Valencia
Boot- & zeiltochten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Valencia Boot- & zeiltochten: Onze meest aanbevolen

 • Valencia: 2,5 uur durende catamarantocht, paella en zwemmen

  1. Valencia: 2,5 uur durende catamarantocht, paella en zwemmen

  Geniet van een unieke manier om Valencia te ontdekken tijdens een catamarantocht langs de Valenciaanse kust. Leun achterover en ontspan terwijl je zonnebaadt en prachtige landschappen bewondert. Vaar naar Port Saplaya waar jij en je vrienden zullen genieten van een heerlijke maaltijd van traditionele Valenciaanse paella en seizoensfruit, samen met een drankje naar keuze. Ga na de lunch duiken of neem gewoon een verfrissende duik.

  my family and I enjoyed a nice experience. I had a toddler with me, bring your own life jacket for the little one. the crew were very attentive and friendly and incredibly sociable. we made a party. my family and i went for the sea jump and it was a real success. we could dive and jump several times. it was really crazy. we got a meal and a drink. the paella was not from sea freight, unfortunately. but the speed was great and we swam in the mediterranean sea. awsome!

 • Valencia: Albufera Jeep en boottocht

  2. Valencia: Albufera Jeep en boottocht

  Duik in het hart van een van de mooiste nationale parken van Spanje. Nadat je wordt opgehaald vanaf de hotel, rijd je rechtstreeks naar de lagune en het omringende land in een Jeep met open dak. Je krijgt de optie om de Jeep zelf te besturen, of je gaat lekker achterover leunen terwijl je gids achter het stuur zit. Pas de ervaring aan je smaak aan. Geniet van prachtig uitzicht op de laagliggende plateaus en kliffen met uitzicht op de kalme lagune. Bewonder de door de wind geveegde zandduinen. Houd je ogen open voor de talloze majestueuze vogelsoorten die daar thuis zijn, zoals de gigantische reiger en bijzondere eendrassen. Nadat je een aardig stuk hebt gereden, ga je aan boord van een traditionele vissersboot voor een tocht van 45 minuten. Daarna vaar je naar het ongerepte El Saler-strand voor een duik, vergezeld van lokale tapas en frisdranken. Zodra je appetijt is verzadigd, ga je t...

  Helaas een korte trip, slechts een half uurtje op het strand. Boottocht was wel leuk en de lunch erg lekker. Marianne en Rob

 • Valencia: boottocht bij zonsondergang

  3. Valencia: boottocht bij zonsondergang

  Sluit je week af met een romantische zonsondergang om alle zonsondergangen te beëindigen. Gedurende 1 uur en 30 minuten kunnen jij en je partner samen genieten van een pittige Agua de Valencia-cocktail terwijl je de zon vredig achter de bergen ziet zakken. De boot vertrekt vanaf loods #2 van de Valencia Marina. Tijdens de reis kunt u de hele nieuwe Royal Marina zien en eenmaal op zee kunt u de Valenciaanse kustlijn zien. Moet gaan? Geen probleem. De boot bestaat uit een dek en badkamers.

  heel mooi uitzicht en mooie fotos kunnen maken. goede afsluiter van mijn vakantie, alleen de muziek stond redelijk aan de harde kant

Other Sightseeing Options in Valencia

Want to discover all there is to do in Valencia? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

3.6 / 5

gebaseerd op 21 beoordelingen

Erg leuke activiteit. Speelse, prachtige landschappen. Rafa is onuitputtelijk in zijn prachtige regio Valencia. De steun aan de TOP, Nicole is heel zorgvuldig voor ons om het opvangpunt te organiseren. Kortom: geweldig team en geweldige activiteit. We zullen vernieuwen op een van hun activiteiten.

Zeer, zeer mooie tour - het Albufera Park is geweldig, we hebben zelfs flamingo's gezien! Aan het eind van de dag, een beetje chillen op het strand, was het een perfecte dag. Bedankt Nicole voor je geweldige hulp en de uitleg. Je was een geweldige gids! :-)

5 * is niet genoeg, misschien zou 15 * genoeg zijn voor een cijfer. GEWELDIGE, EXTRA, geweldige gids Nicole (GROETINGEN). Elke minuut is een groot avontuur, tapas op het strand bereid door Nicole en deze uitzichten, prachtig. 101% van prof. IK RAAD AAN !!!

Een ontzettend leuke trip met enthousiaste gidsen! We komen graag in een ander jaar getijde een keer terug zodat we meer vogels kunnen spotten.

Een aanrader en een perfecte gids. Gaf veel uitleg alsook op de boot