Sevilla
Shows

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Sevilla

Wil je alle activiteiten in Sevilla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sevilla

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 1.299 beoordelingen

Het lijkt moeilijk om de beslissing te nemen om een Flamenco-show in Sevilla te zien als er zoveel plaatsen zijn die overal worden aangeboden ... Ze proberen je shows te verkopen in theaters, in tablaos met charcuteriediner en tortilla-pincho's, met glazen, met 10 artiesten op het podium en tal van andere dingen. ZONDER TWIJFEL is dit Flamenco Cultureel Centrum de beste optie voor wie wil genieten van een AUTHENTIEKE show. In een Palace-House met spectaculaire patio, koninklijk geluid, met eersteklas artiesten, en geen toegevoegde onzin, zoals bier, het gezin met de huilende baby ernaast, de ober die langskomt, of in rij 24 van een groot theater ... Deze plek omhult je in een magische sfeer, puur en natuurlijk FLAMENCO. Moet bezoeken in Sevilla?

De flamenco show was in een klein museum. Heel interessant om te bekijken. Gelijk het intieme zaaltje gezien waar het optreden in de avond zou zijn. Het optreden van de 2 danseressen en danser was spectaculair. Mooi met de opzwepende zang en muziek en prachtige kleding.

Gezellige sfeer 1 gitarist 1 zanger 1 danser 1 danseres Schitterende show Geweldige medeplichtigheid tussen deze 4 artiesten Echt een top moment Niet te missen

Was tof met een klein aantal toeschouwers, beter dande grote commerciële shows

Excellent show, giving a real taste of Spanish culture.