Mallorca
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Andre seværdigheder i Mallorca

Vil du se alle oplevelser i Mallorca? Klik her for en fuld oversigt

Wat anderen zeggen over Mallorca

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2.360 beoordelingen

Veel variatie door verschillende vervoersoorten

Leuke excursie, waarbij het leuk is om vervoerd te worden door verschillende voertuigen. Alleen het stuk door de bergen met zo'n grote bus was soms best spannend en wat misselijk van al dat geslinger over die weggetjes geworden. Maar ondanks dat we 11 uur op pad zijn geweest (ipv +/-9 uur) en echt heel moe waren, echt de moeite waard om een keer mee te maken! Alleen wel jammer dat de excursie in 4 talen was, dus de hele excursie was de reisleidster aan het praten en dat was best storend.

Het was een fantastische toch, best pittig maar dat mag ook vind ik

Ze hebben mij fantastisch geholpen. Datum verzetten was geen probleem. Vriendelijke begeleiding en er wordt alles aan gedaan om het naar je zin te maken. Als laatste gingen we ook nog van een rots af de zee in. Iets dat ik nooit meer zal vergeten

Onwijs leuk, heel veel gezien en de offroad was fantastisch! Onder het snorkelen nog een wapen gevonden. Deze heb ik terug gegooid voor de volgende ;)

Was super, waanzinnig enthousiaste gids, Antonio.

Buitengewoon, hadden twee jongens bij ons van 15 daar speelde Antonio perfect op in, wij zelf, 56 en 49 werden super begeleid.

Goed geregeld, duidelijke instructies en prettige begeleiding. Bereid om overal mee te helpen zoals foto's e.d. maken.