Alicante
Couleur locale & buurttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Alicante

Möchten Sie alle Aktivitäten in Alicante entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Alicante

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 26 beoordelingen

Ik heb echt genoten van de 7 geheimen van Alicante. Ik heb veel geleerd over hoe de lokale bevolking hun vrije tijd doorbrengt en wat de ultieme plekken zijn om te bezoeken die door de lokale bevolking worden gewaardeerd. We probeerden wat traditionele snacks, leerden lokale tradities en geheime paden kennen. Als u meer wilt weten over de dingen die u niet in de toeristische gidsen kunt vinden, moet u zeker contact opnemen met Carlos. Hij beantwoordt graag serieuze of semi-serieuze vragen over Alicante, hun mensen en gewoonten. Ik raad ook ten zeerste de geheime smaken van de Alicante-tour aan, waar je de lekkerste Alicante-snacks kunt ontdekken. Hij zal je ook de lijst van de beste lokale restaurants en activiteiten bezorgen zodat je Alicante als een local kunt ervaren!

Hele leuke en vooral lekkere tour. Carlos was erg gezellig en weet waar hij over praat. Je krijgt 20 kleine hapjes en wat wijntjes. De markt is leuk en midden in het centrum. Raad ook de excursie 7 geheimen van Alicante aan want ook dat is met Carlos, die was bij ons helaas vol ivm Corona.

Fijne gids is Carlos Videl!Neemt de tijd en is super vriendelijk!Aanrader!! We had a very nice time with Carlos Videl.Super friendly,knows his town!! We found the Seven secrets of Alicante!! We Can recommend him!!! Kind regards, (king) Erik, Helen,prins money)John,and his wife Petra!

Met de hulp van Carlos heb ik verschillende nieuwe dingen over Alicante geleerd, anders had ik het niet gezien en geleerd. We hebben veel geproefd en konden ook winkelen. Bedankt dat je me je stad op zo'n vriendelijke en geweldige manier hebt laten zien!

Erg mooie excursie! Alberto is een goede reisleider. Weet veel te vertellen en is goed verstaanbaar.