Londen
Kroegentochten & bartours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Londen

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 629 beoordelingen

Leuke rondleiding. En zeker hele mooie pubs.

Wij bleken van tevoren al twee pubs bezocht te hebben, omdat ons hotel daar in de buurt lag. De pubs zijn alle vier zeer de moeite waard om te bezoeken. Onze guide Kevin gaf ook veel achtergrondinformatie over gebouwen etc. Voor ons was dat soms wel een beetje te lang stilstaan. In de tour zitten geen drankkosten begrepen. Dus proeven van biertjes is op eigen kosten.

Gewoon een aanrader!

Het was echt een leuke avond! Ik en mijn vriend maakten heel snel vrienden. In eerste instantie was ik bang dat we als koppel ten onder zouden gaan in de groep, maar dat was helemaal niet het geval! Er waren ongeveer 40 mensen bij ons, elke leeftijd van 18-34 jaar was vertegenwoordigd. De meesten waren begin tot midden twintig. Echt een aanrader!

Super leuk

Jammer voor de verwarring vooraf. Ik had van de 8 + 1 boeking de laatste geannuleerd. De rest dus niet. Ter plaatse bleek dat alles geannuleerd was. De gids ving dit heel goed op en we liepen met bijna 20 mensen. Overigens, zo'n grote groep voor een dergelijke toer is wel zo gezellig.

Was een leuke ervaring en leuke clubs. Enige minpunt was dat bij start ons niet helemaal duidelijk was of we op het juiste adres waren. Monica, you did a good job!

Our guide Kate made the group feel like one and got a great feeling for responsibility and is fun to join!