Kies data
Belevingen in

Algarve

Deze pittoreske Portugese kuststreek biedt watersporten, prachtige grotten en een bruisende jachthaven.

Sitemap Algarve

Wil je alle activiteiten in Algarve ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Algarve

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 34.937 beoordelingen

De jachthaven is gemakkelijk te bereiken en de aanwijzingen waren duidelijk en nauwkeurig. De bemanning was behulpzaam en vriendelijk. De vriendelijke en voorbereide gids. De tour duurde twee uur en gaf ons de kans om de mooiste stranden te zien, een duik in de oceaan te nemen en we hadden het geluk dolfijnen te zien. De speedboot slaagde erin ons heel dicht bij de grot van Benagil te krijgen, waardoor we mooie foto's konden maken, zelfs als het niet mogelijk is om te stoppen op het strand, dat altijd erg druk is. We zijn zeer tevreden geweest. We raden je aan je comfortabel te kleden, de aanwijzingen op de site te volgen en een sweatshirt voor de wind mee te nemen.

Wat geweldig om dolfijnen te zien zwemmen! De wind door je haren, racen over het water, super! Onze crew was ook super vriendelijk en behulpzaam. De grotten zijn behoorlijk toeristisch en daar werd ik misselijk door het heen en weren, geef mij het racen over het water maar

Heel aangename en leuke trip. Kapitein en gids gaven voldoende uitleg met nu en dan een kwinkslag. Duurtijd was oké. Was ook leuk dat we efkes in de zee mochten zwemmen. Zeker een aanrader om te doen !

Totaal onervaren er aan begonnen maar met de hulp van de gids waren we er zo mee weg

Fantastische ervaring met toffe begeleiders en gids. Zeker de moeite waard!