Londen
Attractie- & sightseeingtickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Londen

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 37.633 beoordelingen

Het is allemaal goed verzorgd. De busreis is prima. Tijdens de busreis werd er een Harry Potter film vertoond zodat je al een beetje in de stemming kwam. Aangekomen moesten we even wachten op de tickets. De instructeur ging deze halen bij de kassa. Misschien kan hier nog iets in veranderd worden. Van te voren tickets kunnen regelen of iets dergelijks. We hebben nu even een tijdje moeten wachten en kinderen werden ongeduldig. Daarna echt super. De studio's zijn geweldig, aan 4 uur heb je genoeg tijd, maar je moet eigenlijj nog een keer om alle informatie op je gemak te kunnen lezen of bekijken. Maar het is echt al het geld waard!

Alles verliep vlot. De filmstudio's zijn absoluut de moeite waard. In de bus werd een HP-film vertoond. De taarten ter plaatse zijn aantrekkelijker dan het gehemelte.

Zeer goed georganiseerde tour van de pick-up tot de busrit naar de Warner Bros. Studios en natuurlijk de tour zelf gewoon geweldig. Een must voor elke Harry Potter-fan.

Als je Harry Potter fan bent is dit een must. Bij 'instructeur' heb ik de buschauffeur beoordeeld. Zijn rijstijl was verschrikkelijk.

Het was een geweldige ervaring en een must voor elke Harry Potter fan!