Londen
Attractie- & sightseeingtickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Sitemap Londen

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 37.633 beoordelingen

Het is allemaal goed verzorgd. De busreis is prima. Tijdens de busreis werd er een Harry Potter film vertoond zodat je al een beetje in de stemming kwam. Aangekomen moesten we even wachten op de tickets. De instructeur ging deze halen bij de kassa. Misschien kan hier nog iets in veranderd worden. Van te voren tickets kunnen regelen of iets dergelijks. We hebben nu even een tijdje moeten wachten en kinderen werden ongeduldig. Daarna echt super. De studio's zijn geweldig, aan 4 uur heb je genoeg tijd, maar je moet eigenlijj nog een keer om alle informatie op je gemak te kunnen lezen of bekijken. Maar het is echt al het geld waard!

Wonderful busdriver who gave great information avout London while driving through. He had a great enthusiasm wich made it a really nice ride! And than in the studios it was all really cool! We really enjoyed it!

Als je Harry Potter fan bent is dit een must. Bij 'instructeur' heb ik de buschauffeur beoordeeld. Zijn rijstijl was verschrikkelijk.

Dat de busreis bij inbegrepen zit is super fijn! Brengt en haalt. Verder was Harry Potter-land heel vet! Zeker een aanrader!

We werden super enthousiast ontvangen door de hosties. Ze legde alles goed en netjes uit en ze was op en top vriendelijk .