Datums kiezen

LondenTours

Londen Tours: onze aanbevelingen

Londen: rondleiding National Gallery vóór sluitingstijd met kunstworkshop

1. Londen: rondleiding National Gallery vóór sluitingstijd met kunstworkshop

Ontdek de Londense National Gallery tijdens een rondleiding vóór sluitingstijd en een reis door de kunstgeschiedenis terwijl je een van de meest indrukwekkende kunstcollecties ter wereld verkent. Ontdek de betekenis achter de meesterwerken met je historicusgids en schets je eigen creaties in de galerij. Ontmoet je gids in de National Gallery en begin aan een rondleiding voor je groep alleen . Dwaal door de enorme zalen zonder de gebruikelijke drukte en bewonder beroemde kunstwerken die de evolutie van kunst door de geschiedenis heen laten zien. Ontdek de diepere betekenis van de schilderijen met gedetailleerde uitleg van uw kunsthistorische gids. Neem vervolgens deel aan een exclusieve schetsworkshop in de lege galerij. Leer de basisprincipes van schetsen en perspectief van je gids en laat de omringende kunstwerken je creativiteit voeden. Maak je eigen unieke souvenir om mee naar huis te nemen na je unieke ervaring op deze iconische locatie. GetYourGuide werkt samen met de National Gallery in Londen om je een werkelijk unieke ervaring met een van de grootste kunstcollecties ter wereld. Bekijk wereldberoemde schilderijen tijdens een exclusieve rondleiding vóór sluitingstijd en breng je eigen ideeën tot leven met een schetsworkshop.

London: Caraïbisch-Brits gebraad met originele smaak

2. London: Caraïbisch-Brits gebraad met originele smaak

Geniet van een overheerlijk 2-gangen Brits braadstuk in Caribische stijl met een van de oprichters van Original Flava. Kijk hoe Craig of Shaun hun speciale jerk-marinade maken terwijl ze de geschiedenis achter dit fusiongerecht uitleggen Kom aan bij de Original Flava Residency in het hart van Brixton en ontmoet uw gastheer, Craig of Shaun van Original Flava. Bekijk vervolgens een live demonstratie over het bereiden van hun iconische jerk-marinade en breng je ingrediënten op smaak voor het Caribisch-Britse gebraad. Terwijl je naar de demonstratie kijkt, duik je in de geschiedenis achter deze fusionkeuken. Ontdek hoe de Caribisch-Britse keuken is geëvolueerd en hoe deze culturen zijn samengesmolten en elkaar hebben beïnvloed. Na de live demonstratie strijkt u neer voor een overheerlijk tweegangendiner. Geniet van uw Caribisch-Britse braaddiner en geniet van geliefde elementen uit beide culturen, van Yorkshire pudding tot gemarineerde kip, samen met bruine stoofkip, geroosterd lamsvlees, gebakken knoedels, jus, gebakken aardappelen en meer. Er is ook een vleesloze optie voor vegetarische gasten en veganistische gasten. Geniet van de warme sfeer in de kamer terwijl je verhalen deelt met je gastheer en andere fijnproevers. Neem aan het einde van je ervaring een pot geroosterde marinade mee naar huis, een nieuw begrip van de Caribisch-Britse keuken en een paar tips om je thuiskoken te verrijken. De in Zuid-Londen geboren en wonende broers Craig en Shaun brengen hun liefde voor Caribisch eten naar een mainstream publiek via sociale media en kookboeken. Sluit je aan bij Original Flava voor een exclusieve culturele ervaring in Londen en ontdek het beste van zowel de Britse als de Caribische keuken.

Vanuit Londen: rondleiding Harry Potter Warner Bros Studio

3. Vanuit Londen: rondleiding Harry Potter Warner Bros Studio

Perfect voor mensen met een zwak voor Harry Potter: een Warner Bros. Studio Tour in London is een unieke mogelijkheid om de magie van de beroemde Harry Potter-films, de meest succesvolle filmserie aller tijden, te ontdekken. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek een enorme collectie aan fantastische decors, kostuums en rekwisieten. Je hoort een aantal streng bewaarde geheimen, waaronder feiten over de special effects en animatronics die de Harry Potter-films wereldwijd zo populair hebben gemaakt. Loop over de beroemde kinderkopjes van de Wegisweg, en zie de etalages van de Toverstafwinkel van Olivanders, Klieder & Vlek en de Tovertweelings Topfopshop. Zie iconische rekwisieten uit de films, waaronder Harry’s Nimbus 2000 en de motorfiets van Hagrid. Ontdek ook andere memorabele decors uit de films, waaronder de gemeenschappelijke ruimte van Griffoendor, de jongensslaapzaal, de hut van Hagrid en het toverdrank-klaslokaal. Neem een kijkje bij Platform 9¾ en maak een ritje in de Zweinsteinexpres! Beleef de magie van Harry's reizen naar Zweinstein opnieuw door met een bagagekar te poseren vlak voordat die door de muur verdwijnt en wandel door de treinwagon. Kom te weten hoe de iconische treinscènes zijn gefilmd, en doorzoek de bagage van je favoriete personage! Maak je Zweinsteinexpres-avontuur compleet met een bezoek aan een souvenirwinkel die helemaal in het teken staat van de trein, en vind er veel leuke dingen die zijn geïnspireerd op je favoriete Potter-films. Voor het eerst ooit, kun je nu ook naar de set van Goudgrijp. Loop door de tovenaarsbank van Goudgrijp, de Van Detta-kluis, een galerij met kobolden en nog veel meer. Bewonder de imposante marmeren zuilen en ontdek de kostuums en protheses van Bogrod, Grijphaak en vele andere Golbin-bankiers. Betreed vervolgens de diepten van de kluis van Detta-Zwarts waar de schatten van Bellatrix worden bewaard en omring jezelf met schatten. Laat je 4 uur lang betoveren door de magie van de Harry Potter-studio. Als gevolg van de verkeersdrukte tijdens drukkere tijden kan het bezoek iets korter zijn, maar je zult minimaal 4 uur in de studio doorbrengen. Inclusief de busreis is de totale duur van de activiteit 7 tot 7,5 uur, afhankelijk van de verkeersdrukte en toegangstijden. Ontdek Zweinstein - 2 mei t/m 4 september 2023: Voor het eerst sinds de opnames van de film sieren meer dan 400 zwevende kaarsen het betoverde plafond van de Grote Zaal, en krijg je als bezoeker de kans om de set binnen te stappen zoals de cast dat ook deed tijdens het filmen van Harry Potter en de Steen der Wijzen.

London: Warner Bros Studio-tour met vervoer

4. London: Warner Bros Studio-tour met vervoer

Geniet van een tovenaarsavontuur in de studio van Harry Potter en Warner Brothers. Stap in de bus in het centrum van Londen en reis naar het thuis van de Vuurflitsen, chocoladekikkers en Wisseldrankjes. Kom dicht bij de met spreuken omgrensde sets, de meest iconische rekwisieten en de kostuums die gedragen zijn door het trio Harry, Ron en Hermelien. Ontdek een aantal van de best bewaarde geheimen van Zweinstein, inclusief leuke inzichten over de special effects en animaties. Na aankomst in de Studio's kun je 4 uur lang alle sets, rekwisieten en de cadeaushop verkennen. Laat een foto van jezelf nemen bij je favoriete filmlocaties zoals de indrukwekkende Grote Zaal, Perkamentus' kantoor en de kamer van Griffoendor.  Wandel over het grintpad Wegisweg en denk aan de heksen en tovenaars terwijl je langs Oliviander's, Klieder en Vlek en Braakbals' Uilenboetiek loopt. Bezoek Perron 9¾ en maak een ritje in de Zweinsteinexpres. Verken een perfecte replica van het perron en de trein zelf. Beleef de magie van Harry’s reis naar Zweinstein door met een bagagetrolley te poseren, voordat die door de muur verdwijnt. Maak je treinavontuur compleet in de treinsouvenirshop en koop wat souvenirs gebaseerd op de Harry Potter films. Nadat je een beker schuimend boterbier hebt gedronken en hebt geprobeerd om op een bezem te vliegen, is het tijd om weer terug te gaan naar Londen. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in de studioshop voor souvenirs, voordat je weer teruggaat naar de wereld van de Dreuzels.

Warner Bros. Studio London: tour met busvervoer

5. Warner Bros. Studio London: tour met busvervoer

Tijdens deze tour van 7 uur (waaronder 4 uur in de studio's) kun je de magie van de wereldberoemde Harry Potter-films beleven in de Warner Bros-studio's in Londen, waaronder het Verboden Bos. Neem een kijkje achter de schermen van een enorme reeks prachtige decors, kostuums en rekwisieten. Ontdek enkele goedbewaarde geheimen, waaronder feiten over de special effects en adembenemende animatronics die deze films zo enorm populair maakten over de hele wereld. In het Studio Café kunt je je te goed doen aan versnaperingen, zoals vers bereide warme soepen en snacks, salades, sandwiches en lekkernijen voor in de namiddag. Andere snacks kunnen op 2 plaatsen tijdens de Studio Tour worden gekocht. Ontdek de Studio Shop met een breed scala aan geschenken en souvenirs om je terug te denken aan de dag die je ondergedompeld in The Making of Harry Potter doorbracht. Nieuw in de Studio Tour in 2022 is Mandrakes and Magical Creatures, waar je kunt zien hoe je favoriete creaturen tot leven zijn gekomen op het witte doek (1 juli t/m 12 september 2022). Je wordt verwelkomd in de Grote Zaal bij de scène van het Kikkerkoor uit Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, met het kostuum van de dirigent van het koor, Professor Flitwick, zoals gedragen door Warwick Davis. Vergeet niet tijdens je verkenningstocht door de Studio Tour op zoek te gaan naar je favoriete magische wezens. Cornish Pixies, Dumbledore's geliefde Fawkes en het animatronisch Monsterboek kunnen tijdens je bezoek worden gespot. Leer ook hoe Thestrals en Mandrakes tot leven werden gebracht met een mengeling van schaalmodellen en CGI in de Creatures Workshop. In het kader van dit speciale onderdeel gaan de glazen deuren van de serre van Professor Sprout voor de allereerste keer open. Stap net als een leerling van Zweinstein de broeikas binnen, waar vele exotische en magische planten groeien, en stop als onderdeel van een interactieve tentoonstelling om een Mandragora uit een pot te trekken. Gebaseerd op de scène in Harry Potter en de Geheime Kamer, herken je de Giftige Tentacula die aan het plafond hangt als je er doorheen loopt.

Londen: rondleiding Wembley Stadium

6. Londen: rondleiding Wembley Stadium

Treed in de voetsporen van legendes. Tijdens de rondleiding door het Wembley Stadium neem je een kijkje achter de schermen van de grootste sport- en muzieklocatie van het Verenigd Koninkrijk. Deze bekroonde tour neemt je mee tot diep in het hart van het stadion, inclusief de kleedkamers, de persconferentieruimte, de spelerstunnel, de Pitchside en de iconische Royal Box. Deze tour geeft je de kans om de grootste momenten van het stadion opnieuw te beleven, van de glorieuze overwinning van Engeland tijdens het Wereldkampioenschap van 1966, de triomfen in de UEFA Champions League, de voortdurende traditie van de Emirates FA Cup Final, talloze uitverkochte concerten, en meer. De Crossbar Exhibition en The Walk of Legends geven een inkijkje in de Wembley-archieven om de oorsprong, de rijke geschiedenis en het erfgoed van het stadion te laten zien dat teruggaat tot de British Empire Exhibition van 1924. Als bezoeker kun je bij aankomst in het stadion een op een app gebaseerde gids downloaden. Met behulp van een QR-code kun je de digitale inhoud scannen en openen op je eigen device. Er is gratis wifi voor als je je mobiele data niet kunt gebruiken.

Londen: Warner Bros. Studiotour met retourvervoer

7. Londen: Warner Bros. Studiotour met retourvervoer

Ontmoetingspunt: 38-51 Bedford Way, Bloomsbury, Londen WC1H 0DG (op Bedford Way, net buiten de binnenplaats van het hotel, bij de bushalte Bedford Way) 08.00 uur VERTREK VOOR TOEGANG OM 09.30 uur: 08.00 uur - Ontmoeting en begroeting door onze vertegenwoordiger op het ontmoetingspunt. Vertrek per bus naar Warner Bros. Studio Tour Londen. 09.15 - 09.30 uur - Onze vertegenwoordiger haalt de tickets op bij de kassa en overhandigt ze aan de klanten voor toegang om 09.30 uur. 13.30 uur - Vertrek per bus naar het Royal National Hotel. Houd er rekening mee dat de bus zich in hetzelfde gebied bevindt waar u bent afgezet. 10.00 uur VERTREK VOOR TOEGANG OM 11.30 uur: 10.00 uur - Ontmoeting en begroeting door onze vertegenwoordiger op het ontmoetingspunt. Vertrek per bus naar Warner Bros. Studio Tour Londen. 11.15 - 11.30 uur - Onze vertegenwoordiger haalt de tickets op bij het ticketkantoor en overhandigt ze aan de klanten voor toegang om 11.30 uur. 15.30 uur - Vertrek per bus naar het Royal National Hotel. Houd er rekening mee dat de bus zich in hetzelfde gebied bevindt waar u bent afgezet. 12.00 uur VERTREK VOOR TOELATING OM 13.30 uur: 12.00 uur - Ontmoeting en begroeting door onze vertegenwoordiger op het ontmoetingspunt. Vertrek per bus naar Warner Bros. Studio Tour Londen. 13.15 - 13.30 uur - Onze vertegenwoordiger haalt de tickets op bij de kassa en overhandigt ze aan de klanten voor toegang om 13.30 uur. 17.30 uur - Vertrek per bus naar het Royal National Hotel. Houd er rekening mee dat de bus zich in hetzelfde gebied bevindt waar u bent afgezet. 14.00 uur VERTREK VOOR TOEGANG OM 15.30 uur: 14.00 uur - Ontmoeting en begroeting door onze vertegenwoordiger op het ontmoetingspunt. Vertrek per bus naar Warner Bros. Studio Tour Londen. 15.15 - 15.30 uur - Onze vertegenwoordiger haalt de tickets op bij de kassa en overhandigt ze aan de klanten voor toegang om 15.30 uur. 19.30 uur - Vertrek per bus naar het Royal National Hotel. Houd er rekening mee dat de bus zich in hetzelfde gebied bevindt waar u bent afgezet. 16.00 uur VERTREK VOOR TOELATING OM 17.30 uur: 16.00 uur - Ontmoeting en begroeting door onze vertegenwoordiger op het ontmoetingspunt. Vertrek per bus naar Warner Bros. Studio Tour Londen. 17.15 - 17.30 uur - Onze vertegenwoordiger haalt de tickets op bij de kassa en overhandigt ze aan de klanten voor toegang om 17.30 uur. 21.30 uur - Vertrek per bus naar het Royal National Hotel. Houd er rekening mee dat de bus zich in hetzelfde gebied bevindt waar u bent afgezet.

Stadion- en museumtour Chelsea Football Club

8. Stadion- en museumtour Chelsea Football Club

Als je een voetbalfan bent, wil je een bezoek aan Stamford Bridge, de thuisbasis van voetbalclub Chelsea, niet missen. Deze leuke en informatieve rondleiding van 1 uur omvat een bezoek aan het stadion van voetbalclub Chelsea en het bijbehorende museum. De deskundige gids neemt je mee achter de schermen van een van de grootste voetbalclubs ter wereld en geeft je toegang tot ruimtes die normaal gesproken alleen voor spelers en officials toegankelijk zijn. Stel je voor hoe het zou zijn om de pers te ontmoeten terwijl je achter het bureau in de perskamer zit. Proef de sfeer in de spectaculaire thuiskleedkamer en voel de opwinding terwijl je door de tunnel naar het veld loopt, met het gejuich van duizenden supporters op de achtergrond. Rondleidingen door het station en de openingstijden van het museum zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op korte termijn worden geannuleerd of gewijzigd op basis van het wedstrijdschema. De lokale partner verontschuldigt zich voor het ongemak dat dit met zich mee kan brengen. 

Londen: boottocht over de Theems van Westminster naar Greenwich

9. Londen: boottocht over de Theems van Westminster naar Greenwich

Bewonder het uitzicht op de meest iconische bezienswaardigheden van Londen tijdens een boottocht over de rivier de Theems. Vaar met de boot naar Greenwich en bekijk de historische bezienswaardigheden van Londen vanaf de rivier de Theems. Kom onderweg langs iconische bezienswaardigheden zoals de Houses of Parliament, de Tower Bridge en museum Tate Modern. Je kunt kiezen voor een enkele reis of een retourticket. Het is een ticket met voorrangstoegang, dus je kunt direct aan boord stappen en de wachtrijen bij de kassa overslaan. Luister naar het audiocommentaar dat je op je smartphone kunt downloaden en geniet van het comfort van een moderne maar toch traditionele boot. Bewonder de piramidestructuur van The Shard en andere monumenten die vanaf de historische binnenwateren van Londen te zien zijn. Begeef je naar het open dek voor een panoramisch uitzicht op de bezienswaardigheden van Londen. Stop bij Embankment Pier, Festival Pier en de Tower Bridge Quay, voordat je aankomt bij Greenwich Pier. Voel je vrij om op je gemak de charmes van Greenwich te verkennen, en bezoek bezienswaardigheden zoals de Greenwich Market, de Cutty Sark, het National Maritime Museum, Greenwich Park en de Koninklijke Sterrenwacht – allemaal op een korte loopafstand van de pier.

Londen: dagtour Windsor, Stonehenge, Bath en Romeinse baden

10. Londen: dagtour Windsor, Stonehenge, Bath en Romeinse baden

Verken verschillende thoogtepunten rond Londen tijdens deze dagtour per bus vanuit Londen. Beleef de elegantie van Windsor Castle, ontrafel de mysteries van Stonehenge en bewonder de Georgian architectuur in de stad Bath. Bezoek een goed bewaard gebleven Romeins badhuis. Windsor Castle. Fans van de koninklijke familie zullen hier in hun element zijn. Bezoek het huis van koningin Elizabeth II, doordrenkt van geschiedenis, en geniet van een kijkje in 's werelds grootste en oudste kasteel. Geniet op je gemak van de spectaculaire State Apartments en bewonder de weelderig ingerichte omgeving. Tot op de dag van vandaag wordt het gebruikt voor staatsgelegenheden. Maak deel uit van de plek waar deze vorstelijke tradities plaatsvinden terwijl je wereldberoemde kunstwerken bewondert. Bezoek de St. Joriskapel, waar de graven van talloze koningen en koninginnen liggen, met name Hendrik VIII en zijn derde vrouw Jane Seymour. Bekijk Queen Mary's Dolls' House en sta versteld van de omvang en het ingewikkelde ontwerp van 's werelds beroemdste poppenhuis. Mysterieus Stonehenge. Dwaal door het werelderfgoed en laat je betoveren door de unieke rotsformatie. Gelegen op de vlakte van Salisbury, staan rotsen van 40 ton op zichzelf sinds hun aankomst 5000 jaar geleden. Een overvloed aan theorieën omringt Stonehenge: van een religieuze tempel tot een astronomische klok en zelfs een begraafplaats uit de Bronstijd. Beslis zelf terwijl je de geschiedenis van dit mysterieuze monument ontdekt. Bath. Bath staat trots op de hellingen van de rivier de Avon en was de eerste stad in Engeland die door UNESCO tot werelderfgoed werd uitgeroepen. Bewonder de prachtige 15e-eeuwse Bath Abbey, de prachtige Georgian architectuur en de romantische Pulteney Bridge. Romeinse baden. Bath, beroemd om haar Romeinse baden, herbergt de best bewaarde Romeinse spa uit de oudheid. Verdiep je in de geschiedenis van dit magische monument en bewonder de architectonische pracht, op wonderbaarlijke wijze aan het zicht onttrokken tot de jaren 1870.  Aankomsttijd terug in Londen is ongeveer 19:45 uur.

811 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 51

Echte mustsees

Andere activiteiten in Londen

Wil je alle activiteiten in Londen bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 22.767 beoordelingen

Verbazingwekkend! Het was het helemaal waard, een zeer goede en behoorlijk indrukwekkende ervaring. Het cruisepersoneel was heel vriendelijk en ze geven je een rondleiding. Het was goed om uit eerdere beoordelingen te weten dat de cruise maar één been beslaat, dus namen we de cruise naar de London Eye en wachtten daar op onze reserveringstijd. Toen de London Eye-lus eenmaal voorbij was (geweldig trouwens), stapten we rond 15.00 uur in de bus en gebruikten de bus tot 17.00 uur toen de routes op waren, en stonden nog steeds vroeg op en bleven de bus de volgende dag gebruiken. (De bus duurt 24 uur, dus we hebben verschillende plaatsen bezocht met de tijd die we nog hadden.) Ik raad ten zeerste aan om de Big bus-app te downloaden om de routes en bussen in realtime te kunnen zien. Ongelooflijke ervaring, we waren met 4 personen

Goed georganiseerde dag met Mike en buschauffeur Neil gehad. Oxford tour was super met enorm enthousiaste gids Debbie. Wat ons betreft hoort het erbij veel connecties met Harry Potter en hoe Rowling aan ideeën is gekomen. De Warner Bros studios waren een sprookje. Heel gaaf om een keer mee te maken. En 3,5 / 4 uur heb je ook echt wel nodig daar. Na de tour netjes bij het beginpunt weer afgezet. Bedankt voor een topdag! We kunnen deze tour zeker aanraden!

Super manier om alle highlights te zien.bussen rijden vaak en de hosten bij de haltes zijn erg vriendelijk.

The guide (name Tom) had a lot of humor, knowledge and we have seen more things than we could amagine.

Super vriendelijk en behulpzaam personeel! Veel stops! Echte aanrader!