kreta ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kreta

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.773 beoordelingen

Hele goede activiteit voor zowel mensen met als zonder ervaring binnen het paardrijden. De paarden zijn heel goed verzorgd en afgericht, zo geven ze geen kik bij het blaffen van honden of voorbijrijdende auto's. Naast het mooie landschap en rustige omgeving is het daarnaast ook echt genieten van heerlijk eten en drinken (de wijn MOET op ) en de gidsen zijn ook supervriendelijk, je wordt er hartelijk en warm ontvangen (of opgehaald). Wat ook heel handig was, was dat de ophaling geregeld werd via Whatsapp. Zo hoef je niet continu je mails in het oog te houden.

We had a private tour and that gave us All the time to look around ( or get away earlier.) we had a Wonderful car and saw the region in full. Lots of Nice info which was brought in a Nice way, so even Okay for our teenagers.

Prachtige organisatie. Waren zeer vroeg in de kloof waardoor we voor de grote horde toeristen bleven. Prima begeleiding van Thomas die meevolgt. Wandelstokken kun je huren. Mooie wandeling die goed te doen is.

Door de recente aardbevingen was het niet mogelijk om de grotten van Zeus te bezoeken. Toch heeft onze Nederlandse gids Petra ons een ongelooflijke dag bezorgd!

Super dag! Het hoogte punt van je trip naar Kreta. Leuke guide en een goed georganiseerde trip.