Lissabon
Cultuur & geschiedenis

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Lissabon

Wil je alle activiteiten in Lissabon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lissabon

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 18.406 beoordelingen

Op elke stedentrip boek ik op de eerste dag een fietstocht zo heb je op een leuke manier een goeie onderin van een stad. De gidsen zijn stuk voor stuk enthousiast en hebben heel veel informatie. Er wordt regelmatig gestopt om deze informatie met ons te delen en de fotomomentjes. De groepen zijn niet te groot. Deze keer in Lissabon hadden we de beschikking van perfect fietsen. Samengevat het was weer een 10 waard!!!

Sprookjesachtig paleis door de kleurtjes.. Het park is zeker de moeite waard om door heen te lopen! tip: Gevoelstemperatuur is altijd lager gezien de ligging van het paleis, onderschat dit niet (waait al snel hard).

Very friendly guide and helpful. We enjoyed the segway trip very much. It is easy and fun to discover the city this way. Very recommended we liked Bjôrn the guide for his good explanation. Thanks

Wij hadden eem rustige dag, dus hadden deze tickets achteraf gezien niet nodig gehad, maar ik kan mij voorstellen dat als je op eem drukke dag komt deze tickets heel fijn zijn!

Een prachtige ervaring. Heel erg genoten met prachtige zichten en een goede gids met de nodige uitleg over de geschiedenis van Lissabon.