Datums kiezen

San Carlos de BarilocheTours

San Carlos de Bariloche Tours: onze aanbevelingen

Lake Excursion naar Victoria Island en Arrayanes Forest

1. Lake Excursion naar Victoria Island en Arrayanes Forest

Begin het eerste deel van de tour op het schiereiland Quetrihue, waar je het Arrayanes Forst zult bezoeken. Na een korte wandeling arriveert u bij Bosque de Arrayanes, waar u 45 minuten blijft en het bos oversteekt op een pad van 800 meter lang. Dit deel van de reis culmineert in de mythische hut die dienst doet als theehuis. Ga vanaf daar aan boord van de catamaran en hervat je tour terwijl je naar Bahía Anchorena gaat. Na enkele minuten varen komt de catamaran aan in Puerto Anchorena. Zodra u van de boot bent, begint u aan uw rondreis over het eiland. Onder de mogelijke activiteiten kunt u de historische route nemen, een wandeling van 1 uur waar u toegang krijgt tot informatie over de geschiedenis van het eiland en zijn flora en fauna. De andere optie is om naar Piedras Blancas te trekken op een route van 8 km. U kunt ook een bezoek brengen aan Toro Beach, waar u grotschilderingen kunt zien, of het recreatiegebied waar u een pauze kunt nemen en zelfs kunt lunchen. Opgemerkt moet worden dat het eiland een snoepkraam heeft, waar passagiers de mogelijkheid hebben om te lunchen of een hapje te eten.

Bariloche: rondrit naar 7 Meren en San Martin de Los Andes

2. Bariloche: rondrit naar 7 Meren en San Martin de Los Andes

Ga op dagtocht over de beroemde Weg van de Zeven Meren vanuit San Carlos de Bariloche. Geniet van het ongeëvenaarde uitzicht op het landschap. Bezoek het bergdorp Villa La Angostura, gekenmerkt door zijn gestileerde, houten Alpen-architectuur.  Een paar kilometer verderop begint de Weg van de Zeven Meren, die de prachtige meren Correntoso, Espejo, Escondido, Villarino, Falkner, Hermoso en Machonico passeert. Elk meer biedt een uniek landschap en is omringd door eeuwenoude loofbossen. Hier kun je je vergapen aan ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid. Eenmaal aangekomen in San Martin de Los Andes, gelegen aan de oever van het Lacarmeer, kun je de omgeving in je eigen tempo verkennen. Uiteindelijk wordt je weer teruggebracht naar je hotel in Bariloche.

Bariloche: Cerro Otto-kabelbaan

3. Bariloche: Cerro Otto-kabelbaan

Zie het hele jaar door prachtige natuurlijke bezienswaardigheden, elk seizoen met zijn eigen charme. De kabelbaan stijgt naar de top op 1405 meter boven de zeespiegel, je kunt de ongelooflijke panorama's zien vanaf elk van de 42 panoramische gondels, met een capaciteit van elk 4 personen. Eenmaal boven kunt u genieten van een maaltijd en een warme drank in de Rotating Cafetaria, uniek voor Zuid-Amerika, waar u door grote ramen het hele landschap kunt bewonderen terwijl u geniet van een uitstekende regionale keuken. Het heeft ook een kunstgalerie met de exacte levensgrote afgietsels van de belangrijkste werken van Michelangelo Buonarroti: De David, De Mozes en La Piedad. Bezoek de kleine bioscoop en discotheek Otto House Music. Op het buitenterrein kunt u genieten van sneeuwschoenwandelingen door het bos, glijbanen met sleeën in de winter of springkussens gedurende de rest van het jaar.

Bariloche: Circuito Chico met optionele Cerro Catedral

4. Bariloche: Circuito Chico met optionele Cerro Catedral

De reis begint met ophaalservice van je hotel in het centrum van San Carlos  de  Bariloche  en begint vervolgens aan een sightseeingtour langs de hoogtepunten van de stad. Bezoek enkele van de meest iconische bezienswaardigheden die San Carlos  de  Bariloche  te bieden heeft en kom van je lokale gids meer te weten over deze levendige stad. Reis vervolgens langs de rand van het prachtige  Nahuel  Huapi -meer,  één  van de mooiste plekken in Patagonië. Bewonder het prachtige uitzicht op het diepblauwe water en het contrast met het ruige bergachtige gebied eromheen. Je gaat verder langs  Bustillo  Avenue, voor een panoramisch uitzicht over het  eiland  Huemul en  Playa  Bonita. Je komt aan in  het dorp Llao Llao aan de oever van het meer van Moreno, te midden van schilderachtige glooiende groene landschappen. Bezoek het traditionele  Llao Llao  Hotel, dat het dorp in de jaren negentig heeft gesticht, en bekijk de uitgestrekte natuurlijke scènes eromheen. Ga vervolgens naar Sint-Edwardkapel om de schilderachtige houten architectuur te bekijken voordat je  naar  de uitloper van  Cerro  Campanario reist. Maak een optionele rit met de kabelbaan naar de top om het 'achtste beste uitzicht ter wereld' van National Geographic te bewonderen, voordat je terugkeert naar  Bariloche.

Bariloche: Puerto Blest en Los Cantaros-waterval

5. Bariloche: Puerto Blest en Los Cantaros-waterval

Kies ervoor om elkaar te ontmoeten in de haven van Pañuelo, of om opgehaald te worden en naar daar te rijden. Nadat u bent vertrokken vanuit de haven van Pañuelo, vaart u een uur langs Blest Branch, de belangrijkste zijtak van het Nahuel Huapi-meer. Ga langs het eiland Centinela waar de overblijfselen van Perito Moreno zijn begraven. Bewonder de Los Cantaros-waterval.   Stap daarna uit en wandel over een houten pad diep begraven in de weelderige vegetatie van het 'Valdivische regenwoud'. Aankomst bij het Los Cantaros-meer, waar u een 1500 jaar oude lariksboom kunt bewonderen Keer terug naar de boot en vaar 5 minuten naar Blest Port Bezoek de baai en de Frias-rivier, beroemd om zijn smaragdgroene wateren die afkomstig zijn van de gletsjers van de berg Tronador.

Cruce Andino: San Carlos de Bariloche naar Puerto Varas

6. Cruce Andino: San Carlos de Bariloche naar Puerto Varas

Het is een schilderachtige en toeristische route die de steden Puerto Varas in Chili en San Carlos de Bariloche in Argentinië met elkaar verbindt via de Andes, een bergketen die door Zuid-Amerika loopt. Met deze reis kunnen reizigers de meren en bergen van Patagonië verkennen terwijl ze de grens tussen Chili en Argentinië oversteken. Hoogtepunten: 1- Navigatie per boot: reizigers steken 3 meren over; 2 Argentijnse meren en 1 Chileens meer. Het Nahuel Huapi-meer, het Frias-meer en het Todos los Santos-meer. 2- Busrit: elk meer is verbonden door 4 routes over land, schilderachtige routes die door plaatsen van natuurlijk belang lopen, zoals bossen en watervallen. De volgende punten zijn met de bus verbonden: Bariloche-Puerto Pañuelo, Puerto Blest-Puerto Alegre, Puerto Frías-Peulla en Petrohué-Puerto Varas. Gedurende de hele reis geniet je van panoramische uitzichten, regenwoud en de kans om de natuur, gastronomie en lokale cultuur aan beide kanten van de grens te verkennen. Kom en beleef de ervaring, we wachten op je! Reisplan 08:00 uur - Reis over land van Bariloche naar de haven van Pañuelo 10:00 uur - Vaar van de haven van Pañuelo naar Blest aan het Nahuel Huapi-meer 11:00 uur - Vaar van Blest naar de haven van Frías aan het Frías-meer 12:00 uur - Reis over land van Frías Port naar Peulla 14:00 uur - Vrije tijd in Peulla voor lunch 15.30 uur - Vaar van Peulla naar Petrohue aan het Todos los Santos-meer 17.30 uur - Reis over land van Petrohue naar Puerto Varas 20:00 uur - Aankomst in Puerto Varas

Cruce Andino: Puerto Varas naar San Carlos de Bariloche

7. Cruce Andino: Puerto Varas naar San Carlos de Bariloche

Het is een schilderachtige en toeristische route die de steden Puerto Varas in Chili en San Carlos de Bariloche in Argentinië met elkaar verbindt via de Andes, een bergketen die door Zuid-Amerika loopt. Met deze reis kunnen reizigers de meren en bergen van Patagonië verkennen terwijl ze de grens tussen Chili en Argentinië oversteken. Hoogtepunten: 1- Navigatie per boot: reizigers steken 3 meren over; 2 Argentijnse meren en 1 Chileens meer. Het Nahuel Huapi-meer, het Frias-meer en het Todos los Santos-meer. 2- Busrit: elk meer is verbonden door 4 routes over land, schilderachtige routes die door plaatsen van natuurlijk belang lopen, zoals bossen en watervallen. De volgende punten zijn met de bus verbonden: Bariloche-Puerto Pañuelo, Puerto Blest-Puerto Alegre, Puerto Frías-Peulla en Petrohué-Puerto Varas. Gedurende de hele reis geniet je van panoramische uitzichten, regenwoud en de kans om de natuur, gastronomie en lokale cultuur aan beide kanten van de grens te verkennen. Kom en beleef de ervaring, we wachten op je! Reisplan 08:00 uur - Reis over land van Puerto Varas naar Petrohue 10.30 uur - Vaar van Petrohue naar Peulla aan het Todos los Santos-meer 12:30 uur - Vrije tijd in Peulla voor lunch 15:00 uur - Reis over land van Peulla naar de haven van Frías 17:00 uur - Vaar van de haven van Frías naar Blest aan het meer van Frías 19:00 uur - Vaar van de haven van Blest naar de haven van Pañuelo aan het meer Nahuel Huapi 19:00 uur - Reis over land van de haven van Pañuelo naar San Carlos de Bariloche 20:00 uur - Aankomst in San Carlos de Bariloche

Vanuit Bariloche: Cerro Tronador in Pategonië

8. Vanuit Bariloche: Cerro Tronador in Pategonië

Tijdens deze dagexcursie zie je adembenemende bezienswaardigheden van het Nationaal park Nahuel Huapi. Bezoek meren, stranden, bergen en watervallen en bewonder de hoogste berg in Patagonië. De 3,478 meter hoge Tronador-berg vormt een natuurlijke grens tussen Chili en Argentinië. Vanaf het uitkijkpunt zie je de ongelooflijke gletsjer die de Manso-rivier voedt. Bewonder de Ventisquero Negro (zwarte gletsjer) bestaande uit gigantische bruin-grijze blokken gevormd door lawines van ijs en modder. Bezoek La Garganta del Diablo (de keel van de duivel), een waterval gemaakt van gesmolten ijs, omringd door hoge kliffen, en zie de Saltillo de las Nalcas, een verborgen waterval midden in het bos. De naam van deze berg, Tronador, komt van de donderende geluiden die worden gemaakt door de massieve ijsblokken wanneer de gletsjer afbreekt.

Bariloche: Circuito Chico

9. Bariloche: Circuito Chico

Deze cirkelvormige route is een populaire tocht in Bariloche; hij begint in de stad en gaat via het Nahuel Huapi-meer en Playa Bonita. Vanaf Playa Bonita kun je het eiland Huemul zien. Bij de voet van Cerro Campanario is een stoeltjeslift die mensen naar de top brengt (1.050 meter). Kies je voor deze optionele rit naar de top dan kun je enkele van de meest spectaculaire uitzichten van het gebied bewonderen. De rondtocht gaat verder over het schiereiland San Pedro, naar het gebied Llao Llao. Bewonder de Sint Eduardus-kapel, een architectonische juweel, en ga dan naar Puero Scarf op het Nahuel Hapi-meer, vertrekpunt van zeil-excursies over het meer. In het zuiden zie je indrukwekkende uitzichten op het Llao Llao Hotel, omlijst door Chapel Hill en Cerro Lopez. Bij Panorama Point kun je genieten van prachtige uitzichten op het schiereiland Llao Llao en de omliggende meren. Dan neem je de brug over het Moreno-meer dat het meer verbindt met het schiereiland Llao Llao, en volg je de route rond Laguna El Treboll, alvorens terug te keren naar de stad Bariloche.

Bariloche: Cerro Tronador

10. Bariloche: Cerro Tronador

Cerro Tronador is de hoogste berg in het Nationaal Park Nahuel Huapi met drie punten op de top: een Chileense, een internationale en een Argentijnse. Om vanuit San Carlos de Bariloche bij de basis te komen, is het noodzakelijk om de nationale route # 258 richting El Bolsón te nemen en vervolgens, om bij het zuidelijke deel van het meer van Mascardi te komen, de route # 254 naar rechts te nemen tot aan Pampa Linda , een klein dorp met een hostel met restaurant, camping, parkwachter en een deel van de Gendarmería Nacional. Vanaf hier ziet u verschillende paden voor tochten te voet of te paard waarmee u plaatsen van buitengewone schoonheid kunt ontdekken. U kunt bijvoorbeeld de Manso-gletsjer of de sneeuwjacht Negro bewonderen, die samen de Manso Superior-rivier vormen die na een reis door de Vallei van de Vuriloches eindigt in het meer van Mascardi. U kunt ook naar de berghut Otto Meiling gaan, op 2000 meter hoogte, vanwaar de klim naar de toppen van de Tronador begint (alleen voor experts). Tronador is 3450 meter hoog en dankt zijn naam aan het indrukwekkende geluid dat wordt gemaakt door grote detachementen ijs. Verken de omgeving tijdens deze tour met vervoer heen en terug.

18 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 2

Echte mustsees

Veelgestelde vragen over Tours in San Carlos de Bariloche

Welke andere activiteiten dan Tours zijn de moeite waard in San Carlos de Bariloche?

Andere onmisbare dingen om te doen in San Carlos de Bariloche:

Andere activiteiten in San Carlos de Bariloche

Wil je alle activiteiten in San Carlos de Bariloche bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over San Carlos de Bariloche

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 48 beoordelingen

Was een prachtige trekking onder leiding van Hans. Veel persoonlijke aandacht en informatie over het park, de ecologie en de vulkanische bijzonderheden.

Was indrukwekkend. Wel veel in de bus maar dé uitkijkpunten waren mooi!