Datums kiezen

Windsor(Mini)bustours

Windsor (Mini)bustours: onze aanbevelingen

Vanuit Londen: koninklijke rondleiding door Windsor Castle

1. Vanuit Londen: koninklijke rondleiding door Windsor Castle

Historisch Windsor Ontdek deze historische, typisch Engelse stad op een prachtige locatie aan de rivier, omringd door het prachtige landschap van het Royal County of Berkshire. Dwaal door de geplaveide straatjes en blader door de schilderachtige theesalons en winkelgalerijen terwijl de gids de geschiedenis van deze historische stad tot leven brengt. Windsor kasteel Ga richting het Windsor Castle, dat hoog boven de skyline van de stad uitsteekt. Het kasteel is al meer dan 900 jaar het voorouderlijk huis van de Britse koninklijke familie en is het grootste continu bewoonde kasteel van Europa. Bezoek de State Apartments, het middelpunt van het kasteel en bekend als de grootste appartementen in Engeland, hun weelde is meteen duidelijk. Aan de muren hangen enkele van de mooiste kunstwerken uit de Royal Arts Collection, terwijl de kolossale Waterloo Chamber de beroemde Engelse overwinning op Napoleon herdenkt. St George's Chapel, gelegen op het terrein van Windsor Castle, is een van de mooiste voorbeelden van gotische architectuur in Engeland. De bouw van de huidige kapel begon in 1475 onder het bewind van Edward IV. Zorg ervoor dat u tijdens uw bezoek omhoog kijkt en het stenen plafond bewondert, dat werd toegevoegd door Henry VII. De kapel is de locatie geweest van vele koninklijke bruiloften, waaronder TRH de graaf en gravin van Wessex, de hertog en hertogin van Sussex, en HKH prinses Eugenie en de heer Jack Brooksbank. In de kapel zijn de graven van 11 vorsten, waaronder koningin Elizabeth II, George VI, Henry VIII en Charles I.

Vanuit Londen: tour halve dag Windsor Castle met tickets

2. Vanuit Londen: tour halve dag Windsor Castle met tickets

Ontdek de prachtige stad Windsor tijdens een tour van een halve dag vanuit Londen. Geniet van een schilderachtige rit naar Windsor, en verken het iconische Windsor Castle met een toegangskaartje. Je ziet het kasteel, de omgeving en meer voordat je weer terugkeert naar Londen. Stap aan boord van een bus die je naar de historische plaats Windsor brengt. Bij aankomst betreed je Windsor Castle en kun je de officiële residentie van Zijne Majesteit Koning Charles III in je eigen tempo verkennen. Kom meer te weten over de geschiedenis van het kasteel, vanaf de oorsprong ervan in de 11e eeuw na de Normandische invasie van Engeland door Willem de Veroveraar. Wandel door de mooie landerijen en bekijk de imposante architectuur van het kasteel vanaf de buitenkant. Begin van de middag keer je weer terug naar Londen, zodat je nog genoeg tijd hebt om van de rest van de dag te genieten en verder te gaan met je eigen programma. 

Windsor: Golden Tours Hop-on Hop-off bustour met open dak

3. Windsor: Golden Tours Hop-on Hop-off bustour met open dak

Verken Windsor, de typisch Britse stad aan de rand van Londen. Deze hop-on hop-off busdienst met open dak bestaat uit 11 verschillende haltes. De audiogids aan boord geeft je de geschiedenis en weinig bekende feiten over de stad die al meer dan 1000 jaar de thuisbasis is van Britse royalty's. Kom meer te weten over de beroemde bezienswaardigheden die Windsor tot een onmisbare plaats maken om te bezoeken. Van Windsor Castle tot de Holy Trinity Church, tot Eton College, waar veel Britse premiers en leden van de koninklijke familie werden opgeleid, tot de Long Walk en Windsor Farm House. Je kunt in- of uitstappen bij elk van de 11 haltes op de route, dus gebruik het 24-uursticket om de omgeving te verkennen, misschien een afternoon tea of een pint in een traditionele Engelse pub.

Windsor Castle en London Eye

4. Windsor Castle en London Eye

Rijd naar Windsor Castle in de Royal Borough of Berkshire om 900 jaar koninklijke geschiedenis te verkennen. Van Willem de Veroveraar tot de huidige Queen - Engelse koninklijken hebben hier, in het grootste constant bewoonde kasteel ter wereld, geleefd en geheerst. Met je ticket krijg je toegang tot het kasteel, waar je de rijkdom van St. Neem de tijd om in het mooie dorpje rond te wandelen, dat vol is met traditionele winkels en historische pubs. Shakespeare zou in één ervan zijn stuk 'The Merry Wives of Windsor' hebben geschreven! Vervolgens keer je terug naar de hoofdstad om de adembenemende London Eye zelf te ervaren. In één van de wagentjes kun je op heldere dagen 40 kilometer ver kijken in alle richtingen. Per volledige draai is plaats voor 800 passagiers - dat zijn 11 dubbeldekkers. Een keer draaien duurt circa 30 minuten, een half uur waarin je tot 135 meter boven de grond kunt genieten van de monumenten van Londen. Bewonder de Londense monumenten van hoogtes tot 135 meter boven straatniveau.

Uit Southampton: Stonehenge, Windsor en Salisbury

5. Uit Southampton: Stonehenge, Windsor en Salisbury

Dompel jezelf onder in het prachtige landschap van het westen van Engeland tijdens een reis van 10 uur vanuit Southampton en leer over het rijke erfgoed van het heidense verleden en de koninklijke geschiedenis in Salisbury, Stonehenge en Windsor. Vertrek vanuit Southampton en rijd naar de monolieten van Stonehenge, die mensen al meer dan 5000 jaar in verwarring brengen. Na historici en archeologen te hebben verbijsterd over hoe het werd gebouwd, zal uw gids enkele van de theorieën uitleggen. Ga verder naar het marktstadje Salisbury, vooral bekend om zijn 13e-eeuwse kathedraal. Gebouwd tijdens het bewind van Henry III, heeft het de hoogste kerktoren in het Verenigd Koninkrijk met een hoogte van 123 meter en is het een van de mooiste voorbeelden van vroege gotische Engelse architectuur. Bezoek de kathedraal van Salisbury en word verwelkomd door een gespecialiseerde Salisbury Cathedral Guide en krijg een inleidend gesprek voor hun rondleiding. Bewonder de Magna Carta, de beroemde overeenkomst tussen koning John en zijn baronnen in Runnymede in 1215, en nu gehuisvest in de kapittelzaal. Verken de koninklijke geschiedenis met een bezoek aan de officiële residentie van de koningin, Windsor Castle: wees getuige van de veranderende smaak in de inrichting van de State Apartments door de eeuwen heen dat er vorsten woonden; zie schilderijen van Leonardo Da Vinci en Rembrandt; bewonder het poppenhuis van Queen Mary, het beroemdste poppenhuis ter wereld; en zie St George's Chapel, de laatste rustplaats voor verschillende vorsten

Vanuit Londen: privédagtrip Windsor Castle & Stonehenge

6. Vanuit Londen: privédagtrip Windsor Castle & Stonehenge

De tour begint met een ophaaltijd van 830 uur. Je arriveert om 9.30 uur in Windsor Castle en je groep heeft 2 uur om dit magnifieke koninklijke kasteel in al zijn pracht en praal te verkennen. Je kunt de State Apartments, Queens Mary's Doll House, St George's Chapel verkennen (let op: de kapel is op zondag gesloten) waar de rustplaats van koningin Elizabeth II nu zichtbaar is en als het schema die dag verschijnt, kun je zelfs kijken de officiële wisseling van de wacht. De groep verlaat Windsor Castle om 1130 uur en dan gaat het busje richting Stonehenge met een aankomsttijd van 130 uur. Een stop van 15 minuten voor koffie, snacks en toilet wordt aangeboden om 1230 uur voor de groep. Om 130 uur arriveert het busje in Stonehenge voor een bezoek van 1,5 uur. De gids zal de groep volledig rondleiden in alles wat Stonehenge te bieden heeft. Dit omvat alle displays en het bezoekerscentrum en de tentoonstelling ter plaatse. De gids begeleidt de groep ook volledig rond de prachtige stenen cirkel zelf en vertelt je hoe, wanneer en waarom dit wonder werd gebouwd en helpt je ook bij het maken van zoveel foto's als je wilt. De groep verlaat Stonehenge om 15.00 uur, waar we je, indien gewenst, kunnen meenemen voor de heerlijkste traditionele Engelse publunch op het platteland om 15.30 uur voor een stop van 1 uur. Geniet van traditionele fish and chips met een heerlijke pint in een prachtige omgeving. De groep wordt vervolgens teruggebracht naar de ontmoetingsplaats in Londen om deze onvergetelijke dagtour af te sluiten met een eindtijd van ongeveer 1830 uur.

Skip-the-line Windsor Castle privétrip vanuit Londen met de auto

7. Skip-the-line Windsor Castle privétrip vanuit Londen met de auto

Windsor Castle belichaamt bijna een millennium aan architectuurgeschiedenis als het oudste en grootste bezette kasteel ter wereld. Het is een geweldige bestemming voor een korte stedentrip vanuit Londen, dus boek nu je privévervoer en skip-the-line tickets. Verken de machtige koninklijke residentie en ontdek de schatten van de Royal Collection. Breng de dag door tussen de royals! Kies de optie van 4 uur om te genieten van een zelfstandige rondleiding door Windsor Castle met de officiële audiogids in uw moedertaal. Met skip-the-line toegangskaarten kunt u tijd besparen door de rijen over te slaan en direct naar de ingang te gaan zodra u aankomt. Bewonder het majestueuze kasteel van binnen en van buiten en luister naar het meeslepende audiocommentaar om de best bewaarde geheimen te ontdekken. Dompel jezelf onder in het verhaal van de Britse koninklijke familie, van Willem de Veroveraar tot koningin Elizabeth II. Windsor Castle is rijk aan geschiedenis en cultureel erfgoed. Bewonder het prachtige interieur van de State Apartments, gevuld met dure schilderijen, porselein, meubels en andere schatten uit de Royal Collection van de familie Windsor. Verken ook de ceremoniële kamers, die tegenwoordig worden gebruikt door de koningin en leden van de koninklijke familie en bekijk historische hoogtepunten zoals het nauwkeurig gemaakte Queen Mary's Dolls' House. Een andere bezienswaardigheid is de St George's Chapel, een traditionele locatie voor koninklijke bruiloften en begrafenissen, waaronder de koningin-moeder, koning George VI en prinses Margaret. U kunt ook heerlijk slenteren door de kasteeltuin, waar de jongste leden van het Koninklijk Huis graag spelen. Kies de optie van 5 uur om meer te leren over Windsor Castle en de Britse koninklijke familie door middel van live commentaar van een 5-sterren deskundige gids. Deze optie combineert een zelfgeleide rondleiding door het kasteelinterieur met een rondleiding door de binnenplaats van het kasteel, waar uw privégids u een grondige introductie geeft in de geschiedenis van het kasteel. Dit is een geweldige kans om meer te leren en vragen te stellen over alles wat met de Britse vorsten te maken heeft.

Windsor Castle Tour met Fish and Chips-lunch in Londen

8. Windsor Castle Tour met Fish and Chips-lunch in Londen

Rijd naar Windsor Castle in de Royal Borough of Berkshire om meer dan 900 jaar koninklijke geschiedenis te ontdekken. Van Willem de Veroveraar tot aan de huidige koningin hebben opeenvolgende Engelse vorsten geleefd, geregeerd en hun stempel gedrukt op wat nu het grootste continu bezette kasteel ter wereld is. Je ticket geeft toegang tot het kasteel, waar je de pracht van de St. George's Chapel kunt bewonderen en de weelderige staatsappartementen kunt zien. Neem de tijd om door de mooie stad te dwalen, vol met traditionele winkels en historische pubs. Shakespeare zou zijn toneelstuk "The Merry Wives of Windsor" in een van hen hebben geschreven! Keer terug naar Londen voor een authentieke fish and chips-lunch in een traditionele Engelse pub en het einde van de tourdiensten.

Vanuit Londen: Stonehenge, Oxford en Windsor Private Car Tour

9. Vanuit Londen: Stonehenge, Oxford en Windsor Private Car Tour

Engeland heeft een prachtige verscheidenheid aan bezienswaardigheden, waaronder het Windsor Castle, Stonehenge en de universiteitsstad Oxford helemaal bovenaan staan. Doe mee aan deze dagexcursie om deze 3 opmerkelijke historische locaties te bezoeken met een privégids, die een meesterverteller is. Ontdek verbazingwekkende historische feiten, anekdotes en legendes en word verliefd op Groot-Brittannië! Kies de optie van 11 uur om de stad Windsor, Oxford en Stonehenge te bezoeken tijdens een privétour van een hele dag met privévervoer rechtstreeks vanuit uw accommodatie in Londen. U krijgt de volledige aandacht van een 5-sterrengids die het livecommentaar zal aanpassen aan uw behoeften en interesses. De eerste stop is in Windsor, waar u de gevel van Windsor Castle, de weekendresidentie van koningin Elizabeth II, kunt bewonderen. Het is een geweldige plek om uw reis door eeuwen Britse geschiedenis, tradities en koninklijk erfgoed te beginnen. Een ander hoogtepunt van deze exclusieve tour is een bezoek aan het door UNESCO beschermde Stonehenge, een prehistorische vindplaats omgeven door mysterie. Verken het gebied met je deskundige gids om alle interessante feiten en theorieën te horen over de oorsprong en het doel van deze ongelooflijke stenen structuur. Tot slot maak je een stop in Oxford voor een wandeltocht door de wereldberoemde universiteitsstad. Bekijk de adembenemende universiteitsgebouwen van Oxford University, middeleeuwse bezienswaardigheden zoals de Carfax Tower en vele kerken zoals de University Church of St. Mary the Virgin en de Christ Church Cathedral. Dompel jezelf onder in het verhaal van een van de oudste en meest prestigieuze universiteitssteden ter wereld! Kies de 12-uursoptie voor skip-the-line tickets voor Windsor Castle en geniet van een rondleiding door het kasteelinterieur zonder gids. Het is een van de meest bezochte attracties in Engeland, maar dankzij skip-the-line tickets hoef je niet in de rij te wachten om binnen te komen. Als je geïnteresseerd bent in de koninklijke manier van leven, dan moet je deze 1000 jaar oude koninklijke residentie binnenstappen! Ontdek welke schatten erin verborgen zijn, bewonder het ontwerp van de koninklijke vertrekken en bekijk de graven van Britse koningen en koninginnen in de St George Chapel.

Vanuit Londen: Stonehenge, Bath en Windsor Private Car Tour

10. Vanuit Londen: Stonehenge, Bath en Windsor Private Car Tour

"Reis door eeuwen Britse geschiedenis tijdens een bezoek aan Stonehenge en de steden Windsor en Bath op dezelfde dag! Deze exclusieve tour is inclusief live commentaar van een deskundige gids, skip-the-line tickets voor topattracties en vervoer per privéauto vanuit Londen Laat ons je meenemen op een onvergetelijk avontuur op 3 rijksmonumenten! De optie van 11 uur omvat een bezoek aan Stonehenge, de Romeinse baden in Bath en de stad Windsor, een historisch marktstadje en de locatie van Windsor Castle (kasteeltickets zijn niet beschikbaar bij deze optie). Geniet van een zorgeloze reis rechtstreeks vanuit uw accommodatie in Londen. Uw eerste stop is in Windsor, waar u meer dan 1000 jaar koninklijk erfgoed zult ontdekken. Bekijk de grootse buitenkant van een van de officiële residenties van koningin Elizabeth II en leer over de Britse geschiedenis van de middeleeuwen tot Tudor, tot Stuart, tot Saksische, tot Georgische, tot Victoriaanse en latere periodes. De volgende stop is in de stad Bath, een werelderfgoedlocatie, waar uw deskundige gids u mee terugneemt in de tijd naar Romeins Groot-Brittannië. Luister naar geweldige verhalen uit het verleden en bewonder de prachtige middeleeuwse architectuur van de stad. Wij bieden skip-the-line tickets voor de topattractie van de stad, de Romeinse baden. Volg een zelfstandige rondleiding door de heilige bron, de Romeinse tempel, het Romeinse badhuis en een museum met kunstvoorwerpen uit Aquae Sulis. Last but not least bezoekt u Stonehenge - een prehistorisch monument, een werelderfgoedlocatie en een cultureel icoon van Groot-Brittannië. Wij bieden skip-the-line tickets om u tijd en moeite te besparen na een lange dag sightseeing. Bewonder de mysterieuze steenformatie uit de bronstijd en onderzoek verwante theorieën en samenzweringen met je deskundige gids. Dankzij een privévoertuig exclusief voor uw groep, kunt u ontspannen zonder onderbrekingen op uw terugreis naar Londen. De 12-uur durende tour is inclusief skip-the-line tickets voor Windsor Castle, waardoor je op eigen houtje door het interieur van het kasteel kunt gaan. Krijg een kijkje in de koninklijke manier van leven door de ceremoniële en historische staatsappartementen te verkennen. Bekijk hoogtepunten van de Royal Collection of art en het miniatuur Queen Mary's Dolls' House. Vergeet niet een kijkje te nemen in de prachtige St. George's Chapel in gotische stijl, de traditionele plaats van vele koninklijke huwelijken en begrafenissen."

Beschikbare activiteiten

12 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Windsor

Wil je alle activiteiten in Windsor bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Windsor

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.043 beoordelingen

Georganiseerd door Anderson Tours, geboekt via Get Your Guide, zeer gemakkelijk te volgen instructies voor het ophalen, hoewel 20 minuten laat vertrekken vanwege 6 laatkomers! Heeft onze dag niet verpest, kwam net voor 11 uur aan in Windsor, werd naar het kasteel geleid om naar ons genoegen te bekijken met een vertrek van 14.00 uur, terug naar Londen om 3 uur om van de rest van de dag te genieten. Onze gids, Michel, gaf ons een prachtige geschiedenisles op weg daarheen en bij terugkomst beantwoordde alle vragen en noemde andere attracties en geweldige plekken om te eten. We hebben een hele goede reis gehad

We hadden het geluk dat de rit met de bus snel ging en we bijna 2,5 uur vertrokken om te genieten van het kasteel en de leuke winkeltjes van Windsor. De koningin was in residentie, wat voor extra opwinding zorgde. Ik zou het ten zeerste aanbevelen als je het kasteel verlaat om naar links te gaan en ongeveer. 5 minuten om de "lange wandeling" te ervaren. Best iets om er persoonlijk bij te zijn na het vele malen op tv te hebben gezien.

Goed georganiseerde reis, zeer aangename bus, gids alleen tot aan het kasteel en op de terugweg. In het kasteelcomplex zelf audiogids - goed gedaan maar ook onpersoonlijk. We stonden lang in de rij om het 100 jaar oude modelhuis te zien. Hoewel dat op zich al heel cool is, heeft het niets te maken met de rest van het kasteel en zijn kamers, meubels, enz. Daar hadden we niet genoeg tijd voor.

Absoluut een attractie die je gezien moet hebben! Het kasteel is prachtig en de omgeving ook. De tijd die werd gegeven om door het gebouw te lopen en iets te eten in de stad was gewoon perfect. Mis ook niet de kans om door de "lange wandeling" te lopen om een aantal fantastische foto's te maken. Ik raad deze tour van een halve dag ten zeerste aan!

Gids was zeer duidelijk, maar ze vertelde veel hetzelfde de weg terug naar de bus uitleggen en nog eens uitleggen, alsof we kleuters waren. Daardoor wissel van de wacht gemist. Bus is ook te laat vertrokken waardoor we niet alles hebben kunnen zien. Zeer spijtig.