Stockholm
Citycards

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Top 5 attracties om te bezoeken met je Stockholm pas

Tegen een eenmalige vergoeding, geeft de Stockholm pas houders onbeperkt reizen door de charismatische hoofdstad van Zweden, plus kortingen, gratis rondleidingen en gratis toegang tot meer dan 60 attracties! Hier zijn slechts 5 die je zou kunnen bekijken.

 • Museo Vasa

  1. Museo Vasa

  La historia del Vasa, un navío que naufragó a menos de un kilómetro de la costa en su primera travesía, se podría considerar un desastre épico. Pero ¿por qué? ¡Ahora es el museo más popular de Escandinavia!

 • Palacio Real

  2. Palacio Real

  Ondanks de naam is het Koninklijk Paleis niet het enige paleis. Paleis Drottningholm is net zo prachtig, maar je hoeft niet te kiezen. Beide zijn inbegrepen in de prijs van de Stockholm pas!

 • Museo Nobel

  3. Museo Nobel

  Dit inspirerende museum geeft bezoekers de kans om meer over de geschiedenis van de meest prestigieuze prijs ter wereld te leren en de wereld-veranderende ideeën die de prijs wonnen!

 • SkyView

  4. SkyView

  Gebruik je Stockholm pas om SkyView te bezoeken en ga naar de top van 's werelds grootste bolvormige gebouw.Geniet van het uitzicht over de hele stad vanaf deze bezienswaardigheid van Stockholm.

 • Gripsholm kasteel

  5. Gripsholm kasteel

  Bezoek het idyllische Gripsholm kasteel en dompel je onder in 400 jaar Zweedse geschiedenis. Ook wel bekend als het kasteel van Gustav Vasa, biedt deze bezienswaardigheid een prachtig uitzicht op het Mälaren meer.

Plan je bezoek

 • Is het het waard?

  De Stockholm pas kan gekocht worden met een optie die gratis vervoer per metro, bus, trein, tram en een aantal boten bevat. Het biedt ook gratis fiets-, boot-, bus- en wandeltours, dus als je van plan bent om veel van de topattracties van Stockholm te zien, bespaart de pas je veel geld! Luchthaven transfer is niet inbegrepen.

Sitemap Stockholm

Wil je alle activiteiten in Stockholm ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.