Datums kiezen

QueenstownDagtrips

43 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 3

Andere activiteiten in Queenstown

Wil je alle activiteiten in Queenstown bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Queenstown

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 824 beoordelingen

Spectaculair dagje uit! Zoveel beter met de kleinere groep ook. Onze chauffeur Sam, briljant. Had de meest verbazingwekkende energie, een geweldig gevoel voor humor en meer algemene kennis dan een aflevering van wie miljonair wil worden! Deze reis is een absolute must voor iedereen die Queenstown bezoekt, pittoreske fotostops tijdens de reis waren op zijn zachtst gezegd magisch, en elke overtrof de vorige. Maar zelfs die kunnen je niet voorbereiden op wat komen gaat. Er zijn geen woorden of foto's die je ooit kunnen voorbereiden op 4 Milford Sound. Alles wat ik kan zeggen is dat het zo'n prachtig geschenk voor de ziel is om je echt nederig te voelen in de aanwezigheid van de natuur. Hoogtetochten helemaal!

De Milford Sound-ervaring met Pure Milford was ongelooflijk en ik raad het ten zeerste aan voor anderen die op zoek zijn naar een zorgeloze dagtocht zoals wij. Het ophalen van het hotel was op tijd en onze chauffeur was supervriendelijk, deskundig en gastvrij. We hadden onderweg een paar koffie- en landschapsstops en hij zorgde ervoor dat we van het begin tot het einde goed voor ons werden gezorgd. Het landschap was absoluut onwerkelijk, waarschijnlijk de mooiste die ik ooit in mijn leven heb gezien, en het cruisepersoneel was ook tijdens de reis uiterst behulpzaam. Het is gelukt om dolfijnen en zeehonden te zien, bovenop een paar brutale Keas. Bedankt dat je deze reis zo onvergetelijk hebt gemaakt!

Onze gids was super informatief, hij kende zijn dingen echt. Ook een zeer goede buschauffeur. Milford sound cruise is een must en de hele rit kan zelfs een aparte reis zelf zijn, aangezien het landschap ook adembenemend is. Zal het zeker aanbevelen aan vrienden en familie. Hele dag genoten.