Datums kiezen

BarcelonaTours

Barcelona Tours: onze aanbevelingen

Barcelona: Casa Milà exclusieve rondleiding en terras vóór sluitingstijd

1. Barcelona: Casa Milà exclusieve rondleiding en terras vóór sluitingstijd

Ervaar Gaudi's architectonische meesterwerk, Casa Milà, voordat de drukte toeslaat met een voor-uurs-ticket. Verken het droomachtige interieur tijdens een rondleiding met exclusieve toegang voor alleen uw groep, inclusief het terras en een lift uit het begin van de 20e eeuw, die nog nooit eerder voor het publiek is geopend.  Volg uw gids de indrukwekkende binnenplaats in en bewonder de appartementen die boven je uittorenen. Bewonder de vervaagde muurschilderingen en smeedijzeren balkons terwijl je het stenen trappenhuis beklimt. Dwaal door de lege gangen en verken het kleurrijke interieur, waaronder een appartement vol antiek meubilair waar het grote publiek geen toegang toe heeft. Ontdek de oorsprong van dit iconische gebouw en zijn architect, Antoni Gaudí. Lees meer over de geschiedenis, constructie en waarom het ook wel 'La Pedrera' wordt genoemd. evenals enkele minder bekende feiten. Betreed de gewelfde zolder met weinig licht en bekijk een tentoonstelling over Gaudi's kunstenaarschap en het Casa Milà. Stijg in een authentieke 20e-eeuwse lift, die is geopend voor een groep de eerste keer in de geschiedenis en verken het terras met zijn wervelende rotsachtige schoorstenen, compleet met Gaudi's kenmerkende mozaïekafwerking. Geniet van het dramatische uitzicht over Barcelona vanaf dit speciale uitkijkpunt voor uw groep alleen. Geniet vervolgens van een exclusief bezoek aan de kelder en het auditorium, die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Na het begeleide gedeelte begeef je je naar de cafetaria voor een smakelijk mediterraan ontbijt en koffie zonder de drukte van de ochtenddrukte. GetYourGuide werkt samen met Casa Milà om je een unieke ervaring in Barcelona. Geniet van exclusieve toegang voor sluitingstijd alleen voor uw groep terwijl u Gaudi's architectonische meesterwerk in een geheel nieuw licht ervaart.

Racejachtavontuur met wedstrijdzeiler Tanguy Le Turquais

2. Racejachtavontuur met wedstrijdzeiler Tanguy Le Turquais

Zeil tot het uiterste met professioneel zeiler Tanguy Le Turquais op zijn IMOCA-racejacht. Pak deze kans om de snelheid van een wedstrijdjacht op open zee te ervaren, voordat deze begint aan de Vendée Globe 2024, een non-stoprace rond de wereld.  Maak kennis met Tanguy en begin je belevenis met een kopje koffie aan boord, waarna je je professionele veiligheids- en beschermingsuitrusting van hem krijgt. Kom meer te weten over de veiligheidsvoorzieningen en technische specificaties van het schip voordat het anker wordt gelicht. Voel de immense kracht en omvang van het schip terwijl je over het open water zoeft. Luister naar Tanguy's verhaal over de ongelooflijke weg die hij heeft moeten afleggen in aanloop naar de Vendée Globe 2024. Kom meer te weten over wat er komt kijken bij het besturen van een 20 meter lang en 30 meter hoog wedstrijdjacht, terwijl je Tanguy helpt bij verschillende taken aan boord. Geniet bij terugkeer in de haven van een fotomoment met je schipper en jacht. Over je schipper Tanguy heeft altijd al een zucht naar avontuur gehad, vanaf de zeillessen van zijn vader in zijn jeugd tot de legendarische solo-race Route du Rhum. Binnenkort staat hij voor de ultieme uitdaging — een solorace rond de wereld tijdens de Vendée Globe 2024.

Barcelona: hop off-bustour van 24 of 48 uur

3. Barcelona: hop off-bustour van 24 of 48 uur

Zie het beste van Barcelona tijdens een hop on, hop off-bustour met dubbeldekker. Krijg met 1 ticket toegang tot 2 routes voor een complete sightseeing-ervaring. Elke route duurt ongeveer 2 uur. Neem een gratis kaart mee om je te helpen beslissen waar je heen wil en leer meer van het audiocommentaar. De bussen zijn open, maar als het regent, kan het elektrische dak ook worden gesloten. De bussen zijn geschikt voor passagiers met beperkte mobiliteit en hebben ergonomische stoelen en verwarming op beide verdiepingen. Er is ook een stewardess aan boord die je kan helpen. Oostelijke route • Plaça de Catalunya • Port Vell • Museu d'Història de Catalunya • La Barceloneta • Port Olímpic • Poble Nou - Dierentuin • Teatre Nacional - Auditori • Glories - Torre Agbar • Sagrada Familia • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Güell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Westelijke route • Plaça de Catalunya • Arc de Triomf • El Born Ciutadella - dierentuin • Passeig de Colom • World Trade Center • Jardines de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Mnac (Museu Nacional d'Art de Catalunya) • Poble Espanyol • Caixa Forum - Pavelló Mies van der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial - Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

Sagrada Familia: rondleiding van 1,5 uur met snelle toegang

4. Sagrada Familia: rondleiding van 1,5 uur met snelle toegang

In Barcelona staan vele architecturele juweeltjes van de modernistische pionier Antoni Gaudí, en maar weinig zijn spectaculairder dan de Sagrada Familia; een van 's werelds meest bezochte gebouwen. Krijg sneller toegang met dit ticket en stap het verbazingwekkende interieur binnen van deze majestueuze Romeinse katholieke kerk, waar levendige gotische en art nouveau ontwerpen op de muren met elkaar botsen. Elk van de 5 gangen in het rooms-katholieke kruisvormige grondplan is rijkelijk versierd met symbolische details, en je kunt ze allemaal bekijken met jouw skip the line ticket. Bezoek het Sagrada Familia Museum om meer over het leven en de carrière van Antoni Gaudí te leren. Bestudeer tekeningen, gipsbeelden en afbeeldingen die de geschiedenis en bouw van de basiliek van zijn aanvang tot het heden illustreren. Het project was zo ambitieus dat minder dan een kwart gebouwd was toen Gaudí overleed, en de bouw is volgens de planning pas honderd jaar na die datum af, in 2026!

Barcelona: Skip-the-line rondleiding door het Picasso Museum

5. Barcelona: Skip-the-line rondleiding door het Picasso Museum

Sla de wachtrij over en duik in de geschiedenis en het werk van Picasso met een deskundige gids. Verken de vormende jaren van Pablo Picasso en ontdek het genie van de jonge kunstenaar door de 4.251 stukken te bewonderen die deel uitmaken van de permanente collectie. Ontmoet de gids bij de ingang van het museum en bewonder na een korte uitleg de collectie en tijdelijke tentoonstelling, die een grondige chronologie geven van Picasso's ontwikkeling als kunstenaar. Bewonder werk van zijn vroege dagen in Barcelona tot aan zijn belangrijkste latere periodes, en bezoek meesterwerken zoals "Science and Charity", "Royan" en "Las Meninas", een herinterpretatie van het Velazquez-schilderij met dezelfde naam. Het Picasso Museum, geopend in 1963, onthult ook de diepe relatie van de kunstenaar met Barcelona: een intieme relatie die gevormd werd in zijn jeugd en voortduurde tot aan zijn dood. De discussie wordt afgesloten met een focus op Picasso's tijdgenoten en zijn blijvende invloed op de kunstwereld. Aan het einde van de tour zal de gids je verlaten om je verkenning in je eigen tempo voort te zetten en zal hij je graag aanbevelingen doen over andere interessante sites.

Barcelona: rondleiding door Park Guell met voorrangstoegang

6. Barcelona: rondleiding door Park Guell met voorrangstoegang

Bezoek het tuincomplex van Park Guell op Carmel Hill tijdens een wandeltocht met een deskundige gids en skip-the-line tickets voor voorrangstoegang. Kom meer te weten over een van de meest duurzame werken van Antoni Gaud en maak een wandeling door de kunst van een eeuw. Begin je reis naar Carmel Hill om het openbare park te zien dat meer dan een eeuw geleden door Gaudi is ontworpen. Ontdek de kenmerkende stijl van Gaudi in de kleurrijke mozaïektegels van het hagedisbeeld ("El Drac") bij de ingang. Traceer het begin van het park tot 1900, toen Barcelona veranderde in een wereldwijde metropool. Hoor over ingenieur Ildefons Cerdà, die de moeilijkheden van een opkomende stad onderzocht en de eisen van Barcelona behandelde toen het snel groeide in de tweede helft van de 20e eeuw. Laat je gids demonstreren hoe de belangrijkste architectonische kenmerken van het park zijn geïnspireerd op de art nouveau. Leer hoe historische bouwtechnieken de modernistische beweging in Barcelona hebben beïnvloed terwijl je je vergaapt aan de sculpturen en ontwerpen van het park. Beëindig je tour met een hoogtepunt door door het park en de heuvel te wandelen om te worden getrakteerd op een adembenemend uitzicht op de stad Barcelona beneden vanaf het Natuurplein.

Barcelona: tour Montserrat, klooster & optionele lunch met wijn

7. Barcelona: tour Montserrat, klooster & optionele lunch met wijn

Beleef een onvergetelijke groepstour met gids door Montserrat, de beroemdste bergketen van Catalonië. Geniet van de schoonheid van het glooiende landschap en ontdek de geschiedenis en tradities van het middeleeuwse klooster. Stap na je busreis vanuit Barcelona aan boord van de tandradtrein naar het klooster, en bewonder de prachtige natuur van de iconische bergketen met meerdere toppen van Montserrat. Eenmaal in het klooster neemt de gids je mee op een wandeltour door het historische centrum van het complex.  Kom meer te weten over de rijke geschiedenis van de abdij Santa Maria de Montserrat, een 11e-eeuws klooster dat tot op de dag van vandaag nog steeds functioneert. De toegang tot het klooster is inbegrepen in de prijs van de tour. Gebruik de vrije tijd die je hebt om vrij rond te dwalen. Plan vooruit en boek een tijdslot om de beroemde Zwarte Madonna te bezoeken. Bekijk schilderijen van Picasso, El Greco en Dali in het Montserrat Museum. Tijdens de vrije tijd kun je ook met de kabelbaan de berg verder opgaan voor een nog beter uitzicht op het klooster.  Als je de tour van een halve dag hebt geboekt, keer je na het bezoek aan Montserrat weer terug naar Barcelona. Als je voor een dagvullende tour hebt gekozen, ga je verder naar een prachtige kleinschalige wijnmakerij. Bij aankomst in het wijnhuis geniet je, afhankelijk van de optie die je hebt geboekt, van lichte tapas of een lunch met meerdere gangen. Geniet van het fantastische uitzicht op het wijngoed en de bergen van Montserrat, terwijl je je tegoed doet aan traditionele gerechten uit de regio. Wandel na je maaltijd door de wijngaard, kom meer te weten over het wijnbereidingsproces en geniet van een wijnproeverij, waarna je weer terugkeert naar Barcelona.

Vanuit Barcelona: koninklijke basiliek Montserrat met gids

8. Vanuit Barcelona: koninklijke basiliek Montserrat met gids

Stap aan boord van een bus vanaf het kantoor in het centrum van Barcelona en ga op weg naar de magische berg Montserrat. Beroemd om zijn bijzondere morfologie, de naam komt van de Catalaanse woorden Mont (berg)  en Serrat (gekarteld). Wereldberoemd om zijn rotsachtige geografie, werd het prachtige landschap van Montserrat in 1987 uitgeroepen tot Nationaal Park om zijn natuurlijke en culturele rijkdom te beschermen. Volg je lokale gids door de site en kom meer te weten over de geschiedenis en de bouwstijl van het klooster. Een gemeenschap van 80 monniken leeft momenteel en volgt de heerschappij van Sint Benedict in Montserrat. Word verliefd op de gotische en renaissancistische details van de basiliek en het heiligdom. Kom dan meer te weten over de legende van de wonderbaarlijke verschijning van de Zwarte Madonna en het kind in de grot  van Santa Cova. Tot op de dag van vandaag wordt hun houtsnijwerk bewaard in de kerk van het klooster, die je kunt bezoeken. De figuur staat in de volksmond bekend als La Moreneta  (de zwarte Madonna) als gevolg van een vernisreactie. Naast het hoofdgebied zijn er een groot aantal kleine kerken en paden die je kunt volgen. Je  krijgt de vrije tijd om de beste likeuren te proeven, lokaal geproduceerde lekkernijen te kopen of de audiovisuele tentoonstelling te bezoeken zodra de rondleiding is afgelopen.

Sagrada Família: rondleiding met versnelde toegang

9. Sagrada Família: rondleiding met versnelde toegang

Zorg dat je bezoek aan de Sagrada Família onvergetelijk wordt met een 1,5 uur durende rondleiding door dit meesterwerk van Gaudí. Bekijk de schitterende façade en interieur van de basiliek in het gezelschap van een kleine groep of jouw eigen privégroep en een deskundige gids. Tijdens je tour kom je meer te weten over de voortgaande bouw, de huidige voorspelde einddatum en de generaties ambachtslieden, architecten en kunstenaars die Gaudí's visie tot leven brachten. Je gids wacht buiten op je en begint de tour met een korte introductie voordat je naar de ingang loopt. Nadat je door de beveiliging bent gegaan, hoor je alles over de façade van de geboorte, het eerste voltooide deel van de basiliek. Vervolgens ga je het interieur van de Sagrada Família binnen. Bewonder het intense, gekleurde licht dat wordt gecreëerd door de glas-in-loodramen en aanschouw de zuilen die zich als takken over het plafond verspreiden. De bedoeling van Gaudí was dat het interieur als een wandeling door het bos zou aanvoelen, en dankzij het lichtpatroon wordt de suggestie van bladeren gewekt.  Op weg naar de uitgang van de basiliek kom je meer te weten over de Façade van de Passie, die de kruisiging van Jezus uitbeeldt. Ervaar het drama van de Passie door het sterke contrast van de hoekige beeldhouwwerken van de toren. Deze Façade, net als de meeste andere van de Sagrada Família, werd na de dood van Gaudí gebouwd.  Ga daarna naar de Sagrada Família-scholen, die werden bedacht voor de kinderen van de arbeiders die aan het bouwwerk werkten. Luister naar de verhalen over hoe ze meer dan eens gereconstrueerd werden en zelfs naar een andere locatie verplaatst werden om plaats te maken voor de basiliek.  De laatste halte is het Sagrada Família Museum, waar je gids je originele schetsen en plattegronden laat zien die de complexiteit van de architectuur en visie van Gaudí goed weergeven. Hier vind je voorwerpen uit de geschiedenis van de basiliek en het leven van Gaudí zelf, zoals zijn omgekeerde maquette van de basiliek.

Barcelona: Sagrada Familia Skip-the-Line rondleiding

10. Barcelona: Sagrada Familia Skip-the-Line rondleiding

Neem deel aan een onvergetelijke rondleiding door de Sagrada Familia, een van Gaudí's beroemdste meesterwerken. Onder begeleiding van een gecertificeerde gids ervaar je de droomachtige façade en het interieur van de basiliek. Leer tijdens de rondleiding over de lopende constructie, de huidige voorspelde voltooiingsdatum en de generaties ambachtslieden, architecten en kunstenaars die Gaudi's visie tot leven hebben gebracht. De tour begint met een inleiding door je gids voordat je naar de ingang van de basiliek gaat. Je hoort alles over de Geboortefaçade, het eerste voltooide deel van de basiliek, nadat je door de beveiliging bent gegaan. In de Sagrada Familia kun je je verwonderen over de wereld die wordt gecreëerd door het intens gekleurde licht van de glas-in-loodramen en de takachtige kolommen die zich uitstrekken over het plafond. Gaudí wilde dat het interieur zou lijken op een wandeling door het bos, waarbij het licht een gevoel uitstraalt van bladeren door bosbladeren. Als je de basiliek verlaat, bespreekt je gids de Passion Façade, die het verhaal van Jezus 'kruisiging vertegenwoordigt. Ervaar het drama van de Passie door de grimmige en hoekige sculpturen van de toren. Deze façade werd, zoals het grootste deel van de Sagrada Familia, na de dood van Gaudí gebouwd. Bezoek vervolgens de Sagrada Familia-scholen, ontworpen voor de kinderen van de arbeiders die de Sagrada Familia bouwen. Leer hoe het meer dan eens werd gereconstrueerd en zelfs verplaatste locaties om plaats te maken voor de basiliek. Je laatste stop is het Sagrada Familia Museum, waar je gids originele schetsen en plannen deelt die de complexiteit van Gaudi's architectuur en visie aantonen. Ontdek hier artefacten uit het leven van Gaudi en de eigen geschiedenis van de basiliek, zoals zijn omgekeerde model van de basiliek.

808 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 51

Echte mustsees

Andere activiteiten in Barcelona

Wil je alle activiteiten in Barcelona bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 22.153 beoordelingen

Sprakeloos, wat een adembenemend bouwwerk. En dan de historie en betekenis uitgelegd krijgen is een absolute must. Gids Victor was geweldig: veel kennis, heldere uitleg en erg prettig in de omgang. Super!

Nice to have a view on barcelona from the sea. I was missing some information during the sail

Het was een fantastische trip spijtig dat we Messi niet konden ontmoeten .

Raul was een top gids met goede kennis en een leuke toets. Top

Very nice guide, lot of information and all was very clear.