Kies data
New York

Audiogidsen

New York Audiogidsen: Onze meest aanbevolen

Vrijheidsbeeld & Ellis Island: tour per veerboot

1. Vrijheidsbeeld & Ellis Island: tour per veerboot

Spring aan boord van een veerboot en geniet van een zelfgeleide tour langs het Vrijheidsbeeld en Ellis Island. Bezoek Liberty Island, verken het Ellis Island Immigration Museum en leer onderweg fascinerende feiten. Begin je ervaring door te vertrekken vanuit Liberty State Park, gelegen in Jersey City, NJ, gemakkelijk bereikbaar met de auto. Bij aankomst op het trefpunt kun je met je vooraf gekochte ticket met voorrang naar binnen. Stap aan boord van de veerboot en geniet van een indrukwekkend uitzicht op het Vrijheidsbeeld en de skyline van New York. Check van tevoren hoe laat de veerboot weer terugvaart, zodat je je dag goed kunt plannen. Je ticket geeft je toegang tot twee attracties: Ellis Island en Liberty Island (met het Vrijheidsbeeld). Bij aankomst op Ellis Island haal je je meertalige audiogids op bij het Immigratiemuseum. Ontdek vervolgens wat meer dan 62 jaar lang het drukste immigratiestation van Amerika was. Treed in de voetsporen van miljoenen mensen van over de hele wereld die hier passeerden op zoek naar een nieuw begin en een nieuw leven voor hun gezinnen in Amerika. Snuffel rond tussen de documenten van het American Family Immigration History Center. Hier vind je alle vrachtbrieven van schepen die langs Ellis Island voeren. Maak van deze unieke gelegenheid gebruik om je eigen stamboom uit te pluizen. Als je klaar bent om Liberty Island te ontdekken, geeft je je audiogids af en keer je terug naar de veerboot. Bij aankomst op Liberty Island kun je je meertalige audiogids ophalen om de geschiedenis van het Vrijheidsbeeld te verkennen. Er is ook een speciale audiogids voor kinderen beschikbaar. Wanneer je klaar bent, keer je terug naar de veerboot en keer je terug naar jouw oorspronkelijke vertrekpunt.

Empire State Building: sla de rij voor de kassa over

2. Empire State Building: sla de rij voor de kassa over

Kies voor een algemene ticket of de optie met voorrangstoegang. Met een standaardticket kun je de wachtrij voor de ticketbalie overslaan, maar met de voorrangsoptie krijg je een heuse vipbehandeling. Met dit expresticket sla je namelijk alle wachtrijen over, waaronder die voor de ticketbalie, veiligheidscontrole en de lift die je naar boven en weer naar beneden brengt. De nieuwe Empire State Building Experience geeft je toegang tot het legendarische monument in New York City, waarmee je op 320 meter hoogte een prachtig uitzicht van 360 graden over de stad en verder krijgt. Ook heb je zicht op de Grand Staircase met een schaalmodel van 2 verdiepingen hoog van het gebouw en de onlangs gerenoveerde interactieve galerijen die je meenemen op een ongelooflijke reis door de tijd, van de constructie van het gebouw tot de huidige plaats in de popcultuur. Verken de locatie in de jaren 1920, de bouw, de openingsdag, de Modern Marvel, de Otis-liften, het beroemdste gebouw ter wereld, King Kong en tentoonstellingen van beroemdheden. De 80e verdieping beschikt ook over een uitgebreide tentoonstelling van prachtige artistieke exposities. Sla ook de karakteristieke art deco lobby aan Fifth Avenue niet over. Het Floor Observation Deck op de 86e verdieping van het Empire State Building is het hoogste 360 graden uitkijkplatform van New York en heeft verwarming voor een aangename belevenis. Het Empire State Building biedt meer dan alleen maar een spectaculair uitzicht – het is de populairste Amerikaanse bezienswaardigheid op Instagram. Je ticket is inclusief de nieuwe Multimedia Experience, die in 9 talen beschikbaar is. Deze app geeft ook toegang tot video's, fotogalerijen, quizzen en plattegronden die interessante locaties in de buurt laten zien. Werp bij het verlaten van het gebouw ook zeker even een blik in de karakteristieke art deco Fifth Avenue-lobby.

New York: ticket met tijdslot Museum of Modern Art (MoMA)

3. New York: ticket met tijdslot Museum of Modern Art (MoMA)

Reserveer vooraf je toegangsbewijs en sla de wachtrijen over voor het Museum of Modern Art (MoMA) in New York City, een van 's werelds meest gevierde kunstmusea. Het Museum of Modern Art is een plek die creativiteit aanwakkert, geesten uitdaagt en inspireert. Met buitengewone tentoonstellingen en de mooiste collectie moderne en hedendaagse kunst van de wereld is MoMA gewijd aan het gesprek tussen het verleden en het heden, het gevestigde en het experimentele. MoMA biedt een panoramisch overzicht van moderne en contemporaine kunst, van innovatieve Europese schilderkunst en beeldhouwwerken uit de jaren 1880 tot hedendaagse film, vormgeving en performancekunst. Kunstgalerijen op 6 verdiepingen in het centrum van Manhattan omvatten hoogtepunten als De Waterlelies van Monet, De Sterrennacht van Van Gogh, de Les Demoiselles d'Avignon van Picasso, De Dans (I) van Matisse en Campbell's Soup Cans van Warhol, evenals het contemporaine werk van Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei en vele anderen. Geniet van het verkennen van de reizende tentoonstellingen. Bezoek van 20 februari tot 2 juli het Project of Independence. Deze tentoonstelling onderzoekt de manieren waarop de moderne architectuur in de regio vorm en uitdrukking heeft gegeven aan idealistische maatschappelijke visies en emancipatorische politiek van de periode na de onafhankelijkheid. Geniet van 13 maart tot 13 augustus van de tentoonstelling Frédéric Bruly Bouabré, de eerste diepgaande studie in de VS van deze Ivoriaanse kunstenaar die tekenen gebruikte als een cruciaal hulpmiddel om een schrijfsysteem uit te vinden. Henri Matisse: The Red Studio is beschikbaar van 1 mei tot 10 september en richt zich op het ontstaan en de geschiedenis van Matisse. Van 16 juli tot 2 januari 2023, bezoek Barbara Kruger: Thinking of You. I mean Me I Mean You, een grootschalige locatie specifieke opdracht die het Donald and Catherine Marron Family Atrium zal omhullen. Van 30 oktober tot 4 maart 2023 kun je genieten van de Meret Oppenheim: My Exhibition, de eerste transatlantische tentoonstelling die de carrière van deze visionaire Zwitserse kunstenares in kaart brengt. Gebruik de gratis MoMa-app om nog meer uit je bezoek te halen en naar gratis audiogidsen te luisteren, die je op je telefoon kunt downloaden. In het museum is gratis Wi-Fi. De MoMA Stores bieden een brede selectie aan boeken, designobjecten, sieraden, meubels, kleding en nog veel meer.

NYC: Vrijheidsbeeld & Ellis Island - eerste tour van de dag

4. NYC: Vrijheidsbeeld & Ellis Island - eerste tour van de dag

Kom meer te weten over de geschiedenis van een van de meest iconische monumenten van New York tijdens een vroegtijdige toegangstour van een halve dag door het Vrijheidsbeeld. Ontmoet je gids voor een kleine uitleg van de sites rondom Battery Park. Bekijk gedenktekens die veel toeristen missen en hoor verhalen over Castle Clinton National Monument, Pier A Harbor House, het American Merchant Mariner's Memorial, the Sphere en het New York Korean War Veteran's Memorial. Neem vervolgens de veerboot naar Liberty Island en krijg voorrang bij het instappen om de beste plaatsen te krijgen. Je komt voor de drukte aan bij het Vrijheidsbeeld en hebt een prachtig uitzicht over de stad. Als je de optie mét sokkel boekt, kun je de 215 treden beklimmen voor een nog indrukwekkender uitzicht. Ontdek hoe zij door Frankrijk werd begiftigd met de Verenigde Staten en ontworpen door hun beste architecten, waaronder Gustav Eiffel. Hoor hoe ze niet zo hartelijk werd ontvangen als je zou denken, en over de strijd die haar op de been bracht en speciaal maakte voor de mensen in New York. Klim terug op de veerboot om over te steken naar Ellis Island. Volg in de voetsporen van 12 miljoen immigranten en kom meer te weten over het proces dat zij hebben doorlopen om zich in Amerika te vestigen. Loop de Stairs of Separation op om de 2 zeer verschillende namen van het eiland te begrijpen: "The Island of Hope" en "The Island of Tears." Ontdek de indrukwekkende verzameling interactieve displays van het museum. Aarzel niet langer om op Ellis Island te verblijven om op je gemak te verkennen, of ga terug naar het vasteland met je gids per veerboot.

New York: hop on, hop off-bustocht

5. New York: hop on, hop off-bustocht

Ontdek New York aan boord van een dubbeldeksbus met open dak. Stap uit bij de bezienswaardigheden die je beter wilt zien en bekijk de stad in je eigen tempo. De tickets voor 1, 2 en 3 dagen zijn inclusief toegang tot 2 lussen - Uptown en Downtown - waar je zo vaak als je wilt in en uit stapt! Je kunt ook kiezen voor een avondtour of veerboottocht om de stad vanuit een andere hoek te ontdekken! Rijd mee op de Downtown Route en de Uptown Route en stap uit waar je wilt op de 50 haltes die je tegenkomt. Geniet van de hoogtepunten van Manhattan: van de neonlichten op Times Square en het symbolische Empire State Building, de meest prestigieuze wolkenkrabber van New York, tot de modieuze winkels op 5th Avenue of de indrukwekkende gebouwen van de Verenigde Naties. Aan boord krijg je live audiocommentaar van uitstekende kwaliteit, waardoor je een goed idee krijgt van de stad en de bezienswaardigheden. Downtown route Halte 1 -  Times Square North - Hoek van 57th St & 7th Ave Halte 2 -  Times Square South - 7th Ave Halte 3 -  Macys Halte 4 -  Empire State Building 1 - 34th St tussen 5th & 6th Ave Halte 5 -  Empire State Building 2 - 32nd St & 5th Ave Halte 6 -  Flatiron District 22nd St & 5th Ave Halte 7 -  Union Square Halte 8 - Greenwich Village Halte 9 -  SoHo - Hoek van Spring St & Broadway Halte 10 -  Chinatown/Little Italy Halte 11 -  City Hall / World Trade / Brooklyn Bridge / 9/11 Tribute Museum - Broadway tussen Rector St. & Exchange Place Halte 12 -   Battery Park / Ellis eiland / veerboot Vrijheidsbeeld - State St & Bridge St Halte 13 -  South Street Seaport Halte 14 -  Lower East Side Halte 15 -  East Village Halte 16 -  United Naitions Halte 17 -  Waldorf Astoria Hotel Halte 18 -  Rockefeller Center / Radio City Halte 19 -  Winter Garden Theatre Halte 20 - Central Park Halte 21 - Park Central Hotel Uptown Loop Halte 19: Winter Garden Theater Halte 20: Hell's Kitchen - 42nd St & 8th Ave Halte 21: Restaurant Row Halte 22: Theatre District South - 50th St & 8th Ave Halte 23: Theatre District North - 55th St & 8th Ave Halte 24: Columbus Circle Halte 25: Lincoln Center Halte 26: The Dakota / Strawberry Fields Halte 26: American Museum of Natural History Halte 28: Quality Inn/Hotel Newton  Halte 29: Upper West Side - 104th St & Central Park W Halte 30: Cathedral of St John the Divine Halte 31: Grant's Tomb Halte 32: Apollo Theater Halte 33: Malcolm Shabazz Harlem Market Halte 34: Museum of the City of new York Halte 35: Smithsonian Museum of Design/Jewish Museum  Halte 36: Guggenheim Museum  Halte 37: Metropolitan Museum of Art Halte 38: Frick Collection Halte 39: Central Park Zoo  Halte 40: Central Park - South tussen 5th & 6th Ave. Halte 41: Park Central Hotel Non-Stop avondtour • Times Square North - 47th St & 7th Ave • Times Square South - 41st St & 7th Ave • Empire State Building - 32nd St & 5th Ave

NYC Combo: Hop-on Hop-off Tour, Empire State & Liberty Ferry

6. NYC Combo: Hop-on Hop-off Tour, Empire State & Liberty Ferry

Bekijk de beroemdste bezienswaardigheden van New York City vanuit een hop-on hop-off bus met open dak. Bewonder bezienswaardigheden zoals Brooklyn Bridge en Times Square. Stap uit bij het Empire State Building en ga naar de top met je toegangsbewijs, en geniet vervolgens van een retourveerboot naar Ellis en Liberty Island om Lady Liberty te zien. Ervaar de diverse cultuur, prachtige parken, verbluffende architectuur en schilderachtige uitzichten, zowel vanaf de top van de openluchtbus als te voet wanneer je ervoor kiest om uit te stappen om verder te verkennen. Stap op uw gemak uit en weer in en maak uw eigen aangepaste reisroute door de stad. Profiteer van een live bus-tracking-app, zodat u altijd weet wanneer de volgende bus aankomt. Stem af op vooraf opgenomen commentaar tijdens je tour om meer te weten te komen over de geschiedenis van elke locatie op de Uptown- of Downtown-route. Stap uit bij het Empire State Building en gebruik je toegangsticket om toegang te krijgen tot het belangrijkste observatiedek op de 86e verdieping. Bewonder adembenemende 360-graden vergezichten en prachtige art-deco-architectuur. Dompel jezelf vervolgens onder in de geschiedenis terwijl je een veerboot neemt naar het Statue of Liberty Monument en het historische Ellis Island. Lees meer over het immigratieproces uit het verleden en hoe het NYC vandaag heeft beïnvloed.

NYC: St. Patrick's Cathedral officiële zelfgeleide audiotour

7. NYC: St. Patrick's Cathedral officiële zelfgeleide audiotour

Verken St Patrick's Cathedral, de grootste versierde katholieke kathedraal in gotische stijl in de Verenigde Staten. De kathedraal beslaat een heel stadsblok en werd voor het eerst geopend in 1879 en wordt beschouwd als een van de mooiste gebouwen van New York City. Laat uw pas zien bij de cadeauwinkel van de kathedraal voor een snelle toegang en uw meertalige audiogids. Je kunt de tour ook downloaden op je eigen persoonlijke apparaat en je eigen persoonlijke koptelefoon gebruiken. Als je eenmaal in de kathedraal bent, is de ervaring zelfsturend. U kunt naar de audiotour luisteren en de kathedraal in uw eigen tempo verkennen. De audiotour wordt verteld door kardinaal Timothy Dolan en duurt ongeveer 1 uur. Het wordt aanbevolen om maximaal 1,5 uur te wachten, aangezien u de audiotour soms wilt onderbreken om te genieten van functies zoals de Mariakapel, de torenhoge dubbele torenspitsen en de 9000 lbs bronzen deuren die door één persoon kunnen worden geopend. Je kunt ook het hoofdaltaar, de glas-in-loodramen en de Pieta-sculptuur verkennen die 3 keer zo groot is als die van Michelangelo. De kathedraal heeft 21 altaren en 19 klokken, elk vernoemd naar een andere heilige. Babe Ruth, Andy Warhol en Robert F. Kennedy hadden hier allemaal herdenkingsmissen.

NYC: Empire State Building ochtend- of avond-ticket

8. NYC: Empire State Building ochtend- of avond-ticket

Zoef naar een hoogte van 443 meter boven Midtown Manhatten, van de voet naar de antenne. Het Empire State Building is een van de beroemdste gebouwen ter wereld. Het observatiedek op de 86e verdieping is dagelijks geopend en biedt een openlucht uitkijkpunt met 360 graden zicht over New York City. Op een heldere dag kun je tot zes staten zien - New York, New Jersey, Pennsylvania, Delaware, Connecticut en Massachusetts. Met dit dag-en-nacht ticket beleef je de stad vanaf een 360-graden, openlucht observatiedek, zowel bij zonlicht als wanneer de lichtjes van de stad beneden fonkelen. Gasten hebben ook toegang tot de gloednieuwe Observatory Experience, bestaande uit 929 m2 aan interactieve tentoonstelling, waarbij je wordt uitgenodigd op reis te gaan door de tijd - van de bouw van de wolkenkrabber tot aan zijn huidige status binnen de popcultuur. Het nachtticket kan worden omgeruild na 21:00 of 22:00 uur, afhankelijk van de geselecteerde datum.

New York City: Skyline Helikopter Tour

9. New York City: Skyline Helikopter Tour

Zie New York City van nieuwe hoogten tijdens deze helikoptervlucht door de stad. Verken de symbolen en bezienswaardigheden van een iconische Amerikaanse stad zoals het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en het Empire State Building. Kies uit drie verschillende duur, variërend van de hoogtepunten tot een uitgebreidere tour. Alle tours zijn inclusief vertelling en helihavenkosten.

Grand Central Terminal: zelfgeleide wandeltocht

10. Grand Central Terminal: zelfgeleide wandeltocht

Maak kennis met Grand Central Terminal tijdens deze zelfgeleide wandeling die je door de hele terminal voert, de belangrijkste plekken aanwijst en de weinig bekende geschiedenis achter dit alles onthult. Geniet van de flexibiliteit van een rondleiding via een app die fungeert als uw persoonlijke gids, verteller en kaart. Kom buiten de terminal om uw tour te beginnen. Vanaf hier kun je de elegante ingang bewonderen en meer te weten komen over de beelden die bij de ingang de wacht houden. Betreed het station via Vanderbilt Hall, een prachtige ruimte vernoemd naar de oprichters van het station. Leer de feiten over de ongelooflijk rijke familie Vanderbilt en een miljoenendrama van rivaliteit tussen de Vanderbilts en de Rockefellers. Ga verder naar de Main Concourse, die je waarschijnlijk in tal van films en tv-shows hebt gezien. Deze hal is nog indrukwekkender in persoon, vol met marmer, kristal en goud. Bezoek vervolgens de beroemde klok van de terminal en ontdek waarom deze misschien wel $ 20 miljoen waard is. Leer hoe Grand Central de tijd zoals we die kennen praktisch heeft uitgevonden terwijl je de enorme hal oversteekt. Draai je ogen vervolgens naar de hemel, naar het hemelplafond. Leer de speciale betekenis achter elk hier geschilderd sterrenbeeld. Kom meer te weten over de tijd dat NASA de hoofdhal met een raket beschadigde. Pak daarna de verborgen symboliek in de extravagante kroonluchters uit en ontdek hoe de medewerkers van het station van plaats naar plaats komen zonder de drukke hal over te hoeven steken. Bezoek dan het vaak over het hoofd geziene Station Master's Office en hoor hoe een deel van Grand Central ooit bijna werd afgebroken door ontwikkelaars. Tot slot, rond je tour af door naar de lagere niveaus te gaan om de vreemde en prachtige Whispering Gallery en de weelderige Oyster Bar te bezoeken waar de Roaring '20s van New York prachtig bewaard zijn gebleven.

  • Rondleidingen
  • Toegangstickets
  • Andere belevingen
  • Hop on, hop off-tours
  • Avonturen
29 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 29

Veelgestelde vragen over Audiogidsen in New York

Welke andere activiteiten dan Audiogidsen zijn de moeite waard in New York?

Sitemap New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 18.481 beoordelingen

erg behulpzaam geweest. De toegang was veilig, hij hielp bij het coördineren van de reis en de toegang tot de sites was sneller. Het verkrijgen van de QR-code van elk was ook gemakkelijk en nuttig. Voordat we de pas via deze website kregen, probeerden we het op een andere site en het was ingewikkelder. Hier was het heel gemakkelijk. Blijf op die manier!

Schitterende excursie zeer goed georganiseerd met de eerste stap naar de voet van het Vrijheidsbeeld, het tweede deel op Ellis Island, rijk aan culturele ontdekkingen. We hebben een geweldige middag gehad, ik raad deze ervaring zonder aarzeling aan.

Het is perfect georganiseerd. Bij de ingang op het afgesproken tijdstip wordt u direct naar boven gebracht. Het uitzicht is geweldig! Bij ons tijdens de zonsondergang. Bedankt voor een leuke ervaring

Empire is helemaal vernieuwd. Wat een mooi en fijn ‘museum’. Echt de moeite om deze klassieker te doen.

Gewoon goed lezen wat het ticket echt inhoud. Alles verliep perfect