Sevilla
Kasteel- & paleistours

Populaire Kasteel- & paleistours in Sevilla

Sitemap Sevilla

Wil je alle activiteiten in Sevilla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 5.254 beoordelingen

De kathedraal is absoluut indrukwekkend, daar kun je al bijna een hele dag in doorbrengen. De Giralda beklimmen is erg de moeite waard en zelfs met een matige conditie goed te doen. Het uitzicht over de stad is een geweldige beloning. Niet schrikken van de klokken. Het Alcazar is betoverend mooi, je weet bijna niet waar je kijken moet. Al met al meer dan 2 uur met onze gids op stap geweest (tour zou eigenlijk 99 minuten duren), hij heeft ons ontzettend veel verteld en je kon merken dat hij er ook nog steeds van genoot. Het mag dan niet heel goedkoop zijn (42€ pp), het was het geld meer dan waard.

Wij hebben een fantastische dag gehad met een fantastische gids. Het bezoekje aan een familiebedrijf in olijfolie was erg leuk. Daarna hebben we Grazalema, een wit dorpje bezocht, daarna door prachtige natuur naar Ronda gereden. Daar de beroemde Puente nuevo brug bezocht. Al met al een erg leuke dagtour.

Deze tour is perfecte manier om niet in de rij te hoeven staan voor een ticket. Gids Maria wist ons veel te vertellen over de historie en de bouw. We kregen een oortje zodat iedereen in de groep haar goed kon verstaan.

We hadden een kleine groep, de gids had veel kennis van zaken zelfs over de kleinste details. Na de tour nog lang in het Alcazar gebleven. Een dag is te kort om alles te zien. Zeker een aanrader.

De kathedraal was vanwege Corona gesloten, maar de gids maakte er een mooie rondleiding van. Veel verteld over de stad en de geschiedenis. Met palies is een bezoek waard. Carmen bedankt !