Londen
Kunst & musea

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Londen

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.910 beoordelingen

De tijd is echt precies genoeg, had fijn geweest als dat iets ruimer was. Daarbij zijn sommige rijen (bij de ingang, bij het eten) erg lang, dat had misschien wat beter verdeeld kunnen worden als je toch al in timeslots werkt. Verder is de tour ontzettend mooi, veel te zien en interessant om zo achter de schermen mee te kunnen kijken. Al met al heeft het wel een goede indruk achter gelaten.

Heel mooi. Persoon zan inkombalie is vergeten te melden dat het bezoek kon met audioguide. We hadden ons aangesloten bij een gids voo de highlights van de kathedraal, maar drzr sprak binnensmonds en lispelend en daardoor voor ons moeilijk vetstaanbaar.

Omdat wij wat aan de late kant waren en er 1 uur wachttijd was bij de kroonjuwelen werd ons geadviseerd om de volgende dag terug te komen. Was geen probleem en achteraf ook een prima advies. Dankjewel hiervoor.

The London Tower is een zeer interessant historisch complex. Echt de moeite. Je moet er toch vlug een viertal uur voor vrij houden. Er is een mooi restaurant waar je eenvoudige en lekkere gerechten kan nemen.

De Tower of London is een prachtige historische locatie. Een dorpje in een drukke stad. Bezoek het vooral in het laagseizoen, dan kun je het rustig bekijken.