Datums kiezen

Metropol ParasolTours

Metropol Parasol Tours: onze aanbevelingen

Sevilla: Las Setas begeleide VR-tour & optionele stadstour

1. Sevilla: Las Setas begeleide VR-tour & optionele stadstour

Bewonder het uitzicht vanaf Metropol Parasol, ook bekend als Las Setas (de paddestoelen), een houten bouwwerk op het Encarnación-plein in de oude wijk van Sevilla. Profiteer van voorrangstoegang, een rondleiding en een VR-ervaring. Kies ervoor om een rondleiding langs de hoogtepunten van de stad aan de activiteit toe te voegen. Ontmoet je gids bij de klantenservice naast de kassa en sla de rij over om het gebouw binnen te gaan.Ga naar boven naar het uitkijkpunt en geniet van een fantastisch uitzicht op de skyline van de stad.Bekijk opmerkelijke monumenten en leer iets over de geschiedenis en de ontwikkeling van de stad. Zet vervolgens je smartbril op en geniet van een VR-ervaring die laat zien hoe de stad er ooit van bovenaf uitzag.Ga terug in de tijd naar het Romeinse Rijk toen de stad bekend stond als Hispalis.Deze virtuele rondleiding is tevens een interpretatieve en dynamische videogids die veel inzicht biedt in het rijke erfgoed van de stad. Afhankelijk van de gekozen optie, verlaat je je gids na 30 minuten of ga je verder met een 2-uur durende begeleide wandeling door Sevilla. Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad met je gids en geniet van extra VR-uitzichten met behulp van de smartglasses.

Van Costa del Sol: begeleide dagtocht naar Sevilla en 3 uur vrije tijd

2. Van Costa del Sol: begeleide dagtocht naar Sevilla en 3 uur vrije tijd

Ontdek het prachtige Sevilla, de hoofdstad van Andalusië. We halen je op bij een van de ontmoetingspunten, tijdens de reis naar Sevilla vertelt de begeleidende gids weetjes over het landschap en de stad. Daarna heb je een stop van 30 minuten voor het ontbijt. Aankomst in Sevilla met panoramisch uitzicht over de stad en de rivier de Guadalquivir. Stop bij het María Luisa-park, waar het beroemde Plaza de España, de locatie van de Expo van 1929, zich bevindt. Je bezoekt de Plaza de España, daarna is het tijd om de Barrio de Santa Cruz te bezoeken, een van de oudste en meest iconische wijken van Sevilla, met een unieke Andalusische sfeer. Na het bezoek heb je 3 uur vrije tijd, waar je kunt lunchen en het is aan te raden om de kathedraal van Sevilla en de Giralda te bezoeken. Wandel langs de oevers van de rivier de Guadalquivir met de prachtige Triana-brug, bekijk de Torre del Oro of ga naar Plaza de la Encarnación, waar de Metropol Parasol (Las Setas) staat met uniek uitzicht van bovenaf. Eindelijk op de tijd en plaats aangegeven door de gids, keert u terug naar de Costa del Sol.

Van Malaga: Sevilla Dagtripgids Commentaar op de bus

3. Van Malaga: Sevilla Dagtripgids Commentaar op de bus

Je wordt opgehaald van Málaga en Costa del Sol, rechtstreeks naar Sevilla. Geniet van het panoramische uitzicht op de Paseo de Colón, de rivier de Guadalquivir en de Avenida de las Palmeras naar het Maria Luisa-park, waar u zult stoppen om te genieten van het maken van foto's en het maken van een wandeling in een van de meest karakteristieke plekken van Sevilla. Daarna ga je door de Murillo-tuinen naar het oude deel van de stad, door de smalle straatjes van de beroemde wijk Santa Cruz. Een van de oudste buurten van Sevilla die grote mysteries en legendes verbergt, evenals een authentieke Andalusische sfeer. Je hebt 5 uur vrije tijd om Sevilla te verkennen en je kunt van de gelegenheid gebruik maken om te lunchen en typisch Andalusische gerechten te proeven. U kunt de op twee na grootste kathedraal ter wereld bezoeken, de kathedraal van Sevilla naast het meest karakteristieke beeld van de stad, de Giralda van Sevilla. Als je wilt, kun je op eigen gelegenheid toegang krijgen om te genieten van de meest inspirerende en verbazingwekkende gotische en renaissancekunst en meer te weten te komen over de geschiedenis ervan of zelfs het Koninklijk Alcazar van Sevilla te bezoeken, waar de beroemde Game of Thrones-serie werd gefilmd. Slenter langs de oevers van de rivier de Guadalquivir en bekijk de beroemde Torre de Oro of ga zelfs naar de Plaza de la Encarnacion om de Metropol Parasol of Sevilla-paddenstoelen te zien, een van de meest bezochte plekken in de stad in van de afgelopen jaren en klim naar boven om een van de beste uitzichten over de stad Sevilla te zien. Ontmoet elkaar op het door de gids aangegeven tijdstip opnieuw voor de terugkeer naar dezelfde plaats van ophalen.

Sevilla: Salvador-kerk, Casa Pilatos en Metropol-tour

4. Sevilla: Salvador-kerk, Casa Pilatos en Metropol-tour

Krijg inzicht in de artistieke ontwikkeling van de stad van Mudejar tot heden, met renaissance-, barok- en regionalistische en hedendaagse stijlen. De monumenten waarop moet worden gefocust zijn de Salvador-kerk en het Pilatos-huis. In de magnifieke Salvador-kerk, een voormalige moskee, zijn enkele van de beste sculpturen van de processies van de Goede Week te zien. Wandel door het hart van Arabisch Sevilla, een gebied vol leven en bedrijven, waar je de beste outfits kunt kopen voor de aprilbeurs, de Rocio-bedevaart of een ander sociaal evenement. Het huis van Pilatos, het tweede monument dat bezocht moet worden, is een paleis in Mudejar-stijl dat ook is beïnvloed door de Italiaanse renaissanceperiode. Aan het einde van de tour kun je ook enkele van de meest avant-gardistische architectuur van Sevilla zien. Betreed het Metropol-gebouw en zie wat bekend staat als Las Setas (de paddenstoelen).

Sevilla: 2,5 uur durende avontuurlijke tour op e-bike

5. Sevilla: 2,5 uur durende avontuurlijke tour op e-bike

Sta je te popelen om naar buiten te gaan om de beroemde bezienswaardigheden en verborgen schatten van Sevilla te ontdekken? Stap op een elektrische fiets voor een ontspannen rit door de stad met deze 2,5 uur durende tour. Begin door terug in de tijd te gaan met een bezoek aan de originele stadsmuren uit de 11e eeuw, een symbool van Spanje's Moorse geschiedenis en het tijdperk van het islamitische bewind. Ga dan terug naar het heden en stop bij de prachtige neo-barokke Basiliek van Onze Lieve Vrouw van de Hoop, gebouwd in de 20e eeuw en gelegen in het hart van de buurt Macarena. Van daaruit zie je de nieuwe en unieke bruggen, gebouwd voor de Wereldtentoonstelling in 1992, voordat je stopt bij het ongelooflijke Metropol Parasol; afgewerkt in 2011. Deze paddestoel-vormige parasollen hangen boven het Plaza Encarnación en zijn volgens velen de grootste houten outdoor constructies ter wereld. Leer over Sevilla zonder dat je zelf een weg door de stad hoeft te vinden en krijg tegelijkertijd wat frisse lucht. Omdat je bij deze tour elektrische fietsen gebruikt zul je meer bezienswaardigheden van Sevilla kunnen zien in minder tijd, en zonder de inspanning die een normale fiets vergt. De tour maakt gebruik van fietspaden en rustige zijstraten, zodat je je veilig zult voelen terwijl je fietst.

Sevilla: begeleide wandeling van 3 uur & Palacio de las Duenas

6. Sevilla: begeleide wandeling van 3 uur & Palacio de las Duenas

Dompel jezelf onder in het meest verschillende deel van het stadscentrum van Sevilla met deze begeleide wandeling van 3 uur Ontmoet je gids en begin je avontuur met een bezoek aan het Antiquarium-museum in Metropol Parasol. Maak op een informatieve manier kennis met de verborgen monumenten van Sevilla tijdens een 3 uur durende wandeling door de noordelijke wijk van het stadscentrum van Sevilla. De tour gaat verder door de Feria-straat en markt in de charmante wijk Macarena. Verken de oude Cardo Máximo van de stad. Luister tijdens je wandeling naar verhalen achter de historische bezienswaardigheden, inclusief legendes, geheimen en oude traditionele manier van leven die dit gebied behouden. Betreed de Macarena-kerk en ontdek de beroemdste Maagd van Spanje Verken de San Luis de los Franceses-kerk en de San Luis-straat met tal van verborgen monumenten Ontdek 6 verschillende kerken in gotische, moorse, barok-, renaissance- en 20e-eeuwse stijl. Sluit de tour af met een bezoek aan Palacio de Dueñas, de oude residentie van Duquesa de Alba, 16e paleis, veel meesterwerkkunst, fantastische tuin en persoonlijke dingen van deze belangrijke familie van Spanje.

Sevilla Begeleide wandeltocht van 4 uur

7. Sevilla Begeleide wandeltocht van 4 uur

Wandel met een lokale gids door de geurige steegjes en historische straten van het oude centrum van Sevilla en bewonder hoe meer dan 2000 jaar geschiedenis tot leven wordt gebracht. Hoor over de verschillende culturen en beschavingen die de stad door de eeuwen heen tot hun thuis hebben gemaakt, van de ontdekkingsreizigers die op pad gingen om de Nieuwe Wereld te ontdekken tot de Gouden Eeuw van de stad, het geleidelijke verval en wedergeboorte aan het einde van de 20e eeuw. Bewonder monumenten zoals het stadhuis op Plaza Nueva, een van 's werelds grootste kathedralen en de Giralda-klokkentoren in een voormalige minaret. Passeer het Archivo General de Indias, waar documenten over de geschiedenis van het Spaanse rijk worden bewaard. Wandel door de charmante wijk Santa Cruz en bekijk een oude tabaksfabriek. Bewonder de mozaïektegels van Plaza de España, bekijk de prachtige barokke façade van het San Telmo-paleis en de historische bruggen over de rivier de Guadalquivir voordat je eindigt met een panoramisch uitzicht vanaf de nieuwe Metropol-parasol.

Sevilla: begeleide stadswandeling met 3D-inhoud

8. Sevilla: begeleide stadswandeling met 3D-inhoud

Uw bezoek bestaat uit: - Bij uw aankomst in Las Setas de Sevilla (ontmoetingspunt), wordt u opgewacht door onze gids bij onze klantenservice. - De gids heet je welkom en legt uit waar de tour uit bestaat. - De gids zal u te allen tijde vergezellen. - Gedurende de hele tour zal de gids je de meest monumentale plekken van de stad uitleggen. - De rondleiding duurt twee uur. - De haltes op de Sevilla-geleide route zijn: • Start: Plaza de la Encarnación • 1e halte: Plaza del Salvador • 2e halte: Plaza de San Francisco • 3e halte: Catedral – Puerta del Perdón • 4e halte: Giralda • 5e halte: Real Alcázar • 6e halte: Archivo de Indias • 7e halte: Guadalquivir – Torre del Oro - SPECIALE INHOUD: dankzij een slimme bril kun je bij elke stop ook VR-inhoud zien. Je ziet 3D 360º-reconstructies van hoe verschillende plaatsen in Sevilla waren in de oudheid, de middeleeuwen en de moderne tijd. Bovendien heeft elke VR-inhoud virtuele karakters die je uitleg geven over wat je ziet. Zie onze spot https://youtu.be/NAxxyEVPO78

Sevilla: Tapasbrunchervaring

9. Sevilla: Tapasbrunchervaring

Nadat je je hebt verzameld voor de Real Parroquia de Santa María Magdalena-kerk, begint je 3 uur durende avontuur in de gastronomische scene van Sevilla. Je komt verschillende verkooppunten tegen, waaronder churros-kraampjes, kleine winkeltjes, marktkraampjes en tapasbars, terwijl je een overzicht krijgt van de beste lokale producten terwijl je reist. Je tour bevat in totaal 6 haltes in het stadscentrum, ongeveer 10 verschillende gerechten en 3 drankjes. Tijdens uw reis kunt u gerechten verwachten zoals churros, speciale toast, snoep op basis van amandelen, olijfolie, kaas en gezouten ham. Deze tour is een geweldige manier om lokale winkels en familiebedrijven te ondersteunen terwijl je enkele van de meest unieke voedselproducten in de stad proeft. Aan het einde van deze tour heb je ongetwijfeld een paar favoriete plekken verzameld om de rest van je verblijf in de stad opnieuw te bezoeken. * Tour niet aangepast voor veganisten en vegetariërs.

Sevilla Old Town: 'The Inheritance' Outdoor Escape Game

10. Sevilla Old Town: 'The Inheritance' Outdoor Escape Game

Laat je leiden op een spannende zelfgeleide tour door de oude binnenstad van Sevilla terwijl je een spannende mobiele zoektocht speelt. Loop langs vele prachtige iconische bezienswaardigheden, los aanwijzingen op en ontdek intrigerende verborgen juweeltjes om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken. Eindig bij de Iglesia de San Lorenzo. Download de app, ga naar het startpunt bij Hotel Alfonso XIII en begin aan het avontuur. Volg aanwijzingen om meer te weten te komen over de fascinerende geschiedenis van Sevilla en architectonische meesterwerken zoals het beroemde Alcazar-paleis. Ontgrendel de geheime verhalen van de plaatsen die je bezoekt terwijl je het probleem oplost en de antwoorden raadt. Ontdek fascinerende details over de Santa Maria de la Sede-kathedraal. Gebruik de aanwijzingen om je van de ene site naar de andere te leiden. Elke aanwijzing geeft je een exacte routebeschrijving, zodat je geen kaart, gps of gids nodig hebt. Er is geen tijdslimiet, zodat u in uw eigen tempo kunt gaan. Speel als een groep of splits je op in kleinere groepen/teams en neem het op tegen de anderen. Elke persoon kan ook alleen spelen, los van de groep, en de groep aan het einde van de tour ontmoeten.

12 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Andere activiteiten in Metropol Parasol

Wil je alle activiteiten in Metropol Parasol bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Metropol Parasol

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 90 beoordelingen

We zijn tevreden met het gemaakte bezoek, want naast het verbazingwekkende monument en het adembenemende uitzicht over heel Sevilla, hadden we het geluk om als gids te worden bijgestaan door Antonietta zoals wij Italianen, van een unieke voorbereiding, beschikbaarheid en sympathie. Zonder haar was het niet hetzelfde geweest. Het enige minpuntje was dat er geen audiogids in het Italiaans was, gelukkig was ze er wel.

Echt een aanrader om een goede indruk van de geschiedenis van de stad te krijgen.