Las Vegas
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Las Vegas

Wil je alle activiteiten in Las Vegas ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Las Vegas

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.555 beoordelingen

Beste ervaring ooit. Mijn man en ik kunnen de geweldigheid van de hele tour niet overwinnen. We hebben een geweldige gids Cris die de hele groep op de best mogelijke manier heeft bijgestaan. Hij was in staat om aan het einde van de tour de hele groep als een grote familie samen te voegen. De tour heeft het hele pakket om de schoonheid van de nationale parken te bezoeken en ook vrienden te maken. Cris je bent de beste, bedankt dat je ons hebt begeleid om het prachtige landschap en de geschiedenis van het zuidwesten te ervaren.

I had such a nice experience. Alex was our tourguide and he did a really great job. Overall its longer than 15 hours. Expect to be back after 10pm. The bus made some extra stops to stretch your legs, see a historic point or buy snacks. The Grand Canyon is one of the most pretty places on earth and definitely worth a visit!

Ik was sceptisch vanwege de enorme populariteit van de Amerikaanse nationale parken. Het reisbureau heeft er echt een op maat gemaakte en persoonlijke ervaring van gemaakt waarbij we nooit het gevoel hadden dat we in een menigte waren. Uniek op zijn zachtst gezegd!

Verbazingwekkend opgewaardeerd naar Mercedes-sprinter om mee te beginnen, en al het andere dat volgde op de helikoptervlucht, de boottocht en de skywalk waren gewoon kers op de taart. Absoluut moet worden gedaan

Zeker is leuk om te doen. Wel lang onderweg maar de moeite