Watervallen van de Iguaçu
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Watervallen van de Iguaçu Tours: Onze meest aanbevolen

Iguazu: Gran Aventura-boottocht en Argentijnse watervallen

1. Iguazu: Gran Aventura-boottocht en Argentijnse watervallen

Je avontuur bij Gran Aventura begint als je wordt opgehaald bij je hotel. Dan ga je naar Iguazu Nationaal Park. Je gaat aan boord van de boot en vaart tot dicht bij de krachtig neerslaande waterval. Je voelt de adrenaline door je lijf gieren terwijl je deze indrukwekkende waterval bewondert. Wees niet bang om af en toe nat te worden! Na de enerverende boottocht verken je de rest van de dag de adembenemende jungle rond om de waterval. Eerst maak je een spannende rit in een 4x4 door het park terwijl je gids je informatie geeft over het park, de waterval, de flora en fauna van de regio en meer. Daarna maak je een wandeling door het park, dat 3 belangrijke routes kent – Superieur, Inferieur en de Duivelskeel. Ontdek de natuurwonderen van het park op elk van de paden door een rit te maken met de handige ecologische trein van het park, die inbegrepen is bij de toegangsprijs.

...
Puerto Iguazú: dagtrip Argentijnse kant Watervallen Iguaçu

2. Puerto Iguazú: dagtrip Argentijnse kant Watervallen Iguaçu

Begin de dag met een transfer van hotels in het centrum van Puerto Iguazú naar het Nationaal park Iguazú. Je gids geeft je informatie over het park, de watervallen, flora en fauna van het gebied, zodat je bij een bezoek aan het park geen enkele attractie mist. Je beleeft een volledige dag om de mooiste watervallen ter wereld te verkennen. Het park heeft drie hoofdpaden, de superieure, inferieure en de keel van de duivel of Garganta Del Diablo. Verken alle paden met de handige ecologische trein, die bij de toegangsprijs is inbegrepen. Bekijk de enorme hoeveelheid watervallen en ervaar hun kracht en schoonheid van dichtbij. Voor de avonturiers kun je wandelen over het Macuco-pad, een voetgangers- en zelfgeleide route die de jungle binnengaat en je naar het territorium van de Caí-apen brengt, waar je een hechte ontmoeting met deze expressieve, rusteloze en zeer nieuwsgierige dieren kunt ervaren. Zie de Arrechea-sprong, een 23-meter hoge waterval in de Arrechea-stroomhoed die een natuurlijke stapel transparant water vormt.

...
Iguaçu-watervallen: helikoptervlucht

3. Iguaçu-watervallen: helikoptervlucht

Heb je er ooit aan gedacht om de Iguaçu-watervallen, een van de mooiste landschappen ter wereld, te zien vanuit een vogelperspectief? Kijk uit naar een uniek moment in je helikoptervlucht over de spectaculaire watervallen. Maak unieke foto's van de prachtige natuurlijke landschappen onder je. Dit gebied wordt beschouwd als een natuurlijk erfgoed van de mensheid en een van de New7Wonders of Nature en is een echt paradijs voor natuurliefhebbers. Met de vlucht kun je een idee krijgen van de grootte van dit landschap. Geniet van pure emotie terwijl je naar de watervallen kijkt vanuit het beste perspectief dat je je kunt voorstellen.

...
Puerto Iguazu: Jungle Horseback Ride with Guaraní Community

4. Puerto Iguazu: Jungle Horseback Ride with Guaraní Community

Met deze tour verken je de landelijke delen van Iguazú te paard. Bezoek daarna de Guaraní-gemeenschap en maak een wandeling van 30 minuten door de jungle om de inheemse flora, fauna, inheemse vallen, medicinale planten en gigantische varens te bewonderen. Deze tour is inclusief transfers, toegangsprijzen en een communitygids. Het vertrekschema moet worden georganiseerd met de lokale operator. Het paardrijcircuit is geschikt voor beginners of mensen met ervaring - de gids zal u altijd helpen. Deze prachtige regio biedt bezoekers geweldige mogelijkheden om vogels en dieren in het wild te bekijken. Tijdens de tour hoor je ook muziek gezongen door een koor van Guaraní-kinderen en bewonder je lokale ambachten.

...
Vanuit Puerto Iguazú: Watervallen van de Iguaçu van 2 kanten

5. Vanuit Puerto Iguazú: Watervallen van de Iguaçu van 2 kanten

Houd je camera alvast in de aanslag en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring. Je gaat namelijk de Watervallen van de Iguaçu, 200.000 jaar oud, twee keer verkennen: aan de Argentijnse én aan de Braziliaanse kant. De watervallen liggen op de grens tussen Argentinië, Brazilië en Paraguay en staan er om bekend ruim 400.000 liter water per seconde op de rotsen beneden neer te storten. Op de ochtend van je excursie word je opgehaald bij je hotel en naar het nationale park gereden. Je hebt een dag om de watervallen goed te leren kennen: kom meer te weten over hun geschiedenis en droom weg bij de schitterende vergezichten. Ga op verkenning uit op de 3 niveaus van het park en bekijk de watervallen vanuit verschillende gezichtspunten. Het onderste pad leidt naar de voet van de watervallen, waar door het intense kletteren van het water een dikke mist hangt. Het bovenste pad brengt je naar een ongelooflijk panoramisch uitzicht op de watervallen vanaf een uitgebreide loopbrug - een onvergetelijke ervaring. Je wordt tijdens de hele excursie begeleid door een gids, maar je hebt ook veel vrije tijd om foto's te maken, de natuur in je op te nemen en de watervallen in je eigen tempo te verkennen. Aan het eind van de excursie word je teruggebracht naar je hotel.

...
Vanuit Foz do Iguaçu: watervallen Brazilië en Argentinië

6. Vanuit Foz do Iguaçu: watervallen Brazilië en Argentinië

Begin je dagexcursie met een rit naar de grens tussen Brazilië en Argentinië. Ga verder naar Puerto Iguaçu en een lokale bakkerij voor Argentijnse empanadas. nationaal park Iguazú biedt vele manieren om de watervallen te bekijken! Het pad 'Garganta do Diabo' (keel van de duivel) omvat een brug van 1100 meter boven de Iguaçu-rivier. De Upper Trail is een bijzonder mooie route. De Lower Trail brengt je dichtbij de watervallen. Neem een pauze voor de lunch (op eigen kosten) en ga vervolgens naar de kant van Brazilië. Pauzeer bij het bezoekerscentrum voordat je aan een wandeltocht begint. Je bewondert het panoramische uitzicht over de meeste van de 275 watervallen. Een brug biedt uitzicht op de 'Garganta do Diabo'. Neem de lift naar een ander uitkijkpunt of loop het korte pad naar de top.

...
Puerto Iguazu: Full Moon Experience bij Iguazu Falls

7. Puerto Iguazu: Full Moon Experience bij Iguazu Falls

Dit epische volle maanavontuur, plaatselijk bekend als de Paseo de Luna Llena, biedt de unieke kans om 's nachts het Iguazu National Park te bezoeken. De ervaring begint met het ophalen van ons hotel en gaat vervolgens naar het park om in te checken en een kort inleidend gesprek van de gids. Neem plaats op de Ecologische Trein van de Jungle en glijd rustig door de weelderige jungle-landschappen naar het Gargantuan Station. Vanaf hier kunt u genieten van een fascinerende wandeling naar het balkon van Garganta del Diablo en 's nachts genieten van de verscheidenheid aan bezienswaardigheden en geluiden van de jungle. Kom aan bij het uitkijkpunt en sta meteen versteld van de spectaculaire Devil's Throat-val. Een van 's werelds beroemdste watervallen, de Devil's Throat glinstert onder de gloed van de volle maan en biedt een werkelijk magisch uitzicht. Breng wat tijd door met het bewonderen van de sterren die in het water worden weerspiegeld en waardeer de indrukwekkende schoonheid van de natuur. Aan het einde van een onvergetelijke ervaring neemt u de trein terug naar het startpunt, klaar om naar uw hotel te worden gebracht.

...
Puerto Iguazu: boottocht Iguazu-watervallen en Gran Aventura

8. Puerto Iguazu: boottocht Iguazu-watervallen en Gran Aventura

Ervaar de kracht van meer dan 200 watervallen aan de Argentijnse kant van het Iguazu National Park. Samen met de Braziliaanse kant vormen deze watervallen een van de nieuwe 7 natuurwonderen en een van de grootste watervalsystemen ter wereld. Je begint je tour aan de Argentijnse kant van het park in het bezoekerscentrum, vanwaar je naar het treinstation gaat om aan boord te gaan van een treinrit van 10 minuten naar de Devil's Throat, de grootste waterstroom van het hele complex. Bij uw aankomst gaat u verder naar een loopbrug van 1 kilometer boven de rivier om een prachtig uitzicht op het kalme water te observeren voordat de furieuze watervallen beginnen. Je tweede avontuur begint met de Gran Adventure Tour, waarin je een mix krijgt van het navigeren op de rivier, evenals een mooie junglesafari. Je gaat aan boord van een 4x4-voertuig door de jungle en verkent de lokale fauna en flora met live commentaar. Je volgende stop is naar Porto Macuco, waar de vlotterboten op je wachten. Nadat je je jas hebt aangetrokken, navigeer je ongeveer 12 kilometer over de Iguazu-rivier, terwijl je de canyons bekijkt en de stroming observeert met een snelheid waarmee je van de landschappen kunt genieten en foto's kunt maken. Je passeert de Devil's Throat en Three Musketeers Falls terwijl je de rotsen, dieren, blauwe lucht, regenbogen en water observeert. De boot zal dichtbij genoeg komen zodat iedereen kan genieten van een korte duik in het verfrissende water, dat ongetwijfeld onbeschrijfelijke emoties zal oproepen. Tegen het einde van je tour is je laatste stop op het eiland San Martin.

...
Iguazú-bosavontuur van een halve dag

9. Iguazú-bosavontuur van een halve dag

Dit 4 uur durende Iguazu-bosavontuur biedt een verscheidenheid aan activiteiten in de Selva Misionera, een van de mooiste locaties van Argentinië. Het ligt aan de rivier de Parana, op een klein eindje rijden van de stad Iguazu. Rappel door canyons-stenen, omringd door watervallen en weelderig groen. Daal af naar een platform, met een hooggekwalificeerde instructeur, voor een duik in een natuurlijk zwembad. Trek over smalle paden bedekt met gevallen bladeren, begeleid door de tjilpende vogels van het bos. Voel je alsof je half mens en half vogel bent terwijl je tussen de toppen van de hoge bomen van het bos beweegt. Schuif van boom naar boom, hangend aan een harnas. De totale afstand is 800 meter, verdeeld in 3 etappes.

...

Sitemap Watervallen van de Iguaçu

Wil je alle activiteiten in Watervallen van de Iguaçu ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Watervallen van de Iguaçu

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 275 beoordelingen

Het is absoluut prachtig en opnieuw waren de watervallen pas halverwege hun maximale capaciteit. Adrian, uitstekende gids, gepassioneerd en liefhebber van de watervallen, hij gaf ons veel informatie. Het is een lange dag om te wandelen, maar het landschap is zo veranderlijk en mooi dat het de moeite waard is. Onze gids gaf ons duidelijke aanwijzingen waardoor we de watervallen gemakkelijk in ons eigen tempo konden bezoeken en onze groep gemakkelijk bij elke halte konden vinden.

Ga zelf op pad. In Argentinië is het lege pad zeer de moeite waard. Ptachtige doorkijkjes en watervallen va heel dichtbij. Ook de Braziliaanse kant biedt een prachtig zicht op het geheel.

Een onmisbare ervaring. De beste optie om de watervallen en al zijn omgeving te kennen. De zeer veilige vlucht. Ik zou het zeker nog een keer doen

Ik heb beide tours gedaan met onze gids Adrian, Argentinië. u. brasil. Kant, met ophalen van het hotel, beide absoluut een aanrader.

Dank je wel, het is een leuke aandacht van de gids geweest, uitstekende stiptheid en erg aardig