Gerona
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Gerona

Wil je alle activiteiten in Gerona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gerona

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 319 beoordelingen

Het was een hele leuke trip. De catamaran was op tijd en er was genoeg plek om te zitten of liggen. Tijdens het varen had je een prachtig uitzicht over de kust. Na ongeveer 1,5 uur stop je in een baai. Daar blijf je ongeveer twee uur liggen. Je kan dan zwemmen in de zee en er wordt gebarbecued. Het eten was heerlijk en geen lange wachttijden. Vervolgens vaar je via de zee weer terug om te zeilen. Helaas brak er bij onze catamaran iets af van het zeil waardoor we helaas niet konden zeilen. Verder echt een top uitje! Aanrader.

Mooie trip met lekker en genoeg eten(ook voor grote eters). Bemanning was erg aardig en vertelde netjes hoe de trip ging verlopen. Het enige minpuntje was dat het erg druk was, waardoor je geen perfecte plek had om te zitten als je niet als eerste was. Roses is s'ochtends de 2e stop en was er dus om 9:30 en niet om 9:00. Bij de 1e stop hadden de mensen de beste plekken al ingenomen. Zwemmen was ook erg leuk tussen de rotsen.

Goed verzorgde boottocht! Ontzettend aardig personeel, ook erg spontaan. Voldoende keuze in drankjes en ook erg betaalbaar. Bbq was netjes en voldoende. Leuke plekken gezien en heerlijk gevaren op een geweldige boot. Aanrader om wel zelf snorkelspul mee te nemen, ze hebben alleen kleine duikbrillen.

Erg leuke boot trip Jammer dat het snorkelen (zwemmen) zo kort was kleine 20 min Verder veel varen ook mooi maar voor de kids was het zwemmen natuurlijk het mooiste

We vertrokken 35 (!) minuten te laat, zonder enige uitleg of excuus. Daarna werd het toch nog gezellig. Gesnorkeld, goeie barbequelunch en lekkere drankjes.