Londen
Audiogidsen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Londen

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 18.283 beoordelingen

Mooie routes. Het enige wat mist is een systeem in de bus om te zien waar je bent, welke halte en welke route. Nu moet je de app downloaden, oortelefoontje in doen en de folder met kaart erbij hebben. Zo niet dan mis je evt. wijzigingen. Voor de rest niets dan lof. Vriendelijke gidsen en goeie chauffeurs.

Leuk om te bezichtigen. Geen multimediagids in het Nederlands verkrijgbaar. Je bent verplicht een andere taal te kiezen. St Paul's Cathedral trekt veel volk doch was onze versnelde toegang niet nodig. Er stond geen volk aan te schuiven. We waren in enkele seconden binnen.

Heel mooi. Persoon zan inkombalie is vergeten te melden dat het bezoek kon met audioguide. We hadden ons aangesloten bij een gids voo de highlights van de kathedraal, maar drzr sprak binnensmonds en lispelend en daardoor voor ons moeilijk vetstaanbaar.

Het was geweldig en het personeel super vriendelijk en behulpzaam en de live speakers op.de bus waren leuk. Veel info gekregen. Gaan wij zeker nog een keer doen. Thanks BigBus Staff!

prima manier om de mooiste plekjes van Londen te bezoeken. hulp bij bijna alle stop and go punten. erg vriendelijk personeel. En ook belangrijk voor een. redelijke prijs.