Kies data
Barcelona

Interactieve tours & teambuilding

Barcelona Interactieve tours: Onze meest aanbevolen

Barcelona: opblaasbare gekke bankrit

1. Barcelona: opblaasbare gekke bankrit

Geniet voor onze kust van een leuke en verfrissende ervaring: Crazy Sofa-avontuur! Spanning, adrenaline en verfrissend plezier aan boord met je vrienden. Durf jij dit verfrissende avontuur aan?

Barcelona: Hen Party Treasure Hunt

2. Barcelona: Hen Party Treasure Hunt

Bij aankomst wordt je begroet door je piraat gastheer die dingen begint met een welkomstglas Cava. Vervolgens wordt u opgesplitst in teams en geïnformeerd over de regels van het spel. Als de regels eenmaal zijn uitgelegd, begint het plezier. Je racet door het stadscentrum terwijl je aanwijzingen en raadsels oplost en deelneemt aan een verscheidenheid aan spellen. Het team dat als eerste eindigt, wordt gekroond tot kampioen en wint natuurlijk de schat. Tijdens de activiteit wordt je geholpen door je team van gidsen, die je op weg helpen en je verfrissen.

Barcelona: verkenningsspel spookachtige Gotische wijk

3. Barcelona: verkenningsspel spookachtige Gotische wijk

Ontdek de spookachtige kant van Barcelona met een interactieve stadsverkennings-app. Je wordt stap voor stap naar de vervloekte gebouwen geleid waar ze eeuwige straffen uitzitten terwijl je meer over hun achtergrond hoort. Zet je schrap en verken de donkere kant van Barcelona met behulp van je smartphone. Elke hint leidt je naar een nieuwe plek. Je krijgt precieze aanwijzingen waar je heen moet zodat je geen kaart, gps of gids nodig hebt. Wanneer je raadsels hebt opgelost, wordt een geheim verhaal over de locatie waar je je bevindt onthuld. Onderweg vind je horrorverhalen die je zullen doen huiveren. Je kunt de excursie afmaken in je eigen tempo. Er is geen tijdslimiet, hoewel rond de 2 uur meestal genoeg is. Je kunt het spel op elk gewenst moment pauzeren en weer beginnen wanneer je maar wilt, vanaf de locatie waar je gebleven was. Voor grotere groepen kan één persoon toegang voor de hele groep kopen door het aantal personen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel op hun smartphone spelen. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen voucher kopen. Je kunt als groep spelen en de aanwijzingen samen oplossen terwijl je loopt, of je kunt de groep opsplitsen in kleinere groepen/teams en het opnemen tegen de anderen. Elke persoon kan ook alleen spelen, los van de groep, en de groep aan het einde ontmoeten.

Basel Hoogtepunten Zelfgeleide speurtocht en wandeltocht

4. Basel Hoogtepunten Zelfgeleide speurtocht en wandeltocht

Leer Basel in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling die op je telefoon wordt gespeeld. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste attracties van de stad en ontgrendel lokale feiten. Nadat u de speurtocht op uw mobiele apparaat hebt gedownload (via een link en inloggegevens die u bij het boeken hebt ontvangen), gebruikt u de mobiele app en geïntegreerde kaarten om 10 van de belangrijkste attracties van Bazel te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Terwijl je door de stad loopt, geniet je van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te stoppen voor de lunch of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of de rest voor een andere dag te bewaren. U kunt de activiteit op elk moment starten. Begin je rondleiding bij het Strassburger-monument, een plek met een enorme symboliek! Bezoek de Elisabethenkirche met zijn prachtige architectuur en verken het Basel Museum voor Schone Kunsten met zijn unieke tentoonstellingen. Fotografeer de kathedraal van Basel met zijn unieke esthetiek en bewonder het natuurhistorisch museum met de unieke oude geschiedenis die het met zich meebrengt. Dan wacht het stadhuis van Basel op u met zijn unieke rode gevel. Toch zal Spalentor, een van de 3 oude ingangen van Basel, je prachtige reis voortzetten in het hart van Basel. Bewonder de unieke Peterskirche! De Mittlere Brücke zal u verbazen, terwijl de Rijn die door Bazel loopt de kers op de taart zal zijn van deze unieke tour.

Barcelona: hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en stadstour

5. Barcelona: hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en stadstour

Bekijk enkele van de hoogtepunten van Barcelona terwijl je uitdagingen op je smartphone voltooit met deze interactieve speurtocht en zelfgeleide wandeling. Gebruik je fantasie, logica, observatie en teamgeest om de raadsels op te lossen. Om te beginnen, download je gewoon de app en ga je naar het startpunt op Placa de Catalunya (downloadlink en inloggegevens ontvangen na boeking). Kies ervoor om je spel te starten op een tijdstip dat jou uitkomt. Terwijl je op verkenning gaat, los je een raadsel op om door te gaan naar de volgende attractie langs de route. Gebruik de kaart om naar elke plaats te navigeren en je kunt de app op elk moment pauzeren als je een pauze wilt nemen of wat extra tijd wilt besteden aan sightseeing. Begin je tour vanaf Placa de Catalunya, het centrum van Barcelona! Bezoek het prachtige akoestische Palau de la Música Catalana en verken de unieke architectonische kathedraal van Barcelona. Fotografeer het Gran Teatre del Liceu en bewonder het Güell-paleis van architect Antoni Gaudí. Dan wacht de iconische Mirador de Colom, gewijd aan Christopher Columbus, op je. Daarna vervolgt de beroemde brug bij Rambla del Mar je prachtige reis naar Barcelona. Bewonder het standbeeld van El Cap de Barcelona, gemaakt voor de Olympische Spelen. De Basilica de Santa Maria del Mar zal je betoveren, terwijl het Piccaso Musueum de kers op de taart zal zijn van deze unieke tour.

Barcelona for Kids: Dragons, Giants en Kings Tour

6. Barcelona for Kids: Dragons, Giants en Kings Tour

Neem een speelse en interactieve tour voor kinderen door het gotische deel van Barcelona. Begin de rondleiding langs de Romeinse muur en leer meer over de oude Romeinen die de stad 2000 jaar geleden hebben gesticht. Leer meer over de middeleeuwse mythen en legendes en luister naar de verhalen van drakendoders, veroveraarskoningen en vleermuizen. Tijdens je wandeling door het doolhof van middeleeuwse steegjes en pleinen ontmoet je vreemde kerstwezens, torenhoge reuzen en ondeugende dwergen. Je zult zelfs levensgrote draken zien schieten. Tijdens de rondleiding moet je raadsels oplossen om de locaties van verborgen schatten te vinden. In een prachtige voedselmarkt leer je over het basisvoedsel dat Christopher Columbus uit Amerika heeft meegebracht. Leer op een school voor goochelaars een hilarische truc die je kunt uitproberen in een oude traditionele 19e-eeuwse melkbar terwijl je chocolade en churros proeft.

Barcelona: Churros, warme chocolademelk en games-familietour

7. Barcelona: Churros, warme chocolademelk en games-familietour

Loop door de drie middeleeuwse wijken van Barcelona en verdwaal in de verborgen straten weg van de toeristische drukte. Luister naar de verhalen die je lokale gastheer je te vertellen heeft, terwijl jij en je kinderen samen verliefd worden op de stad. Loop langs de levendige Ramblas en bewonder enkele van de meesterwerken van Gaudi en de elegantie van Plaza Real. Geniet van de kleurrijke Boqueria-markt en proef de beroemde Spaanse ham (tenzij het zondag is) terwijl uw kinderen genieten van de leuke spelletjes die uw gidsen voor hen in petto hebben. Loop daarna door de Gotische wijk en ontdek de hoeken en gangen die vol staan met oude verhalen. Sta op om elk detail van de prachtige kathedraal van Barcelona te bewonderen en voel de trieste schoonheid van het Sant Felip Neri-plein en het verstrijken van de tijd terwijl je naar de Romeinse ruïnes kijkt. Het is dan tijd voor churros en warme chocolademelk, aangezien je gidsen je de beste churros van de stad aanbieden. Na je verfrissingpauze bezoek je de charmante wijk Born, waar je de magische Santa Maria del Mar-kerk zult tegenkomen die volledig door gelovigen is gebouwd. Bezoek daarna de begraven middeleeuwse ruïnes in de antieke Born Market. Tegen het laatste einde van je tour maak je een wandeling in het prachtige Ciutadella Park. Een groene long in het hart van de oude stad met lommerrijke paden, meertjes met boten en eenden, gazons om op te zitten en te ontspannen in de zon, en kinderspeelplaatsen. Geniet met je gezin van de stad inclusief kunst, geschiedenis en fantastische gastronomie op een coole manier die boeiend is voor de kleintjes.

Barcelona: Magisch Montjuïc-verkenningsspel

8. Barcelona: Magisch Montjuïc-verkenningsspel

Het stadsspel begint in het Joan Miró-park. Het duurt 1,5 tot 2 uur om te voltooien en je kunt ook in je eigen tempo verkennen: pauzeer het spel en hervat op elk gewenst moment vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken. Je eindigt bij het kasteel van Montjuïc. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en exacte aanwijzingen op je telefoon leiden je naar de volgende locatie. Klaar voor een avontuur? Na je boeking ontvang je een e-mail over hoe je de game naar je telefoon kunt downloaden. Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in meerdere kleinere groepen die tegen elkaar strijden en elkaar ontmoeten bij de laatste stop van het spel. Voor grotere groepen kan één persoon toegang kopen voor de hele groep door het aantal mensen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel downloaden en spelen op hun telefoon. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen aankoop doen.

Barcelona: zelfgeleide stadsaudiotour op je telefoon

9. Barcelona: zelfgeleide stadsaudiotour op je telefoon

Dompel jezelf onder in de cultuur en geschiedenis van Barcelona terwijl je iconische bezienswaardigheden zoals La Sagrada Familia, Park Güell, Casa Batlló, La Rambla en meer nadert. Haal het meeste uit een unieke navigatiefunctionaliteit en volg voorgestelde wandelroutes die zelfgeleiding gemakkelijk maken. Begin je tour volgens je eigen schema vanaf Plaça Sant Jaume, de kern van de oude stad in orde. Verken het historische plein en pittoreske plaatsen, voel je als een local. Profiteer van een zelfgeleide audiotour ontworpen door een geaccrediteerde expert. Stem af op het audiocommentaar van de app, gebaseerd op een verhaalconcept, om alles te horen over de bezienswaardigheden die je bezoekt. Ervaar de prachtige hoofdstad van Catalonië in je eigen tempo. Ontdek de hoogtepunten en verborgen juweeltjes van de stad.

Barcelona: verkenningsspel voor de romantische gotische wijk

10. Barcelona: verkenningsspel voor de romantische gotische wijk

Ga op zoektocht om de historische Gotische wijk van Barcelona te ontdekken en zoek naar je soulmate in dit verkenningsspel met een romantisch tintje. Los aanwijzingen op om verhalen op je telefoon te ontgrendelen terwijl je verkent met een app als gids. De verhaallijn begint met jou als Lazarius Caspian, een hopeloze (en enigszins wanhopige) romanticus met een passie voor het verkennen van steden en het ontdekken van verborgen waarheden. Maar tot nu toe was het geluk niet helemaal aan jouw zijde. Los uitdagingen op om de rest van het verhaal te zien ontvouwen. Volg vanaf de Arc de Triomf de spelroute en instructies. Verken in je eigen tempo: pauzeer het spel en hervat op elk moment vanaf elke locatie waar je het hebt gepauzeerd. Terwijl je uitdagingen oplost, zal de routebeschrijving op je telefoon je naar de volgende locatie leiden. Loop naar de beroemde wonderen van Barcelona: het Palau de la Generalitat de Catalunya, de bisschopsbrug, de kus van de vrijheid, de kathedraal van Barcelona en meer. Ontdek de Gotische wijk door het historische centrum, dat zich uitstrekt van de Middellandse Zeekust tot Ronda de Sant Pere. Kies ervoor om alleen te spelen, in een grote groep of in meerdere kleinere groepen om tegen elkaar te strijden en naar de laatste stop van het spel te racen. Geniet van een ervaring die de perfecte mix is tussen een rondleiding, een ontsnappingsspel in de buitenlucht en een schattenjacht. Het hele spel duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur om te voltooien. Je eindigt op Plaça Reial.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Andere belevingen
  • Privétours
  • Avonturen
31 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 31

Veelgestelde vragen over Interactieve tours in Barcelona

Welke andere activiteiten dan Interactieve tours zijn de moeite waard in Barcelona?

Sitemap Barcelona

Wil je alle activiteiten in Barcelona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 75 beoordelingen

Zorg ervoor dat uw telefoon volledig is opgeladen. Ik had 2 tieners bij me en we hadden geweldige craic door de zijstraten van Barca. De zoektocht is leuk, het duurt ongeveer 2 uur, met stoppen om te genieten van het amusement op straat. Grote waarde. Zeer tevreden klanten.