Tuinen van Barberini Toegangstickets

Tuinen van Barberini Toegangstickets: Onze meest aanbevolen

Het Vaticaan: toegangsticket Musea & Sixtijnse Kapel

1. Het Vaticaan: toegangsticket Musea & Sixtijnse Kapel

Bezoek met je voorrangsticket de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel en maak een meeslepende reis door de geschiedenis van kunst en religie. Vermijd de lange ticketrijen en geniet van je bezoek in je eigen tempo.  Wandel door de Sala a Croce Greco om uitbundig bewerkte sarcofagen te zien, die mogelijk de stoffelijke resten van beroemde koningen en koninginnen uit de oudheid bevatten. Bekijk het Gabinetto delle Maschere of maak een rondje door de Sala degli Animali om een virtuele menagerie van gefantaseerde en bestaande beesten te zien. Loop door de bovenste galerijen, zoals de Kaartengalerij, om te zien hoe cartografen de wereld door de eeuwen heen uitbeeldden. Zie meesterwerken van grootheden uit de Renaissance in de Stanze di Raffaello en rust een tijdje uit in de Borgia-appartementen. Tenslotte is het tijd om te genieten van Michelangelo's prachtige Sixtijnse Kapel: het kroonjuweel van het Vaticaan – en misschien zelfs wel van de hele kunstwereld.

Castel Gandolfo: paleisticket en minibustour door tuinen

2. Castel Gandolfo: paleisticket en minibustour door tuinen

Verken het pauselijke paleis in je eigen tempo met een meertalige audiogids. Bewonder de architectuur, leer de geschiedenis ervan en ontdek de vele kunstcollecties, relikwieën en meer. Verleng uw bezoek met een minibustour door de Barberini-tuinen en bewonder de ingewikkelde displays. Zodra je bij de kasteeldeuren bent aangekomen, pak je je audiogids en begin je aan je wandeling door het paleis. Staar naar de vele schatten, van uniformen en relikwieën tot kunstwerken en meubels. Leer de interessante geschiedenis van de Pauselijke Residentie, beter bekend als het Tweede Vaticaan. Ontworpen door de Zwitsers-Italiaanse architect Carlo Maderno voor paus Urbanus VIII, en het heeft sinds de 17e eeuw gediend als zomerverblijf voor verschillende pausen. Vergeet niet je respect te betuigen aan de draagstoel van paus Pius IX en de BMW die werd gebruikt door paus Johannes Paulus II, voordat je de optie neemt om de Barberini-tuinen te bezoeken tijdens een minibustour van 45 minuten. De tuinen bieden uitzicht op ingewikkeld ontworpen struiken en unieke fonteinen, de perfecte afsluiting van de paleiservaring.

Castel Gandolfo: pauselijke privépaleizen en Barberini-tuinen

3. Castel Gandolfo: pauselijke privépaleizen en Barberini-tuinen

Ontsnap aan de drukte van de stad naar het rustige Castel Gandolfo, waar u in de voetsporen van de paus kunt treden. Begin bij het Apostolisch Paleis, haal je gratis audiogids op en bereid je voor op een kijkje in het leven van de pausen tijdens hun traditionele vakantieverblijf. Ervaar het ingewikkelde werk van de geestelijkheid van dichtbij terwijl je langs historische pauselijke gewaden en de draagbare troon van de paus loopt. Verken het privé-appartement van de paus en geniet van een weids panoramisch uitzicht vanuit zijn huis op de heuveltop. Bezoek vervolgens de Barberini-tuinen. Verken de luxueuze tuinen vanuit het comfort van een minibus met airconditioning. Ontdek de geschiedenis van deze unieke site met een gratis audiogids, beschikbaar in een groot aantal talen. Verbeter uw ervaring door de optie voor een hele dag te selecteren en geniet van een rondleiding.

Sitemap Tuinen van Barberini

Wil je alle activiteiten in Tuinen van Barberini ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tuinen van Barberini

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 22 beoordelingen

Het was geweldig en er is zo veel moois te zien. Neem wel echt je tijd om er rond te lopen. Het museum is eigenlijk één grote wachtrij voor de Sixtijnse Kapel, waar je helaas geen foto's mag maken.

Kon zo doorlopen .heel fijn Het is wel fijn als jullie in de beschrijving zetten dat de online tickets op de 1e etage opgehaald kunnen worden...alleen bij de balie niet bij de groepen

Wat is het Vaticaan prachtig om te zien en als afsluiter Sixtijnse kapel! Jammer dat je geen foto’s mag maken in Sixtijnse kapel maar wel begrijpelijk.

Goed geregeld. Ondanks de drukte loop je zo door. Ga wel vroeg in de ochtend.

Zeer goed georganiseerd, alles perfect aangeduid en geen tijd verloren