El Teide

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap El Teide

Wil je alle activiteiten in El Teide ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over El Teide

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.423 beoordelingen

Samen met mijn vriendin heb ik een hele bijzondere dag beleefd. We werden door Steffi opgehaald bij ons hotel en gingen met een klein groepje richting de Vulkaan. Onderweg werd er veel uitgelegd en hadden we al veel geleerd. Steffi kon ons veel vertellen over de historische en meer recente ontwikkelingen van Tenerife. Met de kabelbaan zijn we omhoog gegaan en daar eerst een wandeling gemaakt naar het Pico uitkijkpunt (en terug). Vervolgens zijn we naar de top gewandeld. We konden regelmatig op adem komen en onze gids hield ons goed in de gaten. Het was fanatisch om het gehele gebied zo te zien en boven de wolken te zijn. Tip: Neem voldoende eten & drinken, zonnebrand en warme kleding mee!

Alles was geweldig. Het was een vlotte rit naar de kabelbaan, wat geweldig was voor de kinderen omdat niemand zich onderweg ziek voelde. Alles wat we onderweg zagen werd zorgvuldig uitgelegd en dat maakte de reis interessanter. Het klimmen werd gedaan op een ritme waardoor iedereen de keuze kon maken, dus over het algemeen een GEWELDIGE ervaring. Bedankt

Ontzettend leuke tour. Wij hadden een Nederlandse begeleider die alles over het eiland kon vertellen. Deze tour hadden wij zeker niet willen missen.

Steffi heeft ons naar boven en zeker ook naar beneden geholpen. Alles goed en duidelijk geregeld.. vooraf en tijdens de trip.

De tour met de jeep was leuk, vooral omdat het een leuke groep was en de chauffeur gewoon geweldig was.