Kies data
Atlanta

Dierentuinen en aquaria

Atlanta Dierentuinen en aquaria: Onze meest aanbevolen

Atlanta: voorrangstickets Georgia Aquarium

1. Atlanta: voorrangstickets Georgia Aquarium

Sla de rij voor de entreekaartjes over bij het grootste aquarium op het westelijk halfrond en breng een dag door met het verkennen van de 7 verschillende aquariumdelen en het interactieve 4D-theater. In het aquarium zijn er verschillende plekken waar je iets kunt eten en drinken. Parkeren wordt bovendien makkelijk gemaakt dankzij de aangelegen parkeergarage. Dankzij een groot venster en de doorzichtige onderwatertunnel maak je van dichtbij kennis met walvishaaien, adelaarsroggen, donkere reuzentandbaarzen en pijlstaartroggen. Laat je vermaken door de vrolijke dolfijnen en leer meer over hun gedrag via ervaren trainers. Maak kennis met het leven in de koudste oceanen ter wereld en zie wilde dieren zoals de wiervis, de witte dolfijn, de reuzenkraak en de Japanse reuzenkrab. Bezoek de charismatische zeeleeuwen van Californië en bekijk één van de grootste, in een aquarium levende riffen ter wereld.

Atlanta: algemeen toegangsbewijs dierentuin Atlanta

2. Atlanta: algemeen toegangsbewijs dierentuin Atlanta

Maak contact met dieren in het wild en bezoek meer dan 1500 dieren met dit ticket voor Zoo Atlanta. Ontdek waarom Zoo Atlanta een van de beste zoölogische operaties in de VS is. Geniet van een dag met het hele gezin terwijl je de panda's ziet, de Afrikaanse savanne bezoekt en interactie hebt met de dieren in de kinderboerderij. Bij aankomst gaat u naar binnen via de Advance Ticket-invoerregel. Bezoek de tweeling, Ya Lun en Xi Lun, in het leefgebied van de reuzenpanda. Ga vervolgens naar een van de grootste uitbreidingen van Zoo Atlanta, de Afrikaanse savanne. Het nieuwe olifantenverblijf is ontworpen met het welzijn van olifanten in gedachten. Zebra's, giraffen en struisvogels leven samen in een omgeving met verschillende soorten. Bekijk een verbeterd leefgebied voor wrattenzwijnen en stokstaartjes. Geniet van Scaly Slimy Spectacular: The Amphibian and Reptile Experience. Verken een nieuw amfibieën- en reptielencomplex met meer dan 70 soorten en 100 individuele dieren. Bekijk meer dan 65 dierenhabitats, waaronder een winderige woestijn, Australische billabong, mangrovemoeras, getijdenkreek Georgia en meer. Neem deel aan een reeks educatieve gesprekken met dierenexperts, waarvan vele de mogelijkheid bieden om dieren te bekijken tijdens hun voedertijd. Bekijk tijdens de natuurpresentaties het natuurlijke gedrag van dieren in dynamische natuurpresentaties. Zie zoogdieren, vogels, reptielen en andere dieren. Breng zeker een bezoek aan de KIDZone en Naked Mole Rat Playgrounds met je kinderen, met volop mogelijkheden om te spelen, klimmen en ontdekken. Koel in de zomer af bij de Splash Fountain. De kinderboerderij, of ook Treetop Trail tegen een extra vergoeding, zijn beide geweldige opties voor meer plezier.

Georgia Aquarium: virtuele tour Ocean Voyager

3. Georgia Aquarium: virtuele tour Ocean Voyager

Ontdek de on-demand virtuele ervaring van de Ocean Voyager. Wees onder de indruk terwijl je deskundige gids je meeneemt door een wereld onder de golven. Duik in de uitgestrekte open oceanen en ontmoet walvishaaien, mantaroggen, een groene zeeschildpad en meer dan 90 soorten zeeleven. Ontspan in het comfort van uw huis terwijl u tientallen soorten in alle soorten en maten tegenkomt. Ontmoet felgekleurde vissen zoals porkfish, grunts en schonere lipvis. Wees gerust in de wetenschap dat uw virtuele rondleiding zal helpen om de uitzonderlijke verzorging van dieren die het Aquarium biedt, te behouden. Nadat je je aankoop hebt voltooid, ontvang je een voucher met een link voor de tour.

Atlanta: verkenningsspel in de binnenstad van Atlanta

4. Atlanta: verkenningsspel in de binnenstad van Atlanta

Verken de hoogtepunten van Downtown Atlanta in dit boeiende telefoonspel. Bekijk een aquarium van 250 miljoen dollar, leer meer over de cultuur van het gebied, bezoek een van de beste arcades en ontbijtrestaurants in de regio en meer. Start het spel in het Georgia Aquarium. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en exacte aanwijzingen op je telefoon leiden je naar de volgende locatie. Het duurt tussen de 1-1,5 uur, maar je moet het in je eigen tempo verkennen: pauzeer het spel en hervat wanneer je wilt vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken. Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in verschillende kleinere groepen die het tegen elkaar opnemen voordat je elkaar ontmoet bij de laatste stop van het spel, het National Center for Civil and Human Rights.

Atlanta: zelfgeleide audiowandeling

5. Atlanta: zelfgeleide audiowandeling

Ervaar Atlanta, Georgia, tijdens een zelfgeleide tour via een app die fungeert als gids, verteller en kaart in één. Deze tour is ontwikkeld door lokale gidsen, creatieve schrijvers en professionele stemartiesten. De wandeltocht begint bij Centennial Olympic Park. Kom meer te weten over de Olympische Spelen van 1996 en de schokkende bomaanslagen die een heel jaar lang onopgelost bleven. Geniet van geanimeerde video's waarmee u kunt visualiseren wat u niet kunt zien, zoals verschillende eeuwen of binnenkamers. Swing door de World of Coca-Cola, de populairste attractie van Atlanta. Ervaar allerlei eigenzinnige tentoonstellingen, kleurrijke weetjes uit de geschiedenis en cola-smaken van over de hele wereld. Stop daarna bij het Georgia Aquarium, het grootste aquarium in de Verenigde Staten. Zie enorme walvishaaien en meer dankzij de 10 miljoen gallon tank van het aquarium. Ga verder naar het centrum en hoor over de grote brand in Atlanta in 1917. Kom meer te weten over de verbazingwekkende brand die maar liefst 10 procent van de stad dakloos maakte. Als je weet waar je moet zoeken, kun je nog steeds bewijs van de brand vinden. Blijf het centrum verkennen en luister naar de entertainmentindustrie van de stad, van Hollywood tot hiphop. Als je het prachtige centrum van Atlanta in vogelvlucht wilt zien, spring dan aan boord van het SkyView Atlanta-reuzenrad. Passeer het APEX Museum, gewijd aan de zwarte geschiedenis in Atlanta. Draai vervolgens de klok terug naar een tijd vóór de Civil Rights Movement, toen de helft van de bevolking van Atlanta niet mocht stemmen. Stap het Martin Luther King Jr. Historical District binnen en loop naar zijn geboorteplaats, Auburn Ave. Luister naar het hele verhaal van King, van zijn beginjaren tot zijn studies in de bediening en, ten slotte, zijn wereldveranderende activisme. Stop bij de World Peace Rose Garden en een standbeeld van Mahatma Gandhi. Leer Gandhi's belang voor King en de Civil Rights Movement als geheel. Loop vervolgens naar de International Civil Rights Walk of Fame. Hoor over de schokkende moord op King en zijn blijvende erfenis. Bezoek ten slotte het King Centre, hoor over Coretta Scott King en sluit je tour af in het huis van King's geboorte.

Georgia Aquarium at Home: Cold Water Quest virtuele tour

6. Georgia Aquarium at Home: Cold Water Quest virtuele tour

Geniet thuis van het Georgia Aquarium volgens uw eigen schema. Van pinguïns tot zeeotters tot beluga-walvissen, de dieren van Cold-Water Quest nodigen je uit om de koudste uithoeken van onze planeet te verkennen. Sluit je aan bij je deskundige gids op een Cold Water Quest. Bekijk in deze galerij dieren die leven van de meest noordelijke delen van de aarde tot enkele van de meest zuidelijke. Ontvang een voucher met een link nadat je je aankoop hebt voltooid, om je on-demand te registreren voor de "Cold Water Quest"-tour.

Georgia Aquarium: River Scout virtuele tour

7. Georgia Aquarium: River Scout virtuele tour

Ontdek de exposities van het Georgia Aquarium terwijl je een virtuele tour vanuit huis maakt. Bekijk wezens uit verschillende rivierhabitats die zich in het aquarium bevinden, waaronder soorten uit Azië, Afrika en Zuid-Amerika, evenals lokale soorten die te vinden zijn in de staat Georgia. Deze virtuele "River Scout"-tour biedt dieren in rivieren en meren, waaronder alligators, brekende schildpadden, boogschuttervissen en Aziatische kleinklauwotters. Ontdek thema-omgevingen vol watervallen, blokkades en een simulatie van een meanderende Noord-Amerikaanse rivier die over je hoofd stroomt. Ga op een virtuele reis naar rivieren en meren over de hele wereld en leer over de grote diversiteit aan dieren van elk leefgebied. Geniet van de exposities van het Georgia Aquarium zonder het comfort van je eigen huis te verlaten.

Veelgestelde vragen over Dierentuinen en aquaria in Atlanta

Welke andere activiteiten dan Dierentuinen en aquaria zijn de moeite waard in Atlanta?

Welke Dierentuinen en aquaria in Atlanta nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Atlanta

Wil je alle activiteiten in Atlanta ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.