Londen
Theater

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Londen Theater: Onze meest aanbevolen

Londen: West End Musicals Silent Disco-wandeltocht

1. Londen: West End Musicals Silent Disco-wandeltocht

Ervaar de stad als nooit tevoren terwijl je meezingt en danst op de beste showdeuntjes die het te bieden heeft. Deze tour kan een geweldige pre-theateractiviteit zijn om je in de stemming te brengen of een fantastische manier om nieuwe musicals te leren en te ontdekken. Tijdens de tour bezoek je veel van de beste theaters in West End in Londen, terwijl je luistert naar muzieknummers die zijn geselecteerd uit elk van de musicals die je bezoekt via een Silent Disco-headset. Je zult ook je gastheer kunnen horen, die onderweg commentaar, leuke weetjes en anekdotes zal geven met betrekking tot het thema van de tour. De aanwezigen zullen de hele ervaring zingen, dansen en plezier hebben. Of je nu een musicalfan bent, een theaterster in de dop, of gewoon je kennis op een leuke en hilarische manier wilt verbreden, iedereen is welkom op deze spannende en muzikale wandeling door het fantastische theaterland van Londen.

...
Rondleiding door Shakespeare's Globe Theatre

2. Rondleiding door Shakespeare's Globe Theatre

Jouw deskundige gids zal dit buitengewone openluchttheater tot leven wekken tijdens een 50 minuten durende rondleiding door het auditorium. Luister naar kleurrijke verhalen over de Globe uit 1599, het reconstructieproces in de jaren 1990  en hoe het gebouw vandaag werkt als een fantasierijke en experimentele theaterruimte. Bewonder de architectuur van de schouwburg, een nauwkeurige reconstructie van het gebouw waar Shakespeare werkte en waarvoor hij veel van zijn beroemdste toneelstukken schreef. Neem plaats in deze houten O en luister, neem in je op en stel vragen terwijl de geheimen van de Globe zich ontvouwen.

...
Londen: Shakespeare's Globe-rondleiding en afternoontea

3. Londen: Shakespeare's Globe-rondleiding en afternoontea

Stap binnen in deze getrouwe recreatie van het iconische Globe Theatre van William Shakespeare. Stelt u zich eens voor zoals het zou zijn geweest in het centrum van de beruchte Londense uitgaanswijk Bankside. Het hele jaar door brengen deskundige gidsen dit buitengewone openluchttheater tot leven tijdens een rondleiding van 50 minuten, met kleurrijke verhalen over de Globe uit 1599, het reconstructieproces in de jaren negentig en hoe het gebouw vandaag de dag werkt als een fantasierijk en experimenteel theater ruimte. Neem plaats 'in deze houten O', luister, absorbeer en stel vragen terwijl de geheimen van de Globe zich ontvouwen. Na je rondleiding eet je je een weg door de wendingen van Shakespeare's meest geliefde toneelstukken met een betoverende afternoon tea in Swan at the Globe, de bar en het restaurant van het theater. Deze voortreffelijke ervaring geeft een theatrale draai aan afternoontea, met toneelstukken als 'A Midsummer Night's Dream' en 'Romeo and Juliet' als inspiratiebron. Thee wordt geserveerd in de prachtige eetzaal van het Swan, die uitkijkt op St. Paul's Cathedral, de bruisende Bankside en de majestueuze rivier de Theems. Geniet van het adembenemende uitzicht over Londen terwijl u geniet van een selectie van finger sandwiches, warme scones en zoete lekkernijen. Probeer themafantasieën met namen als Oberon's Contempt, Bittersweet Lips en Here in Heaven, weergegeven in gelaagde stands en geserveerd op prachtig op maat gemaakt serviesgoed versierd met illustraties geïnspireerd op de toneelstukken. Dit is een meeslepende Shakespeare-ervaring die je niet mag missen.

...
London Soho Guided Walking Tour

4. London Soho Guided Walking Tour

Je tour door Soho neemt je mee door Piccadilly Circus, het Time Square in Londen, en door een doolhof van straatjes naar Chinatown. Daartussenin ontdek je het centrum van muzikale revoluties, waaronder de locatie waar Jimi Hendrix voor het eerst in de stad optrad. Muziekliefhebbers zullen blij zijn om de plek te ontdekken waar de term "Beatlemania" werd bedacht en waar hits zoals "Bohemian Rhapsody" werden opgenomen. Naast muziek, bespreek je de vrouwenstemrechtbeweging op Golden Square. Een dodelijke cholera-uitbraak is het onderwerp bij uitstek op Broad Street, waar je hoort over de originele John Snow. Wandel door Greek Street om te horen hoe Soho de voormalige residentie Karl Marx beïnvloedde. Op Soho Square kom je meer te weten over de vroegste adel van het district, vaak overschaduwd door de huidige huurders, de levendige LGBT-gemeenschap die samenkomt in lokale bars. Eindig in Chinatown, waar je even vergeet dat je in Londen bent en ontspan je over een bord of drie knoedels voordat je het energieke nachtleven van Soho raakt.

...

Sitemap Londen

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 166 beoordelingen

Verrassend leuke rondleiding in the Globe theater. Heel goe sprekende dame die ons alle ins and outs van het theater liet horen en zien met de nodige zelfspot. Echter voor de 17 pond door ons betaald hadden we ook graag het binnentheater willen zien.Dat was voor ons gesloten. .

Heel boeiende tour gehad!

Zeer enthousiaste gids met veel humor en gepassineerd regisseur/ acteur. We waanden ons even echt in het Londen van Shakespeare...

Intrigerend en interessant

Leuke guide die het interessant wist te maken, en er erg veel van wist. Een aanrader!