Kies data
Londen

Luchthaventransfers

Londen Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Busvervoer luchthaven Stansted naar centraal Londen

1. Busvervoer luchthaven Stansted naar centraal Londen

Begin of eindig je vakantie comfortabel met een gunstige bustransfer tussen Stansted Airport en busstation London Victoria. Deze service vanaf Stansted Airport, die gemiddeld elke 15-20 minuten rijdt, brengt je direct naar de hoofdstad en doet onderweg belangrijke bestemmingen in het centrum aan, waaronder Golders Green, Baker Street, Liverpool Street, Stratford en Marble Arch. Bij aankomst op het vliegveld kun je je GetYourGuide-voucher inwisselen bij een van de vele verkoopbalies. Deze dienst wordt 24/7 aangeboden en vertrekt ongeveer elke 15 minuten; voor je het weet sta je in het centrum van de stad. De hoogwaardige bussen brengen je van de uitgang van de luchthaven naar Centraal-Londen. Leun achterover in de leren stoelen met hoofdsteun, uitklaptafeltjes, veel beenruimte, toiletten, airconditioning en stopcontacten. Sommige bussen hebben zelfs Wi-Fi aan boord. Na een uitvoerige wijziging van de dienstregeling vanaf 18 maart wordt de frequentie van alle luchthavendiensten verminderd en zullen de volgende haltes niet meer worden bediend. Zorg er dus voor dat je de website raadpleegt voordat je op reis gaat zodat je op de hoogte bent van de meeste recente wijzigingen. Je kunt er zeker van zijn dat je ticket geldig is vanaf de dichtstbijzijnde halte. • Kings Cross - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Liverpool Street • Farringdon - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Liverpool Street • South Hackney - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Stratford • Waterloo - dichtstbijzijnde beschikbare halte London Victoria • Southwark - dichtstbijzijnde beschikbare halte is London Victoria • Portman Square - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Marble Arch

Gatwick Express: treinticket naar London (enkel of retour)

2. Gatwick Express: treinticket naar London (enkel of retour)

Gatwick Express, met elke 15 minuten een gepland vertrek en een reistijd van slechts 30 minuten, is de populairste manier om tussen London Gatwick Airport en Centraal-Londen te reizen. Je kunt een enkele reis boeken, maar ook een retourticket. Een rit tussen Centraal-Londen en Gatwick Airport per taxi of minibus kan makkelijk 1 uur en 15 minuten duren en het verkeer is erg onvoorspelbaar. De taxi kost veel en parkeren bij Gatwick Aiport, voor welke tijdsduur dan ook, loopt ook hoog in de kosten. Gatwick Express vertrekt en arriveert in de South Terminal. Reizen tussen de terminals op Gatwick is eenvoudig. De interterminal shuttleservice gaat 24 uur per dag tussen de noord- en zuidterminals en het duurt slechts 2 minuten. Londen Victoria ligt in het hart van de stad en sluit goed aan op andere vervoersmogelijkheden. Met de Victoria, District en Circle Lines is het makkelijk om vanaf dit station in het centrum van Londen te reizen. Het busstation Victoria vind je naast de deur en het is slechts een korte wandeling naar het National Express busstation.

Busvervoer luchthaven Gatwick naar centraal Londen

3. Busvervoer luchthaven Gatwick naar centraal Londen

Begin of eindig je vakantie op je gemak met een busrit tussen luchthaven Gatwick en busstation Victoria in Londen. Deze busservice rijdt zeer frequent en brengt je, al stoppend bij alle hoofdbestemmingen in Londen, naar het centrum. Bij aankomst op het vliegveld kun je je GetYourGuide-voucher inwisselen bij een balie. Je krijgt een plek op de eerstvolgende bus, en daar ze 24/7 elke 15 minuten vertekken zal je spoedig in de hoofdstad zijn. De bussen brengen je van de uitgang van de luchthaven naar Centraal-Londen. Ontspan in leren stoelen met hoofdsteun, uitklaptafeltjes, veel beenruimte, toiletten,  airconditioning en stopcontacten. Sommige bussen hebben zelfs wifi aan boord. Na een uitvoerige wijziging van de dienstregeling vanaf 18 maart wordt de frequentie van alle luchthavendiensten verminderd en zullen de volgende haltes niet meer worden bediend. Zorg er dus voor dat je de website controleert voordat je op reis gaat zodat je op de hoogte bent van de meeste recente wijzigingen. Je kunt er zeker van zijn dat je ticket geldig is vanaf de dichtstbijzijnde halte. • Kings Cross - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Liverpool Street • Farringdon - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Liverpool Street • South Hackney - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Stratford • Waterloo - dichtstbijzijnde beschikbare halte London Victoria • Southwark - dichtstbijzijnde beschikbare halte is London Victoria • Portman Square - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Marble Arch

Busvervoer luchthaven Luton naar centraal Londen

4. Busvervoer luchthaven Luton naar centraal Londen

Begin of eindig je vakantie met een makkelijke en voordelige bus transfer tussen Luton Airport en London Victoria busstation. Deze transfer van Luton Airport, die vaak vertrekt, brengt je helemaal naar het centrum van Londen en stopt bij belangijke punten in de stad zoals Golders Green, Baker Street en Marble Arch. Bij aankomst op het vliegveld kun je je GetYourGuide-voucher inwisselen bij een van de vele verkoopbalies. Je krijgt een plek op de eerstvolgende bus, en daar ze 24/7 elke 15 minuten vertekken zal je spoedig in de hoofdstad zijn. De hoogwaardige bussen brengen je van de uitgang van de luchthaven naar Centraal-Londen. Leun achterover in de leren stoelen met hoofdsteun, uitklaptafeltjes, veel beenruimte, toiletten, airconditioning en stopcontacten. Sommige bussen hebben zelfs Wi-Fi aan boord.

Transfers van Londen naar Zuid-Engeland met cruiseterminals

5. Transfers van Londen naar Zuid-Engeland met cruiseterminals

Uw chauffeur of assistent zal u ontmoeten in uw accommodatie, met een bord met de naam van de hoofdreiziger erop. De chauffeur helpt u dan met uw bagage en laadt hem in het voertuig. Het gebruikte voertuig is niet meer dan 3 jaar oud. Er zal voldoende tijd worden toegestaan voor eventuele vertragingen in het verkeer, zodat u op tijd aankomt. Geniet van het Engelse platteland terwijl u naar de cruisehaven reist. De chauffeur zal je opnieuw helpen met je bagage en je vaarwel zeggen terwijl je aan boord van het cruiseschip gaat.

Heathrow Airport: privévervoer van/naar centrum Londen

6. Heathrow Airport: privévervoer van/naar centrum Londen

Geen stressvol openbaar vervoer, geen zware bagage sjouwen, geen vervelende zoektocht naar een taxi: boek van tevoren je transfer tussen Heathrow Airport en je accommodatie in het centrum van Londen. Profiteer van de exclusieve service van je professionele chauffeur en reis in het comfort van een voertuig met airconditioning en voldoende ruimte voor al je bagage. Voor aankomsttransfers, ontmoet je je chauffeur in de aankomsthal en profiteer je van royale wachttijden in het geval van vertragingen in de terminal. Je vlucht wordt bijgehouden en je ophaaltijd wordt aangepast in geval van vertragingen of vroege landing. Ontvang hulp met je bagage terwijl de chauffeur je naar het wachtende voertuig begeleidt. Voor transfers van en naar de luchthaven, zal de chauffeur je ontmoeten bij de receptie van je hotel. Deze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, zodat je altijd de optimale transfer kunt vinden voor je respectievelijke vlucht van of naar Londen.

Stansted Express: enkeltje of retour treinticket Londen

7. Stansted Express: enkeltje of retour treinticket Londen

Met een vertrek van elke 15 minuten (vroege en late treinen elke 30 minuten), 7 dagen per week, is Stansted Express de snelle en directe manier om naar Londen te reizen, met haltes bij de stations Tottenham Hale en Londen Liverpool Street. Je kunt ook een luchtige enkele reis van Londen naar de luchthaven Stansted nemen  voor een comfortabel einde van je verblijf.  Op Stansted Airport ligt het treinstation op slechts 2 minuten lopen van de terminal van de luchthaven, met gemakkelijke toegang via liften, roltrappen en oprijplaten. Intelligent ontworpen treinen, makkelijk toegankelijke platforms op Londen Liverpool Street en Tottenham Hale, en handige liften op Stansted Airport maken het verplaatsen en opbergen van je bagage eenvoudiger dan ooit. Of je nu slechts met handbagaga reist of grote items zoals ski's, er is genoeg ruimte aan boord van de treinen. (Houd er echter rekening mee dat grote niet-opvouwbare fietsen niet zijn toegestaan.) Tottenham Hale station biedt gemakkelijke verbindingen naar centraal Londen en West End via de Londen Underground Victoria-lijn. Je reist naar Liverpool Street Station, gelegen in het hart van de City of London, De dynamische financiële wijk van de hoofdstad. Liverpool Street is de toegangspoort tot zowel het UK National Rail-netwerk en de London Underground, met directe toegang tot de Central, Circle, Metropolitan en Hammersmith & City lijnen. Londen Liverpool Street busstation bevindt zich op de bovenste verdieping van het station, met verbindingen naar bestemmingen in heel Londen.

Privétransfer van Heathrow Airport naar het centrum van Londen

8. Privétransfer van Heathrow Airport naar het centrum van Londen

Laat je begroeten door je chauffeur in de aankomsthallen in de daarvoor bestemde terminal, waar ze op je wachten met een bordje met je naam erop. Vluchten worden gecontroleerd en de details van de bestuurder worden vooraf verstrekt. Reis comfortabel en gemakkelijk van Heathrow Airport naar het centrum van Londen, met drop-off op uw favoriete bestemming. Vermijd het gedoe van het navigeren met het openbaar vervoer en kom snel en probleemloos op uw bestemming aan.

Transfer van Southampton Cruise Terminal naar hotel / luchthaven

9. Transfer van Southampton Cruise Terminal naar hotel / luchthaven

Deze transfer van een cruiseterminal van de cruiseterminal van Southampton naar de luchthavens van Londen of Londen maakt reizen eenvoudig en gemakkelijk voor u. Deze transfers werken 24 uur, 7 dagen per week. Deze gedeelde transfer brengt u naar de aankomsthal van uw cruiseterminal naar de bestemming van uw keuze. Uw chauffeur wacht op u met een bordje met uw naam erop. Zij helpen u met uw bagage en brengen u vervolgens naar uw bestemming terwijl u comfortabel in het voertuig ontspant.

Southampton Cruise Terminal naar Londen Directe transfer

10. Southampton Cruise Terminal naar Londen Directe transfer

Ontspan aan het einde van uw cruise en maak gebruik van een directe transfer van de cruiseschipterminal in Southampton naar Heathrow Airport of geselecteerde treinstations, of hotels in het centrum van Londen als u van plan bent te blijven overnachten. Bespaar geld met een gedeelde service, gepland voor schepen van Celebrity Cruise Lines, Royal Caribbean, Oceania, Norwegian Cruise Lines en Princess. Als uw schip bij een andere cruisemaatschappij is, kunt u nog steeds van de service profiteren door op eigen gelegenheid naar het dichtstbijzijnde schip op de ophaallijst te gaan. Ontvang een meet & greet van een chauffeur in het terminalgebouw na ontscheping en ontspan in de wetenschap dat als uw schip vertraging heeft, de vertrektijd dienovereenkomstig zal worden aangepast. Leun achterover en ontspan terwijl je met een executive voertuig reist om je af te zetten bij hotels en terminals op Heathrow Airport, voordat je doorgaat naar hotels en geselecteerde treinstations in het centrum van Londen.

  • Transfers
36 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 36

Veelgestelde vragen over Luchthaventransfers in Londen

Welke andere activiteiten dan Luchthaventransfers zijn de moeite waard in Londen?

Sitemap Londen

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 6.278 beoordelingen

Wij (3 volwassenen, 2 tieners) boekten National Express als luchthaventransfer, aangezien de Stansted Express in staking was op de dag dat we aankwamen (augustus). De transactie verliep soepel en relatief snel ondanks het grote aantal toeristen. Er waren National Express-medewerkers ter plaatse die ons instructies gaven. De bus zelf was zeer comfortabel, goed voorzien van airconditioning en we waren in iets minder dan 1,5 uur op Victoria Station. Door verkeerschaos hadden we een vertraging van ongeveer een half uur op de terugreis, wat nog groter was omdat er ook veel verkeer op de snelweg was. Ondanks de hectische vragen bleef de buschauffeur kalm en beleefd en bracht ons op tijd naar Stansted Airport. Bij het boeken van het ticket adviseerde de National Express-agent ons voorzichtig om 3 uur voor vertrek op de luchthaven te zijn. Dus ondanks de verkeerschaos hadden we geen stress. Elk moment!

Alles is wonderwel gelukt. Het ticket van de mobiele telefoon (app) werd omgezet in een uitgeprint ticket bij de balie van de luchthaven, waar de terugreis direct werd geregeld (datum, tijd, plaats). Bus zag er modern uit. Onze koffers werden in de kofferbak gehesen, wat ik erg prettig vond. De reis duurde slechts 1 uur en 40 minuten 's nachts. Ik zou op elk moment opnieuw boeken. Alles geweldig.

Wij hadden het verkeerde ticket geboekt (naar Victoria station) maar baliemedewerker op het vliegveld was zo aardig om deze om te boeken naar een ticket naar Liverpool station. In anderhalf uur rijden waren we daar, perfect!

Overdracht werkte prima. Er werden veilige vertrektijden afgesproken, als er op een eerdere bus iets gratis was, kon je erheen rijden. Goed georganiseerd. Iedereen was behulpzaam.

Prima geregeld. Heenweg was 1,5 uur, terugweg door de tussenstops was 2 uur