Kies data
Windsor

Tours

Windsor Tours: Onze meest aanbevolen

Vanuit Londen: dagtour naar Windsor, Stonehenge en Oxford

1. Vanuit Londen: dagtour naar Windsor, Stonehenge en Oxford

Geniet van een volledige dag vol Engels erfgoed en bezoek het prachtige Windsor Castle, het fascinerende Stonehenge en de bijzondere universiteitsstad Oxford. Tijdens deze 11 uur durende dagtrip vanuit Londen verken je in snel tempo deze unieke locaties met onderweg interessante toelichting van je gids. Begin je dag op Windsor Castle, een van de officiële residenties van HM Koningin Elizabeth II. Je bezoekt de indrukwekkende State Apartments, die nog steeds gebruikt worden voor staatszaken en koninklijke ontvangsten. Neem de tijd om het kasteelterrein en de 14e-eeuwse St. George's Chapel te verkennen, waar je één van de mooiste voorbeelden van middeleeuwse kerkarchitectuur in Engeland kunt bewonderen. Je gaat vervolgens naar de staande stenen van Stonehenge, nog steeds een mysterie wanneer het gaat om verbazingwekkende menselijke technieken. Verken de prehistorische stenen cirkel en kom meer te weten over de theorieën rond de constructie ervan. Je gaat verder naar de universiteitsstad Oxford, bekend als "de stad der dromerige spitsen". Deze stad is al een leerplaats sinds 1249, en tevens een fijne locatie om te ontdekken tijdens een wandeling.

Londen: dagexcursie Windsor Castle, Stonehenge en Bath

2. Londen: dagexcursie Windsor Castle, Stonehenge en Bath

Deze tour is een excursie die alle bezoekers van Londen gedaan moeten hebben. Maak kennis met het beroemde Windsor Castle, de mysterieuze steencirkel van Stonehenge en de prachtige Georgiaanse stad Bath. Vervoer per bus en rondleidingen op alle locaties zijn inbegrepen. Begin bij Windsor Castle, al 900 jaar de thuisbasis van de Koninklijke familie. Het is nog steeds een officiële residentie van de Koningin. Je bezoekt de indrukwekkende State Apartments, die nog steeds gebruikt worden voor staatszaken en koninklijke ontvangsten. Verken de landerijen van het kasteel en zie de St. George's Chapel uit de 14e eeuw, een van de mooiste voorbeelden van middeleeuwse kerkarchitectuur in Engeland en de begraafplaats van veel koningen en koninginnen, waaronder Hendrik VIII en zijn vrouw Jane Seymour. Ga door naar Stonehenge over het platteland van Wiltshire. De oeroude stenenkring Stonehenge wordt omringd door mysteries, is een geweldig staaltje bouwkunst en is het belangrijkste prehistorische monument van Engeland. Ga in westelijke richting verder naar Bath, een mooie georgiaanse stad met prachtige honingkleurige architectuur en de beroemde Romeinse baden. Geniet van een panoramische rondleiding langs enkele van de mooiste architectonische bezienswaardigheden van Europa, waaronder Bath Abbey, de Royal Crescent, het Circus, de Assembly Rooms en Pulteney Bridge. Kies de optie met de Romeinse baden, die rondom thermale bronnen gebouwd zijn die al meer dan 2000 jaar voor water zorgen.

Londen: dagtocht per bus naar Stonehenge, Windsor & Bath

3. Londen: dagtocht per bus naar Stonehenge, Windsor & Bath

Verlaat Londen in een comfortabele touringcar en ontdek de charmes van het Engelse platteland tijdens een tour van een hele dag die je langs beroemde, historische plaatsen brengt. Bekijk de charmante straten van Windsor, de iconische Romeinse baden van Bath en de indrukwekkende stenen structuur van Stonehenge met je gids. Na het vertrek in de ochtend rijd je direct naar Windsor. Ontdek de 17e-eeuwse historische monumenten, verbonden door geplaveide straatjes. Je kunt ook het huis van koningin Elizabeth II bezoeken en een kijkje nemen in het oudste en grootste kasteel ter wereld. Ga vervolgens naar Stonehenge. Ontdek de gigantische stenen op Salisbury Hill. Vervolgens rij je verder naar Bath op de hellingen rondom de rivier Avon. Ontdek de eerste stad in Engeland die aan het Unesco Werelderfgoed werd toegevoegd.Bezoek de 15e-eeuwse Bath Abbey en de romantische Pulteney Bridge, geïnspireerd door de Ponte Vecchio in Florence.

Londen: dagtrip naar Windsor, Stonehenge, Bath en Romeinse baden

4. Londen: dagtrip naar Windsor, Stonehenge, Bath en Romeinse baden

Verken verschillende tophoogtepunten in Londen tijdens deze dagtrip met de bus vanuit Londen. Ervaar de elegantie van Windsor Castle, ontsluit de mysteries van Stonehenge en bewonder de Georgische architectuur in de stad Bath. Bezoek een goed bewaard gebleven Romeins badhuis. Windsor kasteel Fans van de koninklijke familie zullen in hun element zijn. Doordrenkt van geschiedenis, bezoek het huis van koningin Elizabeth II en geniet van een door-de-sleutelgat-ervaring van 's werelds grootste en oudste kasteel. Geniet op uw gemak van de spectaculaire State Apartments en bewonder de weelderig ingerichte omgeving. Tot op de dag van vandaag gebruikt voor staatsgelegenheden, maak deel uit van waar deze koninklijke tradities plaatsvinden terwijl u wereldberoemde kunstwerken bewondert. Bezoek de St. George's kapel, waar de graven van talloze koningen en koninginnen verblijven, met name Henry VIII en zijn derde vrouw Jane Seymour. Bekijk het poppenhuis van Queen Mary en sta versteld van de omvang en het ingewikkelde ontwerp van 's werelds beroemdste poppenhuis. Mysterieus Stonehenge Dwaal rond op het werelderfgoed en laat je betoveren door de unieke rotsformatie. Gelegen op Salisbury Plain, staan rotsen van 40 ton alleen sinds hun aankomst 5000 jaar geleden. Een overvloed aan theorieën omringen Stonehenge; van een religieuze tempel tot een astronomische klok en zelfs een begraafplaats uit de Bronstijd. Beslis zelf terwijl u de geschiedenis van dit mysterieuze monument ontdekt. Bad Bath, trots op de hellingen van de rivier de Avon, was de eerste stad in Engeland die op de werelderfgoedlijst van UNESCO stond. Bewonder de prachtige 15e-eeuwse Bath Abbey, de prachtige Georgische architectuur en de romantische Pulteney Bridge. Romeinse baden Beroemd om zijn Romeinse baden, herbergt Bath de best bewaarde Romeinse spa uit de oudheid. Op wonderbaarlijke wijze aan het zicht onttrokken tot de jaren 1870, duik in de geschiedenis van dit magische monument en bewonder de architectonische pracht. Aankomsttijd terug in Londen is om ongeveer 19:45 uur.

Vanuit Londen: dagtrip Windsor, Oxford & Stonehenge

5. Vanuit Londen: dagtrip Windsor, Oxford & Stonehenge

Bij deze activiteit ga je eerst naar Windsor Castle. Het is niet moeilijk om te zien waarom dit kasteel met zijn prachtige landschapstuinen en ronde toren het favoriete weekendverblijf van de Britse koningin is. Geniet van een fascinerend kijkje in de weelderige Staatsappartementen, waar kostbare kunstwerken van Rembrandt en Leonardo da Vinci hangen. Je kunt ook het Queen Mary’s Dolls’ House en de St George’s Chapel bezoeken, de laatste rustplaats van vroegere vorsten, zoals Hendrik VIII. Je gaat dan door naar het spectaculaire Stonehenge. Je vergeet nooit de eerste aanblik van deze monolithische rotsformatie die oprijst tegen de horizon van het Salisbury Plain. Er zijn talloze theorieën over de mysterieuze oorsprong van Stonehenge. Was het bedoeld als een religieuze tempel? Een astronomische klok? Een begraafplaats uit het Bronzen Tijdperk? Beslis zelf tijdens je verkenning van deze unieke plek. De laatste bestemming van de dag is het charmante universiteitsstadje Oxford. Hier maak je een wandeltocht en krijg je vrije tijd. Wandel door de prachtige hofjes van de universiteit en over de geplaveide lanen van deze historische universiteitsstad. De uitstap eindigt rond 19:15 uur in Londen.

Londen: dagtrip Windsor, Oxford en Stonehenge

6. Londen: dagtrip Windsor, Oxford en Stonehenge

Ontdek de charmes van het pittoreske Windsor, verken het academische centrum van Oxford en bewonder de majestueuze grandeur van het oude Stonehenge tijdens een dagtour vanuit Londen. Je rijdt 's ochtends naar Windsor, een plek omgeven door prachtige natuur. Ontdek de 17e-eeuwse historische monumenten, verbonden door geplaveide straatjes. Je kunt ook het huis van koningin Elizabeth II bezoeken en een kijkje nemen in het oudste en grootste kasteel ter wereld. Later ga je naar Stonehenge, de hoog opstaande stenen op Salisbury Hill. Er zijn vele theorieën over deze mysterieuze rotsformatie: was het een religieuze tempel? Een astronomische klok? Een begraafplaats uit het Bronzen Tijdperk? Wat denk je zelf, wat was Stonehenge werkelijk? Verken deze unieke plek die al 5.000 jaar in nevelen gehuld is. Tenslotte ga je naar Oxford voor een wandeltocht. Treed in de voetsporen van beroemde studenten van Oxford zoals C.S. Lewis (schrijver van de Kronieken van Narnia) en Bill Clinton. Zie de betoverende binnenplaatsen en geplaveide straatjes van deze historische universiteitsstad. Zie ook de 'Bodleian Library', één van de oudste bibliotheken van Europa. De smalle steegjes en oude pleinen van deze mooie stad betoveren iedere bezoeker.

London: dagtocht Stonehenge, Windsor Castle, Bath en Lacock

7. London: dagtocht Stonehenge, Windsor Castle, Bath en Lacock

Vertrek vanuit Londen voor een voldaagse tour naar enkele van de meest historische bezienswaardigheden in het westen van Engeland, waaronder Windsor Castle, de zetel van de Engelse Koninklijke familie voor meer dan 900 jaar. Hoog boven de rivier Thames gelegen, vertelt het kasteel Koninklijke verhalen uit de dagen van Willem de Veroveraar tot aan de huidige koningin. Geen enkel ander kasteel in de wereld is zo lang aaneengesloten bewoond gebleven. Je bent een van de eersten die de pracht van St. Georges' Chapel en de State Apartments zal zien. Daarna ga je naar Stonehenge op de Salisbury Plain om meer te weten te komen over de mysteries van 's werelds meest beroemde prehistorische monument. Het monument is bijna 5.000 jaar oud en blijft historici en archeologen vandaag de dag nog altijd verbazen. Probeer zelf de geheimen van Stonehenge te ontrafelen in het nieuwe moderne bezoekerscentrum. Vervolgens geniet je van een traditionele pub-lunch in het pittoreske dorpje Lacock, een Engels staatsmonument. Wandel over de geplaveide straatjes met oude huisjes en zie waarom het dorpje vaak in films, zoals Harry Potter, wordt voorkomt. Je geniet van de lunch in een 14e-eeuwse pub na een korte wandeling door het dorpje. De laatste stop van de dag is het historische plaatsje Bath, vol met Gregoriaanse architectuur zoals `crescents` en terrassen. Doe de panoramische stadstour, met voldoende vrije tijd om Bath Abbey en de romantische Pulteney Bridge over de rivier Avon te bezoeken. Geniet van een `afternoon tea` in de historische Pump Rooms, terwijl een strijkkwartet voor de juiste sfeer zorgt.

Londen: privé-rondrit met chauffeur

8. Londen: privé-rondrit met chauffeur

Geniet van een privétour door Londen met je eigen persoonlijke gids en chauffeur. Deze tour biedt een flexibel reisschema waarin u kunt kiezen wat u wilt bezoeken. U kunt kiezen tussen verschillende VIP-tours in plaatsen zoals Londen, Windsor of Hampton Court. Uw gids en chauffeur zorgen voor een leuke, veilige omgeving voor u en uw gezin tijdens uw vakantie. Reis comfortabel en veilig en geniet van elke locatie in uw eigen tempo. Kies hoe je je dag doorbrengt en bezoek alle bestemmingen die je wilt. Bekijk bezienswaardigheden zoals de beroemde Tower, de St. Paul Cathedral, Westminster Abbey of Kensington Palace, en ontdek de verborgen juweeltjes aan de rivier van Londen tijdens deze fascinerende tour. Je kunt je ook bij je gids voegen voor een diepgaand beeld van de prachtige bezienswaardigheden van Londen, zoals de Tower of London en de Tower Bridge.

Vanuit Londen: dagtrip naar Windsor Castle en Stonehenge

9. Vanuit Londen: dagtrip naar Windsor Castle en Stonehenge

Reis terug in de tijd tijdens een uitgebreide sightseeingtour langs twee van de meest iconische monumenten van Engeland. Reis van het centrum van Londen naar Windsor Castle met een voertuig met airconditioning en verken vervolgens de favoriete koninklijke residentie van de koningin in al zijn glorie. Kijk in de prachtige State Apartments om meesterwerken van kunst van Rembrandt en Leonardo da Vinci te zien. Ontdek de laatste rustplaats van Henry VIII in de St. George's Chapel. Bezoek vervolgens Stonehenge. Luister naar enkele theorieën over de prehistorische steencirkel om je eigen conclusies te trekken over het mysterie van het monument voordat je terugkeert naar Londen.

Londen: dagtrip naar Windsor Castle, Stonehenge en Bath

10. Londen: dagtrip naar Windsor Castle, Stonehenge en Bath

Windsor Castle Gelegen ten noorden van de rivier de Theems, net buiten Londen, wachten 900 jaar geschiedenis je op bij Windsor Castle. Dit kasteel was de verblijfplaats van vele monarchen, van Willem de Veroveraar tot aan de huidige Koningin. Het kasteel is het langst continu bewoonde kasteel ter wereld. Ga Windsor Castle binnen om de pracht van St. George's Chapel en de luxueuze staatsappartementen te zien. Windsor zelf is een mooi stadje vol historische pubs en traditionele winkels. Shakespeare zou in één van de pubs zijn toneelstuk 'The Merry Wives of Windsor' hebben geschreven!     Bath Bath, een werelderfgoed, is een prachtige Georgiaanse stad met bijzondere gebouwen die in halvemaanvormige cirkels zijn gebouwd, terrassen, en indrukwekkende architectuur. Na een panoramische tour van de stad bezoek je Bath Abbey en Pulteney Bridge, waar de rivier Avon over de dam valt. Je kunt ook winkelen, het gebied verkennen, of afternoon tea halen in de Pump Rooms, onder begeleiding van het strijkerskwartet. Bij je ticket is toegang tot de Roman Baths inbegrepen. De baden, al 2000 jaar oud, zijn gebouwd op de enige natuurlijke warmwaterbron van Groot-Brittanië. Bewonder de eeuwenoude Romeinse beelden en architectuur rond het stomende bad.  Stonehenge Stonehenge is het beroemdste prehistorische monument ter wereld, en tegenwoordig Werelderfgoed. Het is zo'n 5000 jaar oud en is het enige bouwwerk op een uitgestrekt gebied van de vlakte van Salisbury. Het is een symbool van heidendom en spirituele verering geworden, en nog altijd zijn de meningen erover verdeeld. Ga zelf op onderzoek uit en probeer het mysterie van Stonehenge te kraken. Selecteer de optie met entree inbegrepen om toegang tot de plek te krijgen.

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Hop on, hop off-tours
  • Workshops en cursussen
37 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 37

Sitemap Windsor

Wil je alle activiteiten in Windsor ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Windsor

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 130 beoordelingen

We hebben de dagtrip naar Windsor / Stonehenge / Oxford gedaan met onze gids Richard. Het programma is strak, maar de organisatie was geweldig. We kregen veel achtergrondinformatie en er werd ingespeeld op onze individuele behoeften. Het is raadzaam om iets te eten mee te nemen. Er zijn aanbiedingen ter plaatse, maar natuurlijk is de tijd beperkt en wil je ze gebruiken voor het bezoek. De rondleiding zal in het Engels zijn, maar Richard kon ook Duits spreken. We konden Windsor en Stonehenge alleen bezoeken met een audiogids. We kregen vooraf gedetailleerde informatie en werden ter plaatse geïnformeerd over het proces. Richard nam ons mee door Oxford en toen hadden we wat vrije tijd. We raden deze tour zeker aan iedereen aan.

Ik heb genoten van alle aspecten van de tour en vind de tijd om heel snel voorbij te gaan tijdens een bezoek! Ik wilde de chauffeur fooi geven en had alleen maar een grote wens om nog een keer terug te willen keren! Stuur mijn liefde naar iedereen! Heel erg bedankt voor een zeer plezierige tour!

Just wonderful. But don´t expect too much time at the various sites. If you really want to have an in-depth look you should take a smaller tour. But we saw what we wanted to see and our guide - sorry, I forgot her name, Mary something... - and driver Germain were top.

Leuke excursie om je kennis van deze drie belangrijke bezienswaardigheden rond Londen te verbreden. De timing van het bezoek was goed, zelfs als Windsor een beetje gehaast was, maar de oorzaak was de sluiting van het kasteel vanwege de wisseling van de wacht.

Great tour with tourguide Bruce and driver Mario! You will have plenty tome to see all the sites and take plenty of photo's. Bruce told is just the right ammount of information but also gave us time to relax. The coach itself was properly arconditioned.