Morenkasteel, Sintra
Toegangsbewijzen

Toegangsbewijzen
3 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Sintra

575 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Morenkasteel, Sintra Toegangsbewijzen: onze aanbevelingen

Sintra: Kasteel van de Moren & Quinta Entree met audiogids

Sintra: Kasteel van de Moren & Quinta Entree met audiogids

Ervaar het Moorse kasteel en de Quinta da Regaleira in je eigen tempo met twee e-tickets en twee audiotours, en een fascinerende zelf begeleide audiotour door de stad Sintra op je smartphone. Ontvang je ticket per e-mail, download de app en de audiotours op je telefoon, voorafgaand aan je bezoek, en reis terug in de tijd om de grootsheid van Sintra te ervaren, van de unieke mysteries en verhalen van de stad tot het oogverblindende kasteel en de paleizen. Zet je koptelefoon op en ontdek de Kasteeltoren, de Koninklijke Toren en het Aquarium door de kracht van verhalen en historische informatie en ongewone verhalen en anekdotes uit het verleden. Het is ook je kans om Sintra te verkennen met een zelfgestuurde stadswandeling op je telefoon en je onder te dompelen in de schoonheid van de verhalen. De inhoud van de tours is het resultaat van diepgaand onderzoek, gedistilleerd in korte originele verhalen die je bezoek zowel boeiend als informatief maken. De audiotours kunnen herhaaldelijk en op elk moment worden gebruikt, voor of na je bezoek. Dit is een niet te missen kans om waardevolle inzichten te krijgen in het betoverende landschap en de culturele rijkdom van Sintra, en je op een geheel originele manier tot je omgeving te verhouden.

Sintra: Kasteel van de Moren Voorrangsticket+Audio Gids

Sintra: Kasteel van de Moren Voorrangsticket+Audio Gids

Verken het Moorse kasteel in Sintra in je eigen tempo met een e-ticket en een smartphone-audiotour. Bezoek het fascinerende kasteel op je gemak, zonder je te hoeven houden aan grote groepsrondleidingen of lange wachtrijen. Ontvang je toegangsbewijs per e-mail, download de app en de audiotour op je smartphone voorafgaand aan je bezoek, en reis terug in de tijd om de glorie te ervaren van een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Sintra, het prachtige Moorse Kasteel. Zet je koptelefoon op en ontdek het adembenemende Moorse Kasteel, de Koninklijke Toren, de Tweede Cirkel van Muren en de adembenemende schatten van het Kasteel door de kracht van verhalen vertellen. Leer historische feiten en ontdek ongewone verhalen en anekdotes.

Sintra: Kasteel van de Moren E-ticket & optionele audiogids

Sintra: Kasteel van de Moren E-ticket & optionele audiogids

Beleef het Moorse kasteel in Sintra in je eigen tempo met een e-ticket en een fascinerende zelf-rondleiding op je smartphone. Bezoek het fascinerende kasteel op je gemak, zonder je te hoeven houden aan grote groepsrondleidingen of lange wachtrijen. Ontvang je ticket per e-mail, download de app en de audiotour op je smartphone voorafgaand aan je bezoek en reis terug in de tijd om de glorie te ervaren van een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Sintra, het prachtige Moorse kasteel. Zet je koptelefoon op en ontdek de adembenemende slottoren, de koninklijke toren, de tweede muurcirkel en de adembenemende schatten van het kasteel door de kracht van verhalen te vertellen. Leer historische feiten en ongewone verhalen en anekdotes over deze spectaculaire attractie van Sintra. Ga weg in de wetenschap dat je waardevolle inzichten hebt opgedaan in een van de belangrijkste en bekendste attracties van Sintra, het Moorse kasteel, en je op een geheel originele manier tot je omgeving verhoudt.

Sintra: Privétour van een hele dag & entreeoptie voor het paleis van Pena

Sintra: Privétour van een hele dag & entreeoptie voor het paleis van Pena

Verken Sinta, een beboste enclave van paleizen en landgoederen die rechtstreeks uit een sprookje lijken te komen, tijdens een dagvullende tour vanuit Lissabon, Cascais of Sintra. Upgrade naar een bezoek aan Pena Palace met voorrangstickets. Begin de tour met ophaalservice vanaf de locatie van je keuze en ga dan met je privégids naar Sintra. Bij aankomst kun je je verbazen over de natuurlijke en architectonische wonderen in een klein dorp dat ook op de Unesco-werelderfgoedlocatie staat. Verken het dorp met je gids en krijg aanbevelingen over de beste plekken om te bezoeken en waar je het plaatselijke snoepje "Travesseiro" kunt proeven, als je dat wilt. Leer van je gids over koningen, koninginnen, legendes en de Portugese cultuur. Als je kiest voor de Skip-The-Line kun je een bezichtiging met gids nemen van het spectaculaire Pena Palace, het magische en romantische middelpunt van Sintra. Kies daarna 2 van de volgende 5 attracties om te ontdekken: - Quinta da Regaleira - Paleis van Monserrate - Nationaal Paleis van Sintra - Kasteel van Mouros - Paleis Queluz Nadat je de wonderen van Sintra hebt verkend, geniet je van een ontspannende reis door Cabo da Roca - het meest westelijke punt van continentaal Europa - en de kustpracht van Cascais. De tour wordt afgesloten met een terugbrengservice naar je hotel in het door jou gekozen startpunt.

Sintra: Privé sightseeingtour met vervoer

Sintra: Privé sightseeingtour met vervoer

Dit is het unieke avontuur in Sintra dat al je zintuigen zal prikkelen! Ons team van ervaren lokale gidsen staat klaar om de best bewaarde geheimen van dit romantische dorp op een heel bijzondere manier te onthullen. Stel je voor dat je prachtige locaties, uitkijkpunten met adembenemende uitzichten en monumenten vol geschiedenis gaat verkennen. Je krijgt de kans om de unieke smaken van lokale lekkernijen te proeven en, nog belangrijker, om de mensen te ontmoeten die dit magische dorp tot leven brengen, naar hun verhalen te luisteren en de mystiek ervan te ontdekken. Maar de echte magie gebeurt aan het einde van de dag, wanneer je je realiseert dat dit niet zomaar een bezoekje is, maar een ervaring die voor altijd in je geheugen gegrift zal staan. Neem de herinneringen aan Sintra met je mee, het onvergetelijke romantische dorp dat je zal doen dromen om terug te keren en deze betovering ontelbare keren te herbeleven. Boek nu en laat ons je Sintra laten zien als nooit tevoren! Het plan is eenvoudig, laten we het doen! 1 - Moors Kasteel 2 - Pena Park en Nationaal Paleis van Pena 3 - Historisch centrum 4 - Nationaal Paleis van Sintra 5 - Sabugafontein + Moorse fontein 6 - Quinta da Regaleira 7 - Hotel Seteais 8 - Monserrate Park en Paleis Opmerking: Je moet twee monumenten kiezen om binnen te bezoeken tijdens de tour (Lunchpauze inbegrepen) De rest is geheim! Ophaal- en terugbrengservice op de aangegeven locaties! 1) Je moet tickets kopen voor het Pena Palace, maak je geen zorgen, wij helpen je daarbij! 2) Houd er rekening mee dat het bezoek aan de interieurs van de paleizen op eigen gelegenheid plaatsvindt. Als je iemand mee wilt nemen tijdens het bezoek, laat het ons dan weten zodat we dit tegen extra kosten kunnen regelen. Op alle andere locaties zal onze gids bij je zijn, die je alle bezienswaardigheden laat zien en de historische context van elke hoek van deze stad vertelt!

Sintra: Privé Monumenten Tour van een hele dag vanuit Lissabon

Sintra: Privé Monumenten Tour van een hele dag vanuit Lissabon

Breng een hele dag door in Sintra en bewonder enkele van de meest spectaculaire Portugese kastelen. Stop bij het Moorse kasteel met zijn originele delen uit de 8e en 9e eeuw en geniet van een fantastisch uitzicht over de regio. Bezoek het Pena-paleis en bewonder de mix van architecturale stijlen van het exterieur en interieur. Het Pena-paleis is een van de beste voorbeelden van romantiek in de 19e eeuw. Vervolgens bezoekt u de historische stad Sintra, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het Nationaal Paleis van Sintra ligt in het centrum van de stad en staat daarom bekend als het Stadspaleis. De 2 massieve schoorstenen die uit de keukens steken, zijn emblematisch geworden voor Sintra. Binnen maak je een rondleiding door de opzichtig ingerichte kamers van het best bewaarde middeleeuwse koninklijke paleis in Portugal en de favoriet van de Portugese adel. Quinta da Regaleira, gelegen in het historische centrum, werd gebouwd in het begin van de 20e eeuw in het midden van een dicht bos, omgeven door tuinen, meren, grotten en raadselachtige constructies. Het is het resultaat van de romantische, gotische, renaissancistische en manuelijnse idealen en van de magische en mythische visioenen van de eigenaar.

Lissabon: Pena Palace, Moors Kasteel, Qta. Regaleira & Sintra

Lissabon: Pena Palace, Moors Kasteel, Qta. Regaleira & Sintra

Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Lissabon, Almada, Costa de Caparica of Cascais en stapt in een auto met klimaatbeheersing om aan je privétour te beginnen. Ontspan tijdens de schilderachtige rit naar de stad Sintra, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bekijk de buitenarchitectuur van het Nationaal Paleis van Sintra. Wandel rond met een gids en leer het historische stadscentrum kennen. Wandel door het stadscentrum en ontdek het eerste kasteel genaamd Quinta da Regaleira, het is een quinta gelegen in de buurt van het historische centrum van Sintra, Portugal. Het is door Unesco geclassificeerd als Unesco-werelderfgoedlocatie binnen het "Culturele Landschap van Sintra". Samen met de andere paleizen in de omgeving, zoals de paleizen Quinta do Relógio, Pena, Monserrate en Seteais, wordt het beschouwd als een van de belangrijkste toeristische attracties van Sintra. Bewonder het neo-Manuelijnse gotische houtsnijwerk aan de buitenkant van het kasteel Quinta da Regaleira. Het landgoed bestaat uit een romantisch paleis en kapel en een luxueus park met meren, grotten, bronnen, banken, fonteinen en een groot aantal prachtige bouwwerken. Het paleis staat ook bekend als "Het paleis van Monteiro de miljonair", wat gebaseerd is op de bijnaam van de bekendste voormalige eigenaar, António Augusto Carvalho Monteiro. Het paleis is ontworpen door de Italiaanse architect Luigi Manini. En dan... Kom je langs enkele van de meest gerenommeerde banketbakkerijen van de stad, waarvan het meest iconische product de heerlijke taartachtige queijadas de Sintra is. En dan bezoek je, Het Pena Paleis (Portugees: Palácio da Pena) is een romantisch kasteel in São Pedro de Penaferrim, in de gemeente Sintra, aan de Portugese Rivièra. Het kasteel staat op de top van een heuvel in het Sintra-gebergte boven de stad Sintra en is bij helder weer goed te zien vanuit Lissabon en een groot deel van de agglomeratie. Het is een nationaal monument en vormt een van de belangrijkste uitingen van 19e-eeuwse romantiek ter wereld. Het paleis staat op de Unesco-werelderfgoedlocatie en is een van de zeven wonderen van Portugal. Het wordt ook gebruikt voor staatsgelegenheden door de president van de Portugese Republiek en andere regeringsfunctionarissen. Na het bewonderen van de buitenarchitectuur van het paleis, is de volgende stop bij een ander uniek monument, het Castelo dos Mouros. Een grote stenen boog staat boven de hoofdingang van het Moorse kasteel met een inscriptie die verwijst naar het verleden van Sintra. Sluit je privétour door Sintra af met een uitzicht op de plaats die Cabo da Roca aankondigt als het meest westelijke punt van continentaal Europa. Cabo de roca heeft adembenemende uitzichten, bergen, wij zeggen het einde van Europa. Keer aan het eind van je tour terug naar je accommodatie in Lissabon met een beter begrip van wat Sintra zo charmant maakt. Opmerking: De gids legt de geschiedenis uit in het Engels en er is ook een informatieboekje beschikbaar in het Duits, Frans, Italiaans en Spaans.

Sintra: Rondleiding met gids door Sintra, eindigend in Cabo de Roca

Sintra: Rondleiding met gids door Sintra, eindigend in Cabo de Roca

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur terwijl we de charmes van Sintra onthullen, van het pittoreske romantische dorpje tot de majestueuze Cabo da Roca, het meest westelijke punt van Europa. Ons team van gepassioneerde lokale gidsen staat klaar om je te begeleiden op een unieke ervaring, vol verhalen, mythen en fascinerende legendes. Met adembenemende uitzichten, van panoramische uitkijkpunten tot imposante historische monumenten, verken je het beste dat Sintra te bieden heeft. Mis de kans niet om lokale lekkernijen te proeven, zoals de beroemde Travesseiros en Queijadas de Sintra, terwijl je contact maakt met de lokale bevolking en verliefd wordt op de onweerstaanbare charme van dit dorp. Aan het eind van de dag neem je niet alleen onvergetelijke herinneringen mee, maar ook een onweerstaanbaar verlangen om terug te keren naar dit romantische dorp. Boek nu en laat ons de meest charmante kant van Sintra onthullen die je nooit zult vergeten! Je avontuur begint bij het mysterieuze Moorse kasteel en leidt je via de groene paden van het Pena Park naar het prachtige Nationale Paleis van Pena. Dwaal door de geplaveide straten van het historische centrum, bezoek het vorstelijke Nationaal Paleis van Sintra en verfris je bij de historische Sabuga Fontein en Moorse Fontein. De betovering gaat verder bij Quinta da Regaleira, gevolgd door de elegantie van Hotel Seteais. Je reis voert je door het weelderige Monserrate Park en Paleis, de rustieke charme van Colares en bereikt zijn hoogtepunt met het uitzicht bij Cabo da Roca. LET OP: Kies 2 monumenten voor een bezoek om dieper in te gaan op het rijke erfgoed van Sintra. Pauzeer voor de lunch en proef de culinaire hoogstandjes van de regio. De rest van je reis is gehuld in mysterie en belooft nog meer wonderen om te ontdekken. Met handige ophaal- en terugbrengservice op aangewezen locaties is deze tour zorgvuldig samengesteld voor een meeslepende ervaring in het hart van Sintra. Het plan is eenvoudig, laten we het doen! 1 - Moors Kasteel 2 - Pena Park en Pena Nationaal Paleis 3 - Historisch centrum 4 - Nationaal Paleis van Sintra 5 - Sabugafontein en Moorse fontein 6 - Quinta da Regaleira 7 - Seteais Hotel 8 - Monserrate Park en Paleis 9 - Colares 10 - Cabo da Roca Opmerking: Je moet twee monumenten kiezen om binnen te bezoeken tijdens de tour (Lunchpauze inbegrepen) De rest is geheim! 1) Je moet tickets kopen voor het Pena Palace, maak je geen zorgen, wij helpen je daarbij! 2) Houd er rekening mee dat het bezoek aan de interieurs van de paleizen op eigen gelegenheid plaatsvindt. Als je wilt dat iemand je begeleidt tijdens het bezoek, laat het ons dan weten zodat we dit tegen een meerprijs kunnen regelen. Op alle andere locaties zal onze gids bij je zijn, alle bezienswaardigheden laten zien en de historische context van elke hoek van deze stad toelichten!

Lissabon: Sintra Halfdaagse tour met Pena Palace

Lissabon: Sintra Halfdaagse tour met Pena Palace

Kruip onder de huid van Sintra tijdens deze privé dagtrip vanuit Lissabon. Bewonder het ongelooflijke Pena Paleis en leer alles over de geschiedenis met een rondleiding. Begin je ervaring met een ophaalservice vanaf je hotel. Vermijd de drukte en geniet van de diensten van je eigen privéchauffeur. Pas je reis aan om de attracties te zien die je het meest interesseren. Geniet van een route waarbij je het gebied in je eigen tempo verkent. Rijd naar het Pena Paleis (indien optie geselecteerd) terwijl je geniet van het dramatische uitzicht op de Sintra berg. Daar aangekomen krijg je een rondleiding door het beroemde gebouw en leer je alles over de geschiedenis erachter en het omringende park. Bezoek vervolgens Sintra Village. Wandel rond in deze rustige Unesco-werelderfgoedlocatie voordat je weer in het voertuig stapt om je af te zetten bij je accommodatie.

Vanuit Lissabon: Sintra en Portugese Kust Privé Dagtour

Vanuit Lissabon: Sintra en Portugese Kust Privé Dagtour

We bezoeken verschillende nationale monumenten, maar om de volledige tour te kunnen doen is er maar tijd om er 2 van binnen te bezoeken. Na ophaalservice van je accommodatie in Lissabon, begin je je tour bij het prachtige Queluz Nationaal Paleis, dat in de 18e eeuw werd gebruikt als officiële residentie van de koninklijke familie. Ga verder naar het paleis van Sintra en het dorp waar je Casa Piriquita kunt bezoeken om de traditionele Travesseiro van Sintra te proeven, een heerlijk snoepje dat onmogelijk te weerstaan is. Vervolgens ga je naar enkele van de meest iconische monumenten van Portugal, zoals het Morenkasteel, het Pena Paleis, Quinta da Regaleira en het Paleis van Monserrate. Er is slechts tijd om 2 van deze bezienswaardigheden te bezoeken, koop vooraf je tickets om tijd te besparen (extra kosten). Als je Sintra achter je laat, ga je naar het meest westelijke punt van Europa - Cabo Da Roca en bewonder je het panoramische uitzicht over de Serra de Sintra en de kust voordat je je tocht langs de kust voortzet naar Guincho Beach, dat wordt beschouwd als de parel van de windsporten. Boca do Inferno (Hells Mouth) is je volgende stop voordat je verder gaat naar Cascais en Estoril voor je laatste stops voordat je terugkeert naar Lissabon. Deze steden werden een van de meest kosmopolitische en drukst bezochte plaatsen in Portugal toen koning D. Luís I aan het eind van de 19e eeuw de baai koos voor zijn zomerresidentie.

Sintra

Sintra

Morenkasteel, Sintra Toegangsbewijzen: onze aanbevelingen

Sintra: Kasteel van de Moren & Quinta Entree met audiogids

Sintra: Kasteel van de Moren & Quinta Entree met audiogids

Ervaar het Moorse kasteel en de Quinta da Regaleira in je eigen tempo met twee e-tickets en twee audiotours, en een fascinerende zelf begeleide audiotour door de stad Sintra op je smartphone. Ontvang je ticket per e-mail, download de app en de audiotours op je telefoon, voorafgaand aan je bezoek, en reis terug in de tijd om de grootsheid van Sintra te ervaren, van de unieke mysteries en verhalen van de stad tot het oogverblindende kasteel en de paleizen. Zet je koptelefoon op en ontdek de Kasteeltoren, de Koninklijke Toren en het Aquarium door de kracht van verhalen en historische informatie en ongewone verhalen en anekdotes uit het verleden. Het is ook je kans om Sintra te verkennen met een zelfgestuurde stadswandeling op je telefoon en je onder te dompelen in de schoonheid van de verhalen. De inhoud van de tours is het resultaat van diepgaand onderzoek, gedistilleerd in korte originele verhalen die je bezoek zowel boeiend als informatief maken. De audiotours kunnen herhaaldelijk en op elk moment worden gebruikt, voor of na je bezoek. Dit is een niet te missen kans om waardevolle inzichten te krijgen in het betoverende landschap en de culturele rijkdom van Sintra, en je op een geheel originele manier tot je omgeving te verhouden.

Sintra: Kasteel van de Moren Voorrangsticket+Audio Gids

Sintra: Kasteel van de Moren Voorrangsticket+Audio Gids

Verken het Moorse kasteel in Sintra in je eigen tempo met een e-ticket en een smartphone-audiotour. Bezoek het fascinerende kasteel op je gemak, zonder je te hoeven houden aan grote groepsrondleidingen of lange wachtrijen. Ontvang je toegangsbewijs per e-mail, download de app en de audiotour op je smartphone voorafgaand aan je bezoek, en reis terug in de tijd om de glorie te ervaren van een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Sintra, het prachtige Moorse Kasteel. Zet je koptelefoon op en ontdek het adembenemende Moorse Kasteel, de Koninklijke Toren, de Tweede Cirkel van Muren en de adembenemende schatten van het Kasteel door de kracht van verhalen vertellen. Leer historische feiten en ontdek ongewone verhalen en anekdotes.

Sintra: Kasteel van de Moren E-ticket & optionele audiogids

Sintra: Kasteel van de Moren E-ticket & optionele audiogids

Beleef het Moorse kasteel in Sintra in je eigen tempo met een e-ticket en een fascinerende zelf-rondleiding op je smartphone. Bezoek het fascinerende kasteel op je gemak, zonder je te hoeven houden aan grote groepsrondleidingen of lange wachtrijen. Ontvang je ticket per e-mail, download de app en de audiotour op je smartphone voorafgaand aan je bezoek en reis terug in de tijd om de glorie te ervaren van een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Sintra, het prachtige Moorse kasteel. Zet je koptelefoon op en ontdek de adembenemende slottoren, de koninklijke toren, de tweede muurcirkel en de adembenemende schatten van het kasteel door de kracht van verhalen te vertellen. Leer historische feiten en ongewone verhalen en anekdotes over deze spectaculaire attractie van Sintra. Ga weg in de wetenschap dat je waardevolle inzichten hebt opgedaan in een van de belangrijkste en bekendste attracties van Sintra, het Moorse kasteel, en je op een geheel originele manier tot je omgeving verhoudt.

Sintra: Privétour van een hele dag & entreeoptie voor het paleis van Pena

Sintra: Privétour van een hele dag & entreeoptie voor het paleis van Pena

Verken Sinta, een beboste enclave van paleizen en landgoederen die rechtstreeks uit een sprookje lijken te komen, tijdens een dagvullende tour vanuit Lissabon, Cascais of Sintra. Upgrade naar een bezoek aan Pena Palace met voorrangstickets. Begin de tour met ophaalservice vanaf de locatie van je keuze en ga dan met je privégids naar Sintra. Bij aankomst kun je je verbazen over de natuurlijke en architectonische wonderen in een klein dorp dat ook op de Unesco-werelderfgoedlocatie staat. Verken het dorp met je gids en krijg aanbevelingen over de beste plekken om te bezoeken en waar je het plaatselijke snoepje "Travesseiro" kunt proeven, als je dat wilt. Leer van je gids over koningen, koninginnen, legendes en de Portugese cultuur. Als je kiest voor de Skip-The-Line kun je een bezichtiging met gids nemen van het spectaculaire Pena Palace, het magische en romantische middelpunt van Sintra. Kies daarna 2 van de volgende 5 attracties om te ontdekken: - Quinta da Regaleira - Paleis van Monserrate - Nationaal Paleis van Sintra - Kasteel van Mouros - Paleis Queluz Nadat je de wonderen van Sintra hebt verkend, geniet je van een ontspannende reis door Cabo da Roca - het meest westelijke punt van continentaal Europa - en de kustpracht van Cascais. De tour wordt afgesloten met een terugbrengservice naar je hotel in het door jou gekozen startpunt.

Sintra: Privé sightseeingtour met vervoer

Sintra: Privé sightseeingtour met vervoer

Dit is het unieke avontuur in Sintra dat al je zintuigen zal prikkelen! Ons team van ervaren lokale gidsen staat klaar om de best bewaarde geheimen van dit romantische dorp op een heel bijzondere manier te onthullen. Stel je voor dat je prachtige locaties, uitkijkpunten met adembenemende uitzichten en monumenten vol geschiedenis gaat verkennen. Je krijgt de kans om de unieke smaken van lokale lekkernijen te proeven en, nog belangrijker, om de mensen te ontmoeten die dit magische dorp tot leven brengen, naar hun verhalen te luisteren en de mystiek ervan te ontdekken. Maar de echte magie gebeurt aan het einde van de dag, wanneer je je realiseert dat dit niet zomaar een bezoekje is, maar een ervaring die voor altijd in je geheugen gegrift zal staan. Neem de herinneringen aan Sintra met je mee, het onvergetelijke romantische dorp dat je zal doen dromen om terug te keren en deze betovering ontelbare keren te herbeleven. Boek nu en laat ons je Sintra laten zien als nooit tevoren! Het plan is eenvoudig, laten we het doen! 1 - Moors Kasteel 2 - Pena Park en Nationaal Paleis van Pena 3 - Historisch centrum 4 - Nationaal Paleis van Sintra 5 - Sabugafontein + Moorse fontein 6 - Quinta da Regaleira 7 - Hotel Seteais 8 - Monserrate Park en Paleis Opmerking: Je moet twee monumenten kiezen om binnen te bezoeken tijdens de tour (Lunchpauze inbegrepen) De rest is geheim! Ophaal- en terugbrengservice op de aangegeven locaties! 1) Je moet tickets kopen voor het Pena Palace, maak je geen zorgen, wij helpen je daarbij! 2) Houd er rekening mee dat het bezoek aan de interieurs van de paleizen op eigen gelegenheid plaatsvindt. Als je iemand mee wilt nemen tijdens het bezoek, laat het ons dan weten zodat we dit tegen extra kosten kunnen regelen. Op alle andere locaties zal onze gids bij je zijn, die je alle bezienswaardigheden laat zien en de historische context van elke hoek van deze stad vertelt!

Sintra: Privé Monumenten Tour van een hele dag vanuit Lissabon

Sintra: Privé Monumenten Tour van een hele dag vanuit Lissabon

Breng een hele dag door in Sintra en bewonder enkele van de meest spectaculaire Portugese kastelen. Stop bij het Moorse kasteel met zijn originele delen uit de 8e en 9e eeuw en geniet van een fantastisch uitzicht over de regio. Bezoek het Pena-paleis en bewonder de mix van architecturale stijlen van het exterieur en interieur. Het Pena-paleis is een van de beste voorbeelden van romantiek in de 19e eeuw. Vervolgens bezoekt u de historische stad Sintra, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het Nationaal Paleis van Sintra ligt in het centrum van de stad en staat daarom bekend als het Stadspaleis. De 2 massieve schoorstenen die uit de keukens steken, zijn emblematisch geworden voor Sintra. Binnen maak je een rondleiding door de opzichtig ingerichte kamers van het best bewaarde middeleeuwse koninklijke paleis in Portugal en de favoriet van de Portugese adel. Quinta da Regaleira, gelegen in het historische centrum, werd gebouwd in het begin van de 20e eeuw in het midden van een dicht bos, omgeven door tuinen, meren, grotten en raadselachtige constructies. Het is het resultaat van de romantische, gotische, renaissancistische en manuelijnse idealen en van de magische en mythische visioenen van de eigenaar.

Lissabon: Pena Palace, Moors Kasteel, Qta. Regaleira & Sintra

Lissabon: Pena Palace, Moors Kasteel, Qta. Regaleira & Sintra

Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Lissabon, Almada, Costa de Caparica of Cascais en stapt in een auto met klimaatbeheersing om aan je privétour te beginnen. Ontspan tijdens de schilderachtige rit naar de stad Sintra, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bekijk de buitenarchitectuur van het Nationaal Paleis van Sintra. Wandel rond met een gids en leer het historische stadscentrum kennen. Wandel door het stadscentrum en ontdek het eerste kasteel genaamd Quinta da Regaleira, het is een quinta gelegen in de buurt van het historische centrum van Sintra, Portugal. Het is door Unesco geclassificeerd als Unesco-werelderfgoedlocatie binnen het "Culturele Landschap van Sintra". Samen met de andere paleizen in de omgeving, zoals de paleizen Quinta do Relógio, Pena, Monserrate en Seteais, wordt het beschouwd als een van de belangrijkste toeristische attracties van Sintra. Bewonder het neo-Manuelijnse gotische houtsnijwerk aan de buitenkant van het kasteel Quinta da Regaleira. Het landgoed bestaat uit een romantisch paleis en kapel en een luxueus park met meren, grotten, bronnen, banken, fonteinen en een groot aantal prachtige bouwwerken. Het paleis staat ook bekend als "Het paleis van Monteiro de miljonair", wat gebaseerd is op de bijnaam van de bekendste voormalige eigenaar, António Augusto Carvalho Monteiro. Het paleis is ontworpen door de Italiaanse architect Luigi Manini. En dan... Kom je langs enkele van de meest gerenommeerde banketbakkerijen van de stad, waarvan het meest iconische product de heerlijke taartachtige queijadas de Sintra is. En dan bezoek je, Het Pena Paleis (Portugees: Palácio da Pena) is een romantisch kasteel in São Pedro de Penaferrim, in de gemeente Sintra, aan de Portugese Rivièra. Het kasteel staat op de top van een heuvel in het Sintra-gebergte boven de stad Sintra en is bij helder weer goed te zien vanuit Lissabon en een groot deel van de agglomeratie. Het is een nationaal monument en vormt een van de belangrijkste uitingen van 19e-eeuwse romantiek ter wereld. Het paleis staat op de Unesco-werelderfgoedlocatie en is een van de zeven wonderen van Portugal. Het wordt ook gebruikt voor staatsgelegenheden door de president van de Portugese Republiek en andere regeringsfunctionarissen. Na het bewonderen van de buitenarchitectuur van het paleis, is de volgende stop bij een ander uniek monument, het Castelo dos Mouros. Een grote stenen boog staat boven de hoofdingang van het Moorse kasteel met een inscriptie die verwijst naar het verleden van Sintra. Sluit je privétour door Sintra af met een uitzicht op de plaats die Cabo da Roca aankondigt als het meest westelijke punt van continentaal Europa. Cabo de roca heeft adembenemende uitzichten, bergen, wij zeggen het einde van Europa. Keer aan het eind van je tour terug naar je accommodatie in Lissabon met een beter begrip van wat Sintra zo charmant maakt. Opmerking: De gids legt de geschiedenis uit in het Engels en er is ook een informatieboekje beschikbaar in het Duits, Frans, Italiaans en Spaans.

Sintra: Rondleiding met gids door Sintra, eindigend in Cabo de Roca

Sintra: Rondleiding met gids door Sintra, eindigend in Cabo de Roca

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur terwijl we de charmes van Sintra onthullen, van het pittoreske romantische dorpje tot de majestueuze Cabo da Roca, het meest westelijke punt van Europa. Ons team van gepassioneerde lokale gidsen staat klaar om je te begeleiden op een unieke ervaring, vol verhalen, mythen en fascinerende legendes. Met adembenemende uitzichten, van panoramische uitkijkpunten tot imposante historische monumenten, verken je het beste dat Sintra te bieden heeft. Mis de kans niet om lokale lekkernijen te proeven, zoals de beroemde Travesseiros en Queijadas de Sintra, terwijl je contact maakt met de lokale bevolking en verliefd wordt op de onweerstaanbare charme van dit dorp. Aan het eind van de dag neem je niet alleen onvergetelijke herinneringen mee, maar ook een onweerstaanbaar verlangen om terug te keren naar dit romantische dorp. Boek nu en laat ons de meest charmante kant van Sintra onthullen die je nooit zult vergeten! Je avontuur begint bij het mysterieuze Moorse kasteel en leidt je via de groene paden van het Pena Park naar het prachtige Nationale Paleis van Pena. Dwaal door de geplaveide straten van het historische centrum, bezoek het vorstelijke Nationaal Paleis van Sintra en verfris je bij de historische Sabuga Fontein en Moorse Fontein. De betovering gaat verder bij Quinta da Regaleira, gevolgd door de elegantie van Hotel Seteais. Je reis voert je door het weelderige Monserrate Park en Paleis, de rustieke charme van Colares en bereikt zijn hoogtepunt met het uitzicht bij Cabo da Roca. LET OP: Kies 2 monumenten voor een bezoek om dieper in te gaan op het rijke erfgoed van Sintra. Pauzeer voor de lunch en proef de culinaire hoogstandjes van de regio. De rest van je reis is gehuld in mysterie en belooft nog meer wonderen om te ontdekken. Met handige ophaal- en terugbrengservice op aangewezen locaties is deze tour zorgvuldig samengesteld voor een meeslepende ervaring in het hart van Sintra. Het plan is eenvoudig, laten we het doen! 1 - Moors Kasteel 2 - Pena Park en Pena Nationaal Paleis 3 - Historisch centrum 4 - Nationaal Paleis van Sintra 5 - Sabugafontein en Moorse fontein 6 - Quinta da Regaleira 7 - Seteais Hotel 8 - Monserrate Park en Paleis 9 - Colares 10 - Cabo da Roca Opmerking: Je moet twee monumenten kiezen om binnen te bezoeken tijdens de tour (Lunchpauze inbegrepen) De rest is geheim! 1) Je moet tickets kopen voor het Pena Palace, maak je geen zorgen, wij helpen je daarbij! 2) Houd er rekening mee dat het bezoek aan de interieurs van de paleizen op eigen gelegenheid plaatsvindt. Als je wilt dat iemand je begeleidt tijdens het bezoek, laat het ons dan weten zodat we dit tegen een meerprijs kunnen regelen. Op alle andere locaties zal onze gids bij je zijn, alle bezienswaardigheden laten zien en de historische context van elke hoek van deze stad toelichten!

Lissabon: Sintra Halfdaagse tour met Pena Palace

Lissabon: Sintra Halfdaagse tour met Pena Palace

Kruip onder de huid van Sintra tijdens deze privé dagtrip vanuit Lissabon. Bewonder het ongelooflijke Pena Paleis en leer alles over de geschiedenis met een rondleiding. Begin je ervaring met een ophaalservice vanaf je hotel. Vermijd de drukte en geniet van de diensten van je eigen privéchauffeur. Pas je reis aan om de attracties te zien die je het meest interesseren. Geniet van een route waarbij je het gebied in je eigen tempo verkent. Rijd naar het Pena Paleis (indien optie geselecteerd) terwijl je geniet van het dramatische uitzicht op de Sintra berg. Daar aangekomen krijg je een rondleiding door het beroemde gebouw en leer je alles over de geschiedenis erachter en het omringende park. Bezoek vervolgens Sintra Village. Wandel rond in deze rustige Unesco-werelderfgoedlocatie voordat je weer in het voertuig stapt om je af te zetten bij je accommodatie.

Vanuit Lissabon: Sintra en Portugese Kust Privé Dagtour

Vanuit Lissabon: Sintra en Portugese Kust Privé Dagtour

We bezoeken verschillende nationale monumenten, maar om de volledige tour te kunnen doen is er maar tijd om er 2 van binnen te bezoeken. Na ophaalservice van je accommodatie in Lissabon, begin je je tour bij het prachtige Queluz Nationaal Paleis, dat in de 18e eeuw werd gebruikt als officiële residentie van de koninklijke familie. Ga verder naar het paleis van Sintra en het dorp waar je Casa Piriquita kunt bezoeken om de traditionele Travesseiro van Sintra te proeven, een heerlijk snoepje dat onmogelijk te weerstaan is. Vervolgens ga je naar enkele van de meest iconische monumenten van Portugal, zoals het Morenkasteel, het Pena Paleis, Quinta da Regaleira en het Paleis van Monserrate. Er is slechts tijd om 2 van deze bezienswaardigheden te bezoeken, koop vooraf je tickets om tijd te besparen (extra kosten). Als je Sintra achter je laat, ga je naar het meest westelijke punt van Europa - Cabo Da Roca en bewonder je het panoramische uitzicht over de Serra de Sintra en de kust voordat je je tocht langs de kust voortzet naar Guincho Beach, dat wordt beschouwd als de parel van de windsporten. Boca do Inferno (Hells Mouth) is je volgende stop voordat je verder gaat naar Cascais en Estoril voor je laatste stops voordat je terugkeert naar Lissabon. Deze steden werden een van de meest kosmopolitische en drukst bezochte plaatsen in Portugal toen koning D. Luís I aan het eind van de 19e eeuw de baai koos voor zijn zomerresidentie.

Veelgestelde vragen over Morenkasteel, Sintra-Toegangsbewijzen

Welke andere activiteiten dan Morenkasteel, Sintra-Toegangsbewijzen zijn de moeite waard in Sintra?

Andere onmisbare dingen om te doen in Sintra:

De topbezienswaardigheden in Sintra

Activiteiten in Morenkasteel, Sintra

Rondleidingen in Portugal

Wat te doen in Portugal

Andere activiteiten in Morenkasteel, Sintra

Wil je alle activiteiten in Morenkasteel, Sintra bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Morenkasteel, Sintra

Gemiddelde beoordeling

4.6
(527 beoordelingen)